Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Macierewicz jest tylko narzędziem. Dostał zlecenie na szopkę z zamachem i zadanie wykonał.

taaaa, narzędziem. chciał by mój pług tyle brać... za narzędzie....

Opublikowano (edytowane)

Ja sobie nie wyobrażam tak zwanego nie oddania śledztwa. Przecież Kaczyński od razu zażądał by by śledztwo prowadził pis a nie instytucje rządowe. A jak by prowadził pis to od razu zamach. Przecież Kaczyński poinformowany oficjalnie przez Sikorskiego o tym, że Lech nie żyje od razu powiedział, że zamordowaliście mi brata. Kaczyński już miał gotowy scenariusz wykorzystania politycznego tej sprawy by uderzyć w Tuska. CO zresztą zrobił zakładając tę lipną komisje Macierewicza. Pamiętacie BIniende i innych co zgarnęli kasę i uciekli.

Znamienne były słowa jednego z członków którego po założeniu komisji spytano czym teraz się zajmą. A on, że najpierw idą się najeść. I tak przejedli 30 milionów

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Macierewicz jest tylko narzędziem.

Noooo w 1991 organizował zamach na Wałęsę, potem rozpiździł służby specjalne a teraz jeszcze Smoleńsk. Jakieś felerne to narzędzie.

Opublikowano

@Denwer kupować węgiel czy nie? bo pieprzą jak potłuczone. Pinokio gada że wystarczy, a ta Moskwa gada że zabraknie... nie mogą siędogadać?

Opublikowano

Tak owszem kupować , ale bez paniki. Bo to woda na młyn siłom opozycji i reakcji.😂

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

Pinokio gada że wystarczy, a ta Moskwa gada że zabraknie..

Nie zabraknie, tylko nie dla wszystkich starczy,🤣

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Nie zabraknie, tylko nie dla wszystkich starczy,🤣

dobrze że język polski elastyczny...

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

@Denwer kupować węgiel czy nie? bo pieprzą jak potłuczone. Pinokio gada że wystarczy, a ta Moskwa gada że zabraknie... nie mogą siędogadać?

Dla Morawieckiego starczy a dla Moskwy już nie🤣

10 minut temu, hubertuss napisał:

Ja sobie nie wyobrażam tak zwanego nie oddania śledztwa. Przecież Kaczyński od razu zażądał by by śledztwo prowadził pis a nie instytucje rządowe. A jak by prowadził pis to od razu zamach. Przecież Kaczyński poinformowany oficjalnie przez Sikorskiego o tym, że Lech nie żyje od razu powiedział, że zamordowaliście mi brata. Kaczyński już miał gotowy scenariusz wykorzystania politycznego tej sprawy by uderzyć w Tuska. CO zresztą zrobił zakładając tę lipną komisje Macierewicza. Pamiętacie BIniende i innych co zgarnęli kasę i uciekli.

Pisałem to nie raz i znowu powtórzę. Zamach musiał być bo inaczej trzeba by przyznać że wszyscy zgineli z głupoty i niedbalstwa. I jak tu takim pomniki stawiać? 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Pisałem to nie raz i znowu powtórzę. Zamach musiał być bo inaczej trzeba by przyznać że wszyscy zgineli z głupoty i niedbalstwa. I jak tu takim pomniki stawiać? 

najlepsze że coraz więcej onych to widzi...

Przed chwilą, mirro napisał:

Ku przestrodze?

ojjjjj....

Opublikowano
Pafnucy napisał:

Cie pizną granatem, to marzenia sie urealnią.

Dron. Wiesz co to?

mirro napisał:

A co? Źle to wygląda?

Poszli by z jakością jak przy ławkach to nawet bardzo dobrze...

Opublikowano
26 minut temu, Pafnucy napisał:

taaaa, narzędziem. chciał by mój pług tyle brać... za narzędzie....

Za cieki jesteś by tak mówić o tajnych służbach .

Chcecie dyskutować z Macierewiczem .

W latach 1991–1992 minister spraw wewnętrznych, w 2006 i w 2007 podsekretarz stanu w Ministerstwie Obrony Narodowej, w latach 2006–2007 szef Służby Kontrwywiadu Wojskowego, od 2013 wiceprezes Prawa i Sprawiedliwości, w latach 2015–2018 minister obrony narodowej. Marszałek Senior Sejmu RP IX kadencji.

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Za cieki jesteś by tak mówić o tajnych służbach .

Chcecie dyskutować z Macierewiczem .

W latach 1991–1992 minister spraw wewnętrznych, w 2006 i w 2007 podsekretarz stanu w Ministerstwie Obrony Narodowej, w latach 2006–2007 szef Służby Kontrwywiadu Wojskowego, od 2013 wiceprezes Prawa i Sprawiedliwości, w latach 2015–2018 minister obrony narodowej. Marszałek Senior Sejmu RP IX kadencji.

To tylko dobitnie i jaskrawo udowadnia to o czym zawsze pisałem - rządzą nami wariaci.

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

rządzą nami wariaci.

a nie większość?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Ulman napisał:

czy nowego wiceministra Kowalskiego. 

Ale Kowalski ma ściśle określone zadanie. Ma się odszczekiwać Kołodziejczakowi. Dotąd nikt nie miał tak precyzyjnie postawionego zadania.🤣

Edytowane przez mirro
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Myślisz że aż tak się skundlił?😆

Przecież w kwestiach rolno spozywczych to raczej fachowiec nie jest. Ale że paszczę ma pełną przekazów zgodnych z linią partii, to do pyskówki nadaje się idealnie. 😂

Opublikowano

Dwa dni nie oglądałem k*órwowizji  ale przed chwilą te pajace podnieśli mi ciśnienie twierdząc wb kór**wizji że UPAdlińce to niewiniątka i kwalifikują się do nagrody Jobla. Jako zwykły zapie*rdalacz o kawałek papu  nie wiem w którą stronę mam się obrócić  żebym przyjeba**ł z efektem docelowym tych sprzedawczyków syjoinistycznej hegenomii  na  Nowogrodzkiej. Ludziska mam znajomych którzy teraz na poligonie w Nowej Dębie rychtują się na ruskich. . Propaganda nagoniona za rzekome 12 lat temu nieudolne pisdowskie  lądowanie w Smoleńsku a obciążające ruskich wciąż jest na topie. Ta propaganda ciągle trwa jakby była wczoraj  a docelowo jest wywołanie wojny z Putinem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v