Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
pelo111 napisał:

1 godzinę temu, Dream1990 napisał:

W znanej polskiej sieci można kupić twaróg na sernik za 7,89 zł. 

Akcja promocyjna sklepu Lidl, wybierają kilka produktów na promocję i sprzedają poniżej ceny zakupu. 

Finansowane jest jako reklama, a odbijają sobie to na innych produktach jakie klient kupi.

pracowałem u nich na magazynie

Przecież we wszystkich sieciach tak jest, przyciągnąć czymś pierwszej potrzeby najtaniej na rynku po mega reklamie nawet w tv, później zrobić zastrzeżenie o zakupach za min. 50 zł i przy okazji zmusić do zakupu produktów z marżą 30/40%. Potem dzwoni Kupiec z innej sieci i pyta po ile my mu ten twaróg sprzedajemy że tak tanio na półce jest. Mleko przerzut chude 80 gr w okresie świątecznym Śmietana zjazd z 0.35 na 0,25 zł jednostka tłuszczu. Totalna spekulacja jakiegoś dużego "pewnie" zagranicznego kapitału.

Opublikowano
14 godzin temu, konradek88 napisał:

Tak czytam co niektórych co tak namiętnie wieszczą spadek ceny mleka i zastanawiam się dlaczego tak bardzo zależy im na tych obniżkach 🤔wyjść jest kilka piszą to m.in pośrednicy, ludzie co mieli krowy a zrezygnowali i nie chcą żeby przypadkiem ktoś coś zaoszczędził no i 3 opcja "beduini" którzy przeczytają w tych "pudelkach" że i już majtki pełne. Prośba z mojej strony do tych ludzi, ogarnijcie się, czas pokaże co będzie a swoje negatywne wróżby z fusów, przemyślenia zostawcie dla siebie, nie bądźcie tzw "wampirami energetycznymi" 

Ja nie wietrze spadku cen dzisaj dostałem SMS że 40 groszy obniżka za styczeń 

• Haha 1
Opublikowano
17 godzin temu, slawek74 napisał:

jakie to źródła ? te szmatławce ? przestańcie za to płacić niech odczują...

Chłopie dostałem już SMS z mleczarni zobaczysz styczeń luty u nas już minus 40groszy

• Confused 1
Opublikowano
Dnia 8.12.2022 o 15:44, strsw33 napisał:

Nie będzie żadnej ceny w dół ,będą doić na zbozu po 1300 i kukurydzy po 80 to nawet na żarcie nie zarobisz

2 tygodnie i zmiana poglądu? 

Opublikowano
35 minut temu, strsw33 napisał:

Chłopie dostałem już SMS z mleczarni zobaczysz styczeń luty u nas już minus 40groszy

A ja mam podwyżkę  50 groszy od stycznia, też dostałem sms

Opublikowano
43 minuty temu, strsw33 napisał:

Ja nie wietrze spadku cen dzisaj dostałem SMS że 40 groszy obniżka za styczeń 

Osm Koło premia z listopada utrzymana na grudzień a od stycznia nowy cennik niestety z nizsza cena. O ile nizsza dowiemy sie w styczniu

Opublikowano (edytowane)

Nie smrodze tylko oficjalnie juz obnizka potwierdzona więc nie wiem w czym widzisz problem

Nie cytuj poprzedniego posta

Edytowane przez danielhaker
Opublikowano
strsw33 napisał:

17 godzin temu, slawek74 napisał:

jakie to źródła ? te szmatławce ? przestańcie za to płacić niech odczują...

co to za skup?

Opublikowano

Daniel bo nie ma takiej mleczarni 😄

@ChiquitaB to ile będziesz mial w styczniu i przy jakich parametrach?

1 minutę temu, martin0000 napisał:

0,522

I tak cały czas ? Wcześniej miałem 0,53 a teraz właśnie przy nowej hali spadło na 0,52 i się zacząłem zastanawiać czy woda gdzieś nie zostaje 

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, krzychu121 napisał:

Daniel bo nie ma takiej mleczarni 😄

@ChiquitaB to ile będziesz mial w styczniu i przy jakich parametrach?

I tak cały czas ? Wcześniej miałem 0,53 a teraz właśnie przy nowej hali spadło na 0,52 i się zacząłem zastanawiać czy woda gdzieś nie zostaje 

Wynik z dzisiaj, przedostatni odbiór 0,53 ale wczoraj chyba ciut wody mi pociągnęło

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v