Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale premia z listopada +10gr i z grudnia +20gr, które były przedłużone na styczeń luty znikają? Było 30 premi do cen z października więc ogólnie te + 15gr to takie -15gr od ceny za luty?

Opublikowano
damianzetor9540 napisał:

@kat bez jej że ujebali by 15 gr, chłopy by roznieśli zakład 

1 godzinę temu, pawel2408 napisał:

Mlekpol  15gr do góry

Ładna będzie cena

No za***ista, wyjdzie nielicznym chodz  2.2? Z byle gowna się potraficie cieszyć,  zazdroszczę 

2.27 na ryczałcie i ponad 50 tys l

dzwoniłem i zostaje te 20 gr

Opublikowano
19 minut temu, damianzetor9540 napisał:

@kat bez jej że ujebali by 15 gr, chłopy by roznieśli zakład 

No za***ista, wyjdzie nielicznym chodz  2.2? Z byle gowna się potraficie cieszyć,  zazdroszczę 

W tych chorych czasach to chyba nic już by mnie nie zdziwiło.

Za luty miałem 1.92 netto . Do 2.2 to daleko...

Opublikowano

I można można.  Jest z czego dołożyć jest . Mam nadzieję że ten trend wzrostów utrzyma się dłużej A nie do maja jak to zawsze bylo że niby idą krowy na pastwiska i więcej mleka . Nie w tym roku Panowie prezesi 😉

Opublikowano
pawel2408 napisał:

10 minut temu, RusiL napisał:

dokładnie to można odczytać z tego SMSa. Banda kretynów

Wy macie problem czytania za zrozumieniem ??

to wytłumacz mi kolego dlaczego w tej wiadomości jest sformułowanie "średnio o 15gr za litr"??? z czego ta średnia? bo idąc tym spółdzielczym tokiem rozumowania to jak jeden dostanie 30gr a drugi nic to średnio jest 15 gr własnie

• Like 3
Opublikowano
1 godzinę temu, komizmo napisał:

To w mlekovicie niezła piz*a teraz. Przemielone parametry i może góra 1.9 na łapę

To zmień bo już słuchać nie można biadolenia. Za marzec 2.20 osiągalne w mlekucie z premia lojalnościowa, lub te 2.15 "na reke"

Opublikowano
38 minut temu, robert1226 napisał:

Po co te podwyżki ostatnio na zebraniu dostawcy Sierpca prawie klaskali mazurowskiemu jak mówił że dobra cena jest ,aż mi się żygać chciało .

dobra to jest dla tych co przy zakupie odliczją vat i sprzedają na ryczałt...😁

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, damianzetor9540 napisał:

To zmień bo już słuchać nie można biadolenia. Za marzec 2.20 osiągalne w mlekucie z premia lojalnościowa, lub te 2.15 "na reke"

Ciebie o opinie nie proszę. Jak będę chciał zaczerpnąć twych mądrości to spytam wprost

Opublikowano

Za luty miałem 1.85 to zobaczymy ile dostanę za kwiecień ale mogę mieć obawy o te 1.9.

No spoko, możesz sobie zaprzeczać w następujących po sobie postach, mi to lata

Opublikowano
Rrolniik napisał:

pewnie dopłata do ilości, parametrów a nie że każdemu +20gr.

Domyślam się tego, ale to trzeba konkretnie napisać, albo cenniki rozwieźć, a nie taki ładny smesik propagandowy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v