Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, Ulman napisał:

Znajomy w wieku 53 lat też miał takie podejście. Podkreślam - miał.

To jest taki sam nic nie znaczacy  argument ,  jak mój że przeżyłem 5 fal , bo i tacy co wzieli tez żegnaja swiat 

29 minut temu, racyl napisał:

Tego się nie da jednoznacznie określić są ludzie co nawet nie odczują choroby albo z minimalnymi objawami a są też tacy co są genetycznie zagrożeni zgonem.

Problem w tym że nie wiadomo w której grupie jesteś bo nie ma tego jak na razie czym określić.

No jak ładnie że sie zgadzamy . 

Ale ja nie widze problemu , tak samo jak nie moge okreslic sarny zza krzaków jadąc na moto , ja wybrałem niechce odczuc skutków ubocznych nowych preparatów proste i ot tyle 

Ale nie takich kosmicznych skutków jak to na necie wypisuja ,

tylko takich normalnych każda tego ingerencja może miec skutki uboczne jest to zgodne z nauką , a im kto mlodszy to wiecej czasu w przyszłosci na pokłosie...

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Roman176 napisał:

ja straszę tobą ......  i działa 

Na ciebie na pewno. 🤣 Nawet z tych lęków i obsesji zacząłeś  wmawiać sobie że masz rację i  kłamać na potęgę. Reasumując to kłamiesz by udowodnić ze masz rację ale można to łatwo wyłapać  i wychodzisz na gamonia.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
jacus napisał:

nie wiem czy kukiz wypil wiecej w zyciu niz roman-ale na pewno bardziej mu to zaszkodzilo, zapracowal na to zeby-wedlug wlasnego zyczenia,nazywac go szmata...

wlasnie dzieki takim rogasiom z doliny roztoki orkiestra bije rekordy- normalny czlowiek jak widzi takie bzdury wstawiane przez inteligentnych inaczej,wplaca wiecej 

No tylko idiota tak wpłaca bo nikt rozumny tak nie robi a niech sobie Owsiak jeszcze parę groszy zgromadzi

Opublikowano

ulman a twoi przodkowie to czasami w ub nie zajmowali sie weryfikacja bylych zolnierzy wermahtu ze slaska ??? byly takie komisje przed ktorymi volksdojcze z IV [jak romana dziadowie] musieli sie tlumaczyc..

pewnie ich rozmowy tak wygladaly- oni kiepsko po polsku tamci niepismienni jeszcze gorzej i sobie po nocach dyskutowali ,a dzisiaj ich wnukowie to  robia na af....

• Haha 1
Opublikowano
14 minut temu, Ulman napisał:

Na ciebie na pewno. 🤣 Nawet z tych lęków i obsesji zacząłeś  wmawiać sobie że masz rację i  kłamać na potęgę. Reasumując to kłamiesz by udowodnić ze masz rację ale można to łatwo wyłapać  i wychodzisz na gamonia.

Edytowano przed chwilą przez Ulman

naprawdę mi sie wydawało ze ty masz psychozę 

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

naprawdę mi sie wydawało ze ty masz psychozę 

Tobie się baaardzo dużo rzeczy wydaje  a potem jak zwykle wychodzi że ci się właśnie jedynie wydawało🤣

Opublikowano
Ulman napisał:

No to tak jakbym dał talerz na którym jadłem obiad nie brakuje w kraju ludzi zamożnych którzy gdy y tylko chcieli mogliby doposażenie szpitali ufundować ale oni wola dać stołek na którym pierdzą kibel i pies wie co jeszcze bo na tym nie zarobią chodzi im tylko o rozgłos

Opublikowano
10 minut temu, Rogas71 napisał:

No tylko idiota tak wpłaca bo nikt rozumny tak nie robi a niech sobie Owsiak jeszcze parę groszy zgromadzi

Czemu lżysz parę prezydencką Andrzej Duda i Agata Duda wspierają WOŚP. Para prezydencka przekazała wieczne pióra (fakt.pl)

Możesz wyjaśnić czemu nazywasz ich idiotami?

8 minut temu, Rogas71 napisał:

czyli idąc tym tropem bezrobocie powinno wzrosnąć a tu zonk brakuje ludzi do pracy i co nie wyszła propaganda😜

Nie dziwi mnie że nie rozumiesz co się wkoło dzieje i jak to działa. Zawieszenie działalnosci nie skutkuje mozliwością skorzystania z zasiłku. Jak na PISowską niemotę przystało nie masz o tym pojecia tak jak o większości tematów które cie otaczają.

5 minut temu, Rogas71 napisał:

No to tak jakbym dał talerz na którym jadłem obiad nie brakuje w kraju ludzi zamożnych którzy gdy y tylko chcieli mogliby doposażenie szpitali ufundować ale oni wola dać stołek na którym pierdzą kibel i pies wie co jeszcze bo na tym nie zarobią chodzi im tylko o rozgłos

Dając cokolwiek powodują że ktoś to licytuje a potem Owsiak zdradziecko te pieniądze kradnie . W takim razie są współwinni tego złodziejstwa i napychają Owsiakowi kieszenie. Zaprzeczysz?

• Like 1
Opublikowano

Owsiak nic nie kradnie to biznesmen który otacza się ludźmi pozwalającymi prowadzić biznes na szeroką skalę pod pretekstem pomocy chorym i biednym

Nie potępiam ludzi którzy mu dają jak o tym którzy dają Rydzykowi nie mają żadnego wpływu jak te pieniądze są potem wydawane a jedni i drudzy dają je w szczytnym celu

Opublikowano
11 minut temu, Rogas71 napisał:

Owsiak nic nie kradnie to biznesmen który otacza się ludźmi pozwalającymi prowadzić biznes na szeroką skalę pod pretekstem pomocy chorym i biednym

Nie potępiam ludzi którzy mu dają jak o tym którzy dają Rydzykowi nie mają żadnego wpływu jak te pieniądze są potem wydawane a jedni i drudzy dają je w szczytnym celu

33 minuty temu, Rogas71 napisał:

Nawet mi sie nie chce tego komentować😆

Opublikowano
1 minutę temu, Rogas71 napisał:

czyli idąc tym tropem bezrobocie powinno wzrosnąć a tu zonk brakuje ludzi do pracy i co nie wyszła propaganda😜

2 osoby w tą wierzą no morze jedna a druga wkleja 2ulman i 2racyla

Opublikowano (edytowane)

PISowski prezydent nie może być idiotą. On jest przecież geniuszem. Zapytaj Marecka Romana, Rogasa to ci potwierdzą.

9 minut temu, witejus napisał:

a nie jest że czerwony zarezerwowany dla moda? jakie bany są za to?

Jak chcesz to możesz donieść. 

8 minut temu, Roman176 napisał:

2 osoby w tą wierzą no morze jedna a druga wkleja 2ulman i 2racyla

To nie jest kwestia wiary tylko faktów. Zawieszenie działalności nie skutkuje wzrostem bezrobocia do momentu ukończenia zawieszenia. Minimalnie można zawiesić na 30 dni ale najczęsciej jest to okres 3-6 miesiecy. Wyjdzie to w statystykach ale z opóźnieniem.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
54 minuty temu, jacus napisał:

ulman a twoi przodkowie to czasami w ub nie zajmowali sie weryfikacja bylych zolnierzy wermahtu ze slaska ??? byly takie komisje przed ktorymi volksdojcze z IV [jak romana dziadowie] musieli sie tlumaczyc..

CZEMU JEGO PRZOTKOWIE ?  oni go nawet uczyli 

55 minut temu, jacus napisał:

weryfikacja bylych zolnierzy wermahtu ze slaska ??? byly takie komisje przed ktorymi volksdojcze z IV [jak romana dziadowie] musieli sie tlumaczyc..

to t.z zdrada górali ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v