Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Marcin441 napisał:

Aż sprawdziłem, Sierpc-Kowróz w jedną stronę 94 km to drugą też tyle będzie 😉 mnie instruktor a ty sam siebie 

Ty umiesz czytać ja ci pisze że jeżdżą w okolice Poznania ponad 300km w jedną nie żaden kowroz .

Jedzie ta samochód codziennie jednego dnia do dwóch i następnego do kilku innych w tej samej okolicy.

Edytowane przez robert1226
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, massey235 napisał:

Niby co jest takiego za darmo ? Kukurydza ? Rzepak ? 

Ziemniaki 500zł za tonę jadalnych niema komu dać, ileś to żarcia za 500zł a ludzie ze w sklepach taka droga żywność.

Nie wiem czy z jabłkami nie jest podobnie bo szło na wschód do Rosji.Kumpel po 50groszy za kg sprzedawał z miesiąc temu.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
3 minuty temu, Strongman napisał:

A u mnie taki cennik

20220404_114943.jpg

To mlekpol ? 

1 minutę temu, Strongman napisał:

Nie ma tylko za litry płacą czy tłuste czy chude czy białko to nie istotne.

Czyli wszystko byle białe było 🤔

Opublikowano

Tak, ale proste liczenie bo kto wie czy cię nie oszukają na próbach a tu wiesz ile litrów sprzedałeś od razu na początku miesiąca znasz cenę i niema przekrętów tylko ze może mała ta cena a jak dla mnie ok.

Opublikowano (edytowane)

Pewnie tak ale nie wiem zresztą, ale nikt na sile nie trzyma, zawsze można odejść.No ale ten aneks to dobry bo wiesz za ile będzie mleko a kiedyś dowiadywałeś się dopiero z faktury czy podrożało czy staniało jak już sprzedałeś, a tak to wiesz czy gonić mleko czy nie przed faktem przed sprzedażą.

Edytowane przez Strongman
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Jak w bieżącym 2026 roku w waszych okolicach i u waszych dostawców kształtują się ceny paliw zarówno jeśli chodzi o sprzedaż detaliczną jak i hurtową. 

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Dodaj nową pozycję...
v