Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Wszędzie mocno się podkreśla że na wniosek Polski wprowadzono takie a takie sankcje, wyrzucono rosyjską giełdę itd...

A potem na wiosek Polski się sankcje zniesie.😂

Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał:

, Polska zadeklarowała że przyjmie uchodzców ai sama ukraina to nie jest czysto słowiańska rasa tak samo jak rumuni , bułgarzy .

Widziałem wielu Ukrainców, byłem na UA  ale czarnych mieszkańców nie widziałem.🤔

Opublikowano
Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

Widziałem wielu Ukrainców, byłem na UA  ale czarnych mieszkańców nie widziałem.🤔

a czarnych Polaków?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, GRZES1545 napisał:

a bułgarki ciemnej też nie ;)

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

A potem na wiosek Polski się sankcje zniesie.😂

Kupujesz sól na kolejny sezon?

Opublikowano

Akurat to bez znaczenia czy rozsiałeś, ważne czy planujesz nowy zakup😁

Opublikowano
5 minut temu, GRZES1545 napisał:

A zdążało się, ale czy to czyste Polaki?🤔🙆‍♂️

Zobacz kto pcha się do pociągów  które są  dla Kobiet u Dzieci 👇

https://fb.watch/bvtpWcAVJB/

widziałem . ciapate okazję wykorzystują. plaga.

Opublikowano
17 minut temu, cinek1808 napisał:

Ja widziałem czarnego Polaka

I ciemnych jest sporo 🤭

Opublikowano
12 minut temu, GRZES1545 napisał:

A zdążało się, ale czy to czyste Polaki?🤔🙆‍♂️

Zobacz kto pcha się do pociągów  które są  dla Kobiet u Dzieci 👇

https://fb.watch/bvtpWcAVJB/

Według prawa tak samo mogą wyjechać z ukrainy jak rodowite ukraińskie matki bo to nie jest ich kraj i nie muszą go bronić.

tu nie ma żadnej sensacji jeśli ci towarzysze legalnie na ukrainie przebywali. to że pchają się i wyganiają ukraińskie kobiety to jest kwestia obyczajna i wychowania

Nie masz się co martwić pisowski rząd kogo jak go ale ciapatych to nie znosi

Opublikowano
1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

Byłeś kiedykolwiek na granicy wschodniej? Chyba nie...Masz kolejny dowód że  z UA jedzie wszystko do nas. Tak wyglądają matki z dziećmi z Ukrainy? Stacją Przemyśl Główny 👇  jestem za pomocą Ukrainie ale jakaś kontrola chyba powinna być🤨

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1539492106423919&id=100010894332611

I co tu widać ? tłumy ciapatych ? 🤣

wszystko nie jedzie do nas, do nas jedzie najwięcej. Ja mam bliżej do przemyśla czy do pozostałych przejść z ukrainą niż Ty 🤣

Opublikowano
8 minut temu, cinek1808 napisał:

Akurat to syn mojej nauczycielki angielskiego która miała za męża murzyna. Teraz już nie są razem a mały murzyn biega. 

To już mulat😁

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, leonardo111 napisał:

Pytanie do tych co się znają na rzeczy jest możliwa taka sytuacja ultimatum: zniesienie sankcji oddanie ukry albo atom?

Świat długo bez Rosji nie wytrzyma. Teraz wszyscy szlachetni i zjednoczeni bo jest to popularne i medjalne ale to tylko pozory. Już dzisiaj ceny opału wzrosły o 100zł na tonie i mówią że to nie koniec. W Niemczech od nastepnego poniedziałku podwyżka cen gazu. Tylko patrzeć jak nawóz znowu zacznie drożeć. Nie będzie wyjścia i trzeba będzie się dogadać. A więc zniesienie sankcji, Ukraina się nie liczy 

Edytowane przez marcin19071980
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v