Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

To nie jest podżeganie tylko duża obawa żeby te banderowskie towarzystwo z tatuażami swojego idola nie trafiło na moją dzielnicę - tu chodzi o nasze Polaków spokojne jutro.

Opublikowano
50 minut temu, Agrest napisał:

Baryła 93$, Orlen 7,94.

Whay, whay, whay Danieluuuuuuu????

No i znowu telefon że nie przywiozą paliwa bo nie mogą wziąć z terminalu. k**wa co się dzieje?

Opublikowano

Kurĺa w Moskwie zmarł w szpitalu szef Łukoil. Zmarł wylatując przez okno🤭 Kurna mityczny Ikar czy inny czort🤣🤣🤣

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

No i znowu telefon że nie przywiozą paliwa bo nie mogą wziąć z terminalu. k**wa co się dzieje?

A rzuć te dzierżawy w PIS-du🤭

Opublikowano
55 minut temu, Agrest napisał:

Trzeba stworzyć jakieś nowe odznaczenia państwowe.

Platynowy medal zasłużonych dla budżetu

Proponuję takie.

Srebrny Obajtek

Złoty Obajtek 

Złoty Obajtek z Mieczami  - ten to dla szczególnie zasłuzonych i tych co heroicznych czynów dokonali. 😂

Opublikowano

Podobno nawet okno za sobą zamknął. 

Miał skoczyć tydzień temu, ale wtedy na pierwszym piętrze leżał. Przenieśli go na 7 żeby nie musiał kilka razy próbować🙈🙈

2 minuty temu, Agrest napisał:

Pewnie dostał wypis i wyszedł na skróty...

• Haha 1
Opublikowano
jarecki napisał:

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Czyli który jest szerszy od którego bo ja tam żadnych różnic nie mogę znaleźć

inne poserzenia błotników .

Opony wyglądają na jednym na bardziej zdeptane. Nowszego zepsuł Romek to na dalsze testy dali starszego... Linia zieleni w tle jest jakby innym rodzajem lasu, samo ukształtowanie terenu jakby inne. To już kwestia perspektywy bo fotka wypłaszcza.

Opublikowano
2 minuty temu, PawelWlkp napisał:

Miał skoczyć tydzień temu, ale wtedy na pierwszym piętrze leżał.

TV Rossija odmówiła wtedy bezpośredniej transmisji ze skoku, bo lot trwał zbyt krótko a na replaya gościu nijak zgodzić się nie chciał. No to wytargowali z nim siódme.

Opublikowano
Ulman napisał:

Upaincy traktowani sa priorytetowo. PISowska patologia nie zna granic. Liza im d.... kosztem wlasnych obywateli. Tfuuu, swolocz! 

Taaa. "Zdolny ale leń" to kit dla rodziców wymyślony przez nauczycieli oraz "nauczyciel się na mnie uwziął a kujony mają lepiej" jako kit od strony ucznia. Wymówki. Chcesz mieć wyniki to naucz się zapier...lać. Widywałem już w szkołach dzieci Polskie ale jakby z innych krajów i były te same problemy. Teraz będą dzieci z innych krajów i problemy się nie zmienią. Dorasta się wszędzie tak samo.

Opublikowano
mirro napisał:

2 minuty temu, PawelWlkp napisał:

Miał skoczyć tydzień temu, ale wtedy na pierwszym piętrze leżał.

TV Rossija odmówiła wtedy bezpośredniej transmisji ze skoku, bo lot trwał zbyt krótko a na replaya gościu nijak zgodzić się nie chciał. No to wytargowali z nim siódme.

A jak go przenosili to kilku pacjentów zgłosiło zakłócanie ciszy nocnej...

many13 napisał:

Chyba lepiej żeby ich ruskie odstrzelili bo prędzej lub póżniej mogą trafić na moją dzielnicę a tego bym nie chciał. Obrońcy wolnego świata, demokracji i zachodnich wartości, cokolwiek to oznacza w polskiej narracji. Co się na tym świecie dzieje, że naziści są na usługach zachodniego kartelu?

Skąd ja znam ten giwer...

Opublikowano
many13 napisał:

7 minut temu, witejus napisał:

Kłania się artykuł 256 kk za sianie nienawiści do określonej narodowości. Podlegasz panocku prokuraturze i masz szczęście, żeś anonimowy - nie radzę kalać naszych słowiańskich braci.

Aaa to może nie przeczytałeś dokładnie wskazywanego artykułu... nie podlega.

Opublikowano
many13 napisał:

Dlaczego służba prawdzie ma być akcentowana dyć to zwykła potrzeba prawidłowego myślenia która już sama w sobie akcentuje nam wrażliwość myślenia - to otaczający nas wszechobecny fałsz wymaga etycznej uwagi.  Wojtek nie jest za ruskimi, nie jest po stronie ani amerykańskiego syjonizmu a jako piewca antybolszewizmu stawia tezę, że nasz kraj Polska powinien w tych niespokojnych czasach przyjąć stanowisko neutralne. Niestety jesteśmy wasalem zachodu i nawet kosztem zubożenia nas Polaków będziemy popierali doktrynę osłabienia ruskich a docelowo  Chin.

Cudzysłów miał zakleszczyć prawdę Olszańskiego a służba polega nie na tworzeniu mętliku tylko pracy. Pracy odmówić mu nie można to niech sobie służy... Jeżeli mamy przyjąć stanowisko neutralne to niech Olszański przestanie nosić publicznie mundury, do których nie ma prawa. Przydałoby się nie wciskać ruskiej symboliki narodowcom do ogródka. Olszański jest prorosyjski a jedyna neutralność polaka w jego przekazie polega na trzymaniu mordy w kuble zaraz po wysłuchaniu duginopodobnego oszołoma.

mirro napisał:

4 minuty temu, DTaras napisał:

Skąd ja znam ten giwer...

Kużwa, jakby pogrzebać w starych zdjęciach  to parę podobnych fotek by znalazł. 🤣

A ja nie mam fotek...

Opublikowano
10 godzin temu, Roman176 napisał:

a ja prosto odp 

kiedy mnie przeprosisz fałszywa istoto?

Opublikowano

6 minut temu, DTaras napisał:

Olszański jest prorosyjski a jedyna neutralność polaka w jego przekazie polega na trzymaniu mordy w kuble zaraz po wysłuchaniu duginopodobnego oszołoma.

W sumie lepiej bym tego nie ujął, bez zastosowania wulgaryzmów.😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v