Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Do-Rzeczy-Infografika-4.png

3 minuty temu, Ulman napisał:

Po co pytasz?  Nie dostaniesz odpowiedzi. Lud nie rozumuje samodzielnie tylko przyswaja info z plakatów , memów i TVPis

ile musiał bym wypić zeby zejść do twojego poziomu 

17 minut temu, Ulman napisał:

Marzenia nieuka ułomnego intelektualnie i emocjonalnie zaprawdę ciekawe są🤣

Co lubisz?

hehe masz mistrza w edytowaniu ....  hehe 

Do-Rzeczy-Infografika-1.png

23 minuty temu, racyl napisał:

"Ciekawie działa propaganda TVP. Pewien robotnik wykańczał mi łazienkę i zobaczył na ekranie Broniarza. Zaczął intensywnie mu złorzeczyć. Zadałem proste pytanie - Kim jest ten człowiek? Odpowiedź - No... Ten... No... Ten co źle robi..."

POTĘŻNE PODWYŻKI CEN PRĄDU – ODRZUĆMY UNIJNĄ POLITYKĘ KLIMATYCZNĄ!  Bezprecedens...

@racyl

naucz się czegoś 

5 godzin temu, racyl napisał:

W Ewangelii jest taki zapis "kto nie pracuje niech też nie je" popieram nie dawać leniom. Pracowitych nagradzać

oj dziękuje w końcu mnie doceniłeś 

4 godziny temu, V12 napisał:

Uważasz że rolnik , nie jest pracowity ?? Nie musi mieć glowy na karku ?? 

Jaka jest sprawnosc zarabiania w rolnictwie w ostatnich 30 latach ,mimo pracowitości , w porównaniu do innych zawodów gdzie czasami kasa leci "za nic " 

Kto rolnika nagradza ?? za jego pracowitośc ?? 

polać mu

8 godzin temu, racyl napisał:

To PiS zmieniło umowę z gaspromem i się cieszyło że oddał pieniadze. Ale ta umowa nie zapewniała jak poprzednia że opłata za gaz jest stała i niezmienna. Czyli Sami sobie strzelili w kolano. To jednak nie wina Tuska tylko PiS

Image

Image

Opublikowano
13 minut temu, Ulman napisał:

By dojść do mojego poziomu to musiał byś się uczyć ale życia by ci nie starczyło

nie dziękuje 

14 minut temu, Ulman napisał:

Teraz marnują ponad 20mld rocznie na 500+ i tak od 6 ciu lat.

gdyby był jakiś inny kraj to tak kiedyś nic niebyło a płaciło się w cholerę i co w zamian ? 

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

A to taki warunek? 

bardziej chodziło mi ze jest piątek i ty tu tak późno 

1 minutę temu, Ulman napisał:

Co ty Romanek możesz wiedzieć o moich obciązeniach?

ulman odstaw te wino ... Dalego się pytam 

Opublikowano
7 godzin temu, Roman176 napisał:

Kosiniak oczekuje przeprosin dla Tuska i Pawlaka w sprawie cen gazu i może jeszcze podziękowań dla siebie za wydłużenie wieku emerytalnego i opierdolenie mi offe ?

image.jpeg.8f99365fac243a3b69617287c023203d.jpeg

PiS się w końcu doigra, tyle że może to skończyć się tragedią, bo nikt nie powstrzyma kilku milionów wściekłych ludzi...., oby nie

Opublikowano
7 godzin temu, Ulman napisał:

Teraz marnują ponad 20mld rocznie na 500+ i tak od 6 ciu lat.

By dojść do mojego poziomu to musiał byś się uczyć ale życia by ci nie starczyło

Spokojnie chłopie nie żołądkuj się tak , wybierzecie za chwilę nową władze to zabiorą pinceta plus 🤭

Kwestia czasu ...

Opublikowano
10 godzin temu, racyl napisał:

Oni zrujnują wszystko, teraz to nawet podatków z vatu nie trzeba. Pisowcy wszystko na kredyt biorą jak kiedyś Grecy. Zapłacimy za Pisowski-Ład wszyscy.

czyli co , Chcesz powrotu  Vat który zabrali ? 

Opublikowano

Nie ma większego złodziejstwa niż pomniejszanie emerytury, niezależnie od tzw. solidaryzmu społecznego. Nie ma znaczenia czy dostajesz 2.500, czy 25.000 emerytury, bo skoro dostajesz 25.000 to na to zapracowałeś. Nie ma zgody na taką kradzież - to jest emerytura, a więc świadczenie na któe pracujemy długie lata.

Opublikowano
5 godzin temu, dysydent napisał:

a tak poważnie to jakaś całkowicie odjazdowa odskocznia tematyczna raz na jakiś czas, ot taki kanał na YT o swoistej specyfice

https://www.youtube.com/watch?v=qSfEglKT_jQ

Panie a takie to średnie 🤨

Lepszy serwis u Stacha ACO 😛

Opublikowano

Mi PiS dzielcie ukradli 800 zł . Ludzie czas wyjść na ulicę i pogonić tą kastę złodzieji, kombinatorów i oszustów. Ośmiorniczki i zegarek Nowaka to pikuś w porównaniu z przekrętami i aferami PiS owców. Ludzie obudźcie się.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v