Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, PRIMO napisał:

kłamco

łagodnie określasz tego fałszywca, nieroba, pijaka i zakłamańca...

Opublikowano
27 minut temu, DTaras napisał:

Taaa. "Zdolny ale leń" to kit dla rodziców wymyślony przez nauczycieli oraz "nauczyciel się na mnie uwziął a kujony mają lepiej" jako kit od strony ucznia. Wymówki. Chcesz mieć wyniki to naucz się zapier...lać. Widywałem już w szkołach dzieci Polskie ale jakby z innych krajów i były te same problemy. Teraz będą dzieci z innych krajów i problemy się nie zmienią. Dorasta się wszędzie tak samo.

Problem polega głównie na tym ze masz pulę miejsc np na naszych uczelniach z automatu dla upaińców którzy nic nie musza umieć a jeśli cokolwiek to nijak sie to ma do poziomu naszych studentów. Żadnej weryfikacji wiedzy. To samo szkoły średnie czy żłobki . Zabiera się miejsca dla naszych młodziaków i ich kosztem liże się tyłki upaińcom.  Im się po prostu należy  bo to wielce poszkodowane plemie. A zagnać leni do roboty i niech zapieprzaja na nas i sie cieszą że maja gdzie mieszkać a jak nie to won do innych krajów. To nie pensjonat z all inclisive

Opublikowano

Dlaczego ten ukrainiec z banderowskimi genami bredzi publicznie w imieniu wszystkich nas Polaków. Przecież prawda jest oczywista, że na Krymie odbyło się referendum i ponad 80 % mieszkańców zagłosowało za przyłączeniem Krymu do Rosji podobnie jak onegdaj na Śląsku. Przecież my Polacy znamy prawdę oczywistą, że na Krymie a konkretnie w Sewastopolu yankesy chciały założyć swoją wojskową bazę. Co te szabesgoje pod przykrywką bezprawia i niesprawiedliwości wyprawiają z naszą Polską

"– W tej wojnie Polska jest, Ukraino, twoim zapleczem, Polska jest twoim sojusznikiem, Polska jest domem, bracia, dla waszych rodzin i dzieci! I nie ma wśród Polaków żadnej dyskusji na ten temat. Gdyby siedział tutaj którykolwiek z moich poprzedników lub następców, powiedziałby Wam to samo. Dopóki nas potrzebujecie, jesteśmy i będziemy przy Was – oświadczył PAD."

prezydent-Andrzej-Duda-e1661264852886.pn

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwprawo.pl%2Fw-tej-wojnie-polska-jest-zapleczem-ukrainy-przemowienie-prezydenta-dudy-podczas-platformy-krymskiej-w-kijowie%

Opublikowano

Niemieccy  bandyci   i zbrodniarze  którzy  z ludzkiej skóry  robili  abażury 

Fbi6VPRXkAImRca?format=jpg&name=small

FbjrQusXwAAqOZN?format=jpg&name=small

FbjCWbcXkAAP5sk?format=jpg&name=small

Opublikowano
2 minuty temu, many13 napisał:

Dlaczego ten ukrainiec z banderowskimi genami bredzi publicznie w imieniu wszystkich nas Polaków. Przecież prawda jest oczywista, że na Krymie odbyło się referendum i ponad 80 % mieszkańców zagłosowało za przyłączeniem Krymu do Rosji podobnie jak onegdaj na Śląsku. Przecież my Polacy znamy prawdę oczywistą, że na Krymie a konkretnie w Sewastopolu yankesy chciały założyć swoją wojskową bazę. Co te szabesgoje pod przykrywką bezprawia i niesprawiedliwości wyprawiają z naszą Polską

"– W tej wojnie Polska jest, Ukraino, twoim zapleczem, Polska jest twoim sojusznikiem, Polska jest domem, bracia, dla waszych rodzin i dzieci! I nie ma wśród Polaków żadnej dyskusji na ten temat. Gdyby siedział tutaj którykolwiek z moich poprzedników lub następców, powiedziałby Wam to samo. Dopóki nas potrzebujecie, jesteśmy i będziemy przy Was – oświadczył PAD."

prezydent-Andrzej-Duda-e1661264852886.pn

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwprawo.pl%2Fw-tej-wojnie-polska-jest-zapleczem-ukrainy-przemowienie-prezydenta-dudy-podczas-platformy-krymskiej-w-kijowie%

Patologia służalczości i uległości z której nie będzie żadnych zysków a wyłącznie straty i koszty.

Opublikowano

oj tak pytam. trochij nieobecny żeś tu był.

1 minutę temu, many13 napisał:

O co Ci biega - "nas nie dogoniat"

Opublikowano

Przecież prawda jest oczywista, że na Krymie odbyło się referendum i ponad 80 % mieszkańców zagłosowało za przyłączeniem Krymu do Rosji podobnie jak onegdaj na Śląsku

Czyli, jeśli Krym jest częścią Rosji, to żołnierze rosyjscy tam przerzucani są na terenie Rosji i nie biorą udziału w walkach na terenie Ukrainy. Czyli nie biorą udziału w tej wojnie, nie należy im się kasa za udział w wojnie a jak zginą to rodzinom nie należy się odszkodowanie. Dobrze kombinuję?😂

Opublikowano
19 minut temu, Pafnucy napisał:

łagodnie określasz tego fałszywca, nieroba, pijaka i zakłamańca...

Daj już spokój bo nie chce mi się z koniem kopać. 

18 minut temu, mirro napisał:

No nie nakręcajcie się tak.🤣

A co ja bączek odpustowy. 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

nie chce mi się z koniem kopać.

bez przesady. z pojedynczo kopytnych, to raczej osioł, a nie koń.:D

8 minut temu, jarecki napisał:

po ile jałoszki rude takie 45 kg około ?

nie pomylił On tematów?

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

Czyli, jeśli Krym jest częścią Rosji, to żołnierze rosyjscy tam przerzucani są na terenie Rosji i nie biorą udziału w walkach na terenie Ukrainy. Czyli nie biorą udziału w tej wojnie, nie należy im się kasa za udział w wojnie a jak zginą to rodzinom nie należy się odszkodowanie. Dobrze kombinuję?😂

Mapa Gomberga - jak to amerykanie chcieli stworzyć Nowy Świat..

https://fb.watch/fgI5vzhxMV/

• Haha 1
Opublikowano

a tą mapę, to na pewno człowiek zdrowy na umysle przedstawia? co trzeba mieć we łbie by tak się ubrać i tak pieprzyc?

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

nie pomylił On tematów?

nie , tematy są tak rozjechane ze możnawszedzie wszystko jeszcze zatęsknimy za ,, bartkiem '' i jego punktami 😁a teraz po ile te jaółoszki 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, jarecki napisał:

nie , tematy są tak rozjechane ze możnawszedzie wszystko jeszcze zatęsknimy za ,, bartkiem '' i jego punktami 😁a teraz po ile te jaółoszki 

dawno nie szukałem cielaków, a jałoszki to całkiem olałem.

wszystko zalezy od budowy, wagi i regionu.

taka 45, to od 400 do 800

chociaż nie. znajomy za taką... no niby miesna. 1100 dał.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
mirro napisał:

@DTarasA to se zrób. Będziesz miał czym dzieci straszyć, albo kandydatów na zięciów.😂

Tatuaże do tego celu lepiej pasują...

Ulman napisał:

Problem polega głównie na tym ze masz pulę miejsc np na naszych uczelniach z automatu dla upaińców którzy nic nie musza umieć a jeśli cokolwiek to nijak sie to ma do poziomu naszych studentów. Żadnej weryfikacji wiedzy. To samo szkoły średnie czy żłobki . Zabiera się miejsca dla naszych młodziaków i ich kosztem liże się tyłki upaińcom.  Im się po prostu należy  bo to wielce poszkodowane plemie. A zagnać leni do roboty i niech zapieprzaja na nas i sie cieszą że maja gdzie mieszkać a jak nie to won do innych krajów. To nie pensjonat z all inclisive

Mają fory lecz obydwoje dobrze wiemy, że jak zechcą jechać na biednym żuczku to jeden semestr i do widzenia. Ukraińcy są na naszych uczelniach już dawno a z tego co mi przekazują młodsze pokolenia dziewuchy tak samo potrafią zaciążyć jak i nasze i tu niema zlituj na brzuch jednakowo. Nie będzie zatem zlituj na tatę na froncie

Nikomu też nic się nie zabiera w mojej opinii. Jeszcze studiują a i nawet średnie zaczynają pokolenia niżu...

many13 napisał:

Ciekawe te 80%, co nie? Czy akurat teraz Ci to pasuje?

Denwer napisał:

Niemieccy  bandyci   i zbrodniarze  którzy  z ludzkiej skóry  robili  abażury 

Aber żur y chyba...

mirro napisał:

Moim zdaniem tak. Podobnie jak Ci wszyscy ze statusem "zaginiony"

Opublikowano
19 minut temu, Pafnucy napisał:

a tą mapę, to na pewno człowiek zdrowy na umysle przedstawia? co trzeba mieć we łbie by tak się ubrać i tak pieprzyc?

Ciekawe jakie mapy rysuje karakan u siebie w chałupie. A nawiasem mówiąc co trzeba mieć we łbie żeby tego nazistowskiego patusa oglądać.

Opublikowano
22 minuty temu, Pafnucy napisał:

Trzeba rozstać się z nawykami codziennego chodzenia za stodołę, wybrać się w Polskę celem ogłady towarzyskiej i intelektualnej a prawda zawita pod czuprynkę prawem inercji.

Opublikowano

wybrać się w Polskę celem ogłady towarzyskiej i intelektualnej

więcej ogłady u mnie za stodołą niż u tego fisia którego wstawiłeś tu.

może tą czapeczkę ma za wąską... :D

Opublikowano
Pafnucy napisał:

Jak po wstępie dał przykład Westerplatte to mi się piła wysmyknęła. 🤪🤪🤪 Następny dziad co nic nie wie o lotnikach nad Gdańskiem a i o obrońcach Helu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v