Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jeszcze większą gdy poszli do Czech bo taniej popłacili kary i ucichło 

1 minutę temu, Ulman napisał:

Możesz zacytować czy jak zwykle ci się  wydawało?

pamiętasz co film wkleiłem ?

Opublikowano
8 minut temu, dysydent napisał:

Rosyjscy żołnierze byli szybciej niż oficjalne stanowisko Amerykanów

Dobrze przygotowana akcja. A ja się durny zastanawiałem czemu przywódca Kazachstanu w trybie alarmowym schował "duchowego ojca narodu". 

Ciekawe tylko że nie było przecieków. Czyżby ktoś wolał oddać Kazachstan niż Ukrainę?

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

pewnie sprawdziłeś i tak powiedziałeś a naoglądałeś filmu 

Roman poczekaj na ostatni odcinek tej serii  a będzie on o tym, jak to upadł Twój ulubiony kombinat Kietrz. 

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

ze niby ty tam ?

Przecież cie pytałem jak poniżej i odpowiedziałeś że tak.

19 minut temu, Ulman napisał:

Wkleiłeś film na którym ja sie cieszyłem ze zniszczenia dużych gospodarstw? 

15 minut temu, Roman176 napisał:

tak

Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał:

akurat z tymi moimi/nie moimi ziemniakami to długa historia ale sprzęt sadzeniak i pole były praktycznie za darmo to najłatwiej było... no i teraz czasem czytuję sobie co się na kartoflanym rynku dzieje bo wiem ile jakich i gdzie leży kartofli a prowizja handlowa bywa wyższa od zysku netto producenta ;)

W TWOIM WIEKU W SOBOTĘ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v