Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Niemczech pojawił się chwilowy problem przez ten przypadek Asf zablokowanych jest ok 195 tyś świń. Na tą chwilę wykorzystują sytuacje. Świń wszędzie brakuje... Poprzednie 2 partie średnia miesność 60,4%, wybój 80,1%. 

Opublikowano
6 godzin temu, krilan06 napisał:

Zboże tanieje to i ze świń za dużo nie może zostać 

Kupiłem 75szt.warchlaków 22-25kg po 216zł/szt.W okolicy 6,60netto i WBC 8,9 do Skiby.

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie tych 80zł  czy są później jakieś kontrole w gospodarstwie 

Czy wcześniej jak składaliście na 100zł do urodzonych 10 prosiąt od lochy to mieliście jakieś kontrolę w gospodarstwie ?

Opublikowano
7 minut temu, krzysiek277 napisał:

Mam pytanie odnośnie tych 80zł  czy są później jakieś kontrole w gospodarstwie 

Czy wcześniej jak składaliście na 100zł do urodzonych 10 prosiąt od lochy to mieliście jakieś kontrolę w gospodarstwie ?

Nie było, ale na wszelki wypadek, nic nie kombinuj.  

• Thanks 1
Opublikowano
26 minut temu, krzysiek277 napisał:

Nic nie kombinuje tylko chce widzieć za wczasu co mnie czeka bo ostatnim razem się nie złapałem na tą pomoc, a teraz wygląda na to że ona mi się należy to czemu nie skorzystać 

Żadnej kontroli nie było 

22 godziny temu, damianos95 napisał:

Na żywą?

Niby tak ale chyba cis źle zrozumial,  zpm 6,50 +vat

Opublikowano
58 minut temu, krzysiek277 napisał:

Wnioski o-line to oni mi to wydrukują? czy jak bo ja nie mam żadnego wniosku oprócz potwierdzenia złozenia wniosku o płatności 

Wydrukować sobie musisz jedynie musisz poprosić o numer decyzji o przyznaniu płatności to mi sprawdzili

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v