Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

- dogadał się i dostał pozwolenie położyć kostkę pod sam asfalt bez dodatkowej papierologii😁

O i takie cuś to ja rozumiem i popieram.😂

Opublikowano

a kto bd lał tanie paliwo do traktorów 

3 minuty temu, mirro napisał:

Kużwa a kiedy w końcu ja na tym skorzystam.😂

3 minuty temu, mirro napisał:

Kużwa a kiedy w końcu ja na tym skorzystam.😂

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

Ja nie komunistyczny złodziej to już teraz 😂

Jest okazja uwłaszcyć się na upadłej PiSowskiej grupie producenckiej. Może skorzystać?😂

2 minuty temu, Pafnucy napisał:

tu się dostań

pier**lę, nazwisko ma się jedno.😂

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

po co im to ?

na alkohol będą przerabiać.

Opublikowano (edytowane)

"Minister sprawiedliwości i prokurator generalny odpowiadał w piątek na pytania dziennikarzy o sprawę systemu Pegasus. – Państwa demokratyczne mają za zadanie pozyskiwać narzędzia skutecznie pozwalające docierać do informacji wtedy, gdy nowinkami technologicznymi posługują się nie tylko uczciwi ludzie, ale też ci, którzy decydują się na wykorzystywanie ich w celach przestępczych. Komisja śledcza miałaby swoje uzasadnienie, gdyby polskie państwo takich narzędzi nie posiadało – powiedział Ziobro."
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/polska-i-system-pegasus-zbigniew-ziobro-komentuje/dk7hklc

pisząc o porównaniu struktur państwowych do czysto mafijnych sam nie spodziewałem się tak szybkiego dowodu na moją tezę

według Ziobry hakerskie narzędzia do łamania lub omijania zabezpieczeń np szyfrujących transfery sieci komórkowych są.... mogą być używane przez "uczciwych ludzi"?
pogląd dosyć.... tu kolejny raz mi brak właściwego określenia ale sądzę że "zwyrodniały" nie jest tu przesadą bo takie scenariusze to co najwyżej na dobrą gangsterkę a nie uczciwość...
- czymże zatem się zamierzasz różnić od bosów mafijnych polski ministrze - tfu - sprawiedliwości?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
12 minut temu, racyl napisał:

Roman co Ci tak szkoda tego PIS ?

nie szkoda 

Instytut Ekonomii Energetyki Uniwersytetu w Kolonii (EWI) wykazał w nowej analizie, że w obecnej sytuacji na rynkach surowców energetycznych, mimo wzrostu cen uprawnień do emisji CO2 obecnie bardziej opłaca się wytwarzać energię z węgla niż z gazu."
xD
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, racyl napisał:

Tu nie ma żadnej sprzeczności. Pegasusa ma PIS na Nowogrodzkiej  a nie służby

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v