Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał:

pamiętaj ze moja mata ma dużo lepsze wykształcenie ... z drugiej strony robisz to co tu 90% ludzi co ma tylko szkołę byle jaką i płacisz krus wiec co bijesz piane  ... mam ci wmawiała ze bd kimś ?

Najlepsze memy o studentach i dla studentów. MEMY: Typowy student. Jak  wygląda typowy student? [19.03.2021] | Głos Koszaliński

To że jestem w tej samej branży co większość tutaj nie oznacza że robię to tak samo. Co  robię dodatkowo, co płace i ile szkół skończyłem to byłbyś zdziwiony

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Ulman napisał:

To że jestem w tej samej branży co większość tutaj nie oznacza że robię to tak samo.

I to samo.😂

Edytowane przez mirro
  • Like 1
Opublikowano
10 minut temu, mirro napisał:

S kontowni.

które chciał w Polsce stworzyć. "Ambicją Airbus Group było stworzenie w Polsce 6000 miejsc pracy,

ja też dużo rzeczy ... niebyło tak ze zaraz po podpisaniu uciekli z nowymi modelami do Rumuni ?

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

niebyło tak ze zaraz po podpisaniu uciekli z nowymi modelami do Rumuni ?

Roman, ch*j z nowymi modelami. Caracal to koń pociągowy i model w zasadzie podstawowy. W tym segmencie robi się tylko poprawki i udoskonalenia a nie stwarza coś od początku. Takie coś nam było potrzebne.

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Roman, ch*j z nowymi modelami. Caracal to koń pociągowy i model w zasadzie podstawowy. W tym segmencie robi się tylko poprawki i udoskonalenia a nie stwarza coś od początku. Takie coś nam było potrzebne.

dlatego mają je tylko jak to było Tunezja Brazylia francja ?

Francuzi zamawiają amerykańskie śmigłowce😆

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Roman176 napisał:

dlatego mają je tylko jak to było Tunezja Brazylia francja ?

Niepełne masz dane.

Francuzi nie produkują niczego w klasie Chinooka, to se zamawiają.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
19 minut temu, mirro napisał:

Kuwejt ile ma?

Ministerstwo Obrony Kuwejtu odmówiło odbioru śmigłowców H225M Caracal od producenta tej maszyny, firmy Airbus Helicopters. Nieoficjalnie przyczyną mają być problemy z napędem tych maszyn.😆

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

1 minutę temu, mirro napisał:

Opowiadaj, opowiadaj, mów mi tak jeszcze a już wyobrażam sobie ten raj.

To nie raj, to tylko zachodnie mazowsze xD Robi się we 3-4 bo i to łatwiej, i wypić z kim, i potem nie leży 2 miesiące w zamrażarce tylko zje się w miarę na świeżo, najpierw to co zrobione, potem się zrobi pieczonego schabu czy boczku i nie trzeba kupować zbyt wiele tego sklepowego ;) 

Już Ci piszę co będzie. Rzeźnik co Wam robi pójdzie po rozum do głowy i założy minimasarnię, może z własnym wyszynkiem i będziecie u niego kupować. Może też umrzeć że starości lub przepicia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v