Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jahooo napisał:

Jedni walczyli z kościołem, a ten miał rekordy powołań i wiernych

drudzy walczą z ciemnotą i ateizmem, a kościół pustoszeje

a to już zdolność samej Natury do optymalizacji niezależnie od poczynań dowolnych ekstremów
Optymalizacji najczęściej przekornej

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
mirro napisał:

Nosz kużwa jego mać. wydawało mi się że już sporo widziałem w życiu. A tu masz, jakieś cepy i dzbany biorą się za zrównanie statusu kapliczki przydrożnej z ławką.

Gorzej - zrównał go ów warchoł ze śmietnikiem.

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, marcin19071980 napisał:

Widzieliście pogodę na następny czwartek i dalej?Zima na całego bedzie szał za opałem

vice-onuca bredzi jak zwykle -prognoza na 45 dni,ani jednego z mrozem w dzien, a niewiele z przymrozkami

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

vice-onuca bredzi jak zwykle -prognoza na 45 dni,ani jednego z mrozem w dzien, a niewiele z przymrozkami

JACUS kiedy jedziesz na ten Madagaskar?

Opublikowano

Jacuś ja myślałem że stosunki między nami są uregulowane i masz się odemnie raz na zawsze odp....ć

Opublikowano

ile juz razy pisales, ze cos tam gdzies slyszales, o czym od kogo i nic z tego nie bylo prawda...

co roku rosyjskie media prognozowaly zime stulecia a nawet tyisaclecia i  co i nic.. skad masz jakies prognozy o ostrej zimie ?? pokaz zrodlo??

madagaskar??  ja nie lubie upalow -wole mrozy,w koncu w ziemie sie urodzilem, mroz i snieg byl spory, ojciec mnie na saniach z porodowki przywiozl.

Opublikowano (edytowane)

Ventusky ok południu pokazywał pod koniec tygodnia atak zimy.Byc może to stek bzdur ale tak było.Czy dla ciebie jedyna formą dyskusji jest atak i wyzywanie wszystkich od onuc? Jest jedno określenie które by do ciebie pasowało ale mam na tyle kultury żeby go tu nie urzyć.Wiec pomimo że się nie kochamy to może jednak się szanujmy.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano

Kurna, Jacuś aż nie mogę🤭

A śniegu to Ty się wówczas za dużo nie najadł?

Wybacz, ale i Ty byś nie odpuścił🤭🤭🤭

Opublikowano
20 minut temu, jacus napisał:

skad masz jakies prognozy o ostrej zimie ?? pokaz zrodlo??

Podobno Suski wziął się za przepowiadanie pogody, Taka zgrabna pogodynka,😂

Opublikowano

A suski ponoć dostał medal za zasługi dla poczty polskiej. Tylko nie wiem czy to nie wyłączne info zgrywusów z rmf fm 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Wybacz, ale i Ty byś nie odpuścił🤭🤭🤭

Masz szczęście że nie jesteś z lubelskiego. Takiej zniewagi by Ci nie odpuścił.😂

Opublikowano

a sa w ogole jacys lubelacy ???  bo krakowiacy wschodni jak wicia i zachodni jak ja to sa od wiekow.

jest taki program w radio-news albo fakenews-dotyczy oczywiscie rosyjskiej propagandy, to wszystko co tam mowia to realizuje tu onuca i jego pomocnk vice-onuca 😂. dokladnie tam opisuja schematy pracy platnych zdrajcow[onuca] albo pelikanow[vice-onuca] ktorzy lykaja  ruska propagande..

Opublikowano

Ale ewidentnie czuła się prześladowana i oglądała się za siebie.

Fantazja może komentatorów ponieść w przeróżne kierunki🤭

Opublikowano
marcin19071980 napisał:

Jacuś ja myślałem że stosunki między nami są uregulowane i masz się odemnie raz na zawsze odp....ć

Łoooo choroba. To między Wami były stosunki?

jacus napisał:

Ja tam pryskam dziś swoje późne rzepaki dolistnie nawozem... Siane jakoś w październiku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v