Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Roman176 napisał:

Przewódkę siałem... teraz ?

Gdzie teraz... W listopadzie. Teraz by wyszło zajebiście. Byłby kiełek i tyle. Przy ociepleniu wywaliła na prawie dziesięć centów i jest liść...

Roman176 napisał:

tusk lepszy internacjonał a pis wiesz wszystkimi koty drze 

amen już niema i nie bd 

Ursusa dawno już niema. To co teraz się odpierdzielało to to był temat na wyciągnięcie kasy i odsprzedaż stworzonego na bazie sentymentalnej kawałka tortu. Drugi etap się nie udał...

Opublikowano
Jeżeli w siódmym roku rządów Kaczyński jawnie przyznaje się do politycznej impotencji i wciąż wini za wszystko Tuska, to znaczy, że PiS nie ma ludziom już nic do zaproponowania. Poza Zenkiem na sylwka, propagandą z szamba, rozkoszą szpiegowania, podwyżkami cen oraz bezczelnością.🤣
Opublikowano
9 godzin temu, tomek1974 napisał:

ile masz lat że wypowiadasz takie tezy według mnie jesteś dzieckiem 

Widzisz dziecięce spojrzenie na świat też jest potrzebne. 😂

Opublikowano
mirro napisał:

9 godzin temu, tomek1974 napisał:

ile masz lat że wypowiadasz takie tezy według mnie jesteś dzieckiem 

Widzisz dziecięce spojrzenie na świat też jest potrzebne. 😂

Ooo a gówniarskie jak się przydaje...

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:
Jeżeli w siódmym roku rządów Kaczyński jawnie przyznaje się do politycznej impotencji i wciąż wini za wszystko Tuska, to znaczy, że PiS nie ma ludziom już nic do zaproponowania. Poza Zenkiem na sylwka, propagandą z szamba, rozkoszą szpiegowania, podwyżkami cen oraz bezczelnością.🤣

Przy najbliższych wyborach wygrywa TUSK  takie założenie co zaproponuje POLAKOM BY WYJŚĆ Z KRYZYSU ? .  Nie opierajmy się tylko na programie Tuska przed danymi wyborami bo to i tak nie prawdziwy program .

Jak będzie się żyło polakom za jego rządów będzie lepiej czy gorzej ? .

Opublikowano

To poziom życia polaków zależy od 500+, 13-tki itp 😂 to jest tylko wegetacja

5 minut temu, witejus napisał:

zdziwił byś się

Ja nie widzę nowych samochodów u ludzi co mają 5,10, 20, 30 czy trochę więcej hektarów. przynajmniej w moich stronach oligarchów z 150-200ha czy więcej nie ma

Owszem są nowe ale już u ludzi co się zbliżają do setki

Opublikowano (edytowane)

Inflacja zostanie  z nami jeszcze kilka lat dlatego że Bank Centralny wydał dużo kasy w 2020 roku teraz dana kasę trzeba ściągnąć z rynku , kosztem zwykłych ludzi pracy .

Żeby się zmieniła władza w Polsce nie ma złotego środka na dobrobyt .

Polityka światowa ochrona klimatu i nowy ład tylko pogłębią biedę ludzi a do tego jak by zabrano  500 + , 13, i inne dodatki bieda by była ogromna , zawsze jest uderzenie w biednego człowieka co pracuje i nic nie ma .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
5 minut temu, witejus napisał:

TO jesteś pewny że to na pewno wyborcy PISu?mają to wypisane na czołach?

Masz rację nie jestem pewny. jedynie co mogę być pewny że ci co mają najmniej to się utożsamiają chętniej w PIS

1 minutę temu, galan99 napisał:

SZCZAW I MIRABELKI TO JUŻ ZNAMY .

bardziej to przenośnia niż realne życie. szczaw nie jest tani wbrew pozorom a mirabelki są wręcz niespotykane

Jak mam kupić szczawiu za 15zł/kg to wolę kupić chleb i parę dkg wędliny 😂

9 minut temu, galan99 napisał:

a do tego jak by zabrano  500 + , 13, i inne dodatki bieda by była ogromna , zawsze jest uderzenie w biednego człowieka co pracuje i nic nie ma

czyli 500+ i 13-tka itp likwiduje biedę ludzką ? 🤣

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, galan99 napisał:

Żeby się zmieniła władza w Polsce nie ma złotego środka na dobrobyt .

Komuniści już chcieli zaprowadzić krainę wszelakiej szcęśliwości i dobrobytu, Świadkowie Jehowy też taki zapodają no i PiS dołączył do tej ekipy. 😂

Opublikowano (edytowane)

Co wytwarza Państwo Polskie jakie dobra co przynoszą zysk , tylko co raz to wyrze podatki tylko ludziom  co raz to mniej zostaje w kieszeni na życie .

Skąd państwo polskie ma pieniądze - szczegóły 2019

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v