Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Każdy Orlen ma limit odpowiednio osobowy dostawczy ciężarowy 50, 100 i 500l

Opublikowano
3 minuty temu, massey235 napisał:

tylko ciekawe kto im bedzie kupował

Jak kto

Bambry

Podobierali hektarów to tera większe maszyny, potem dobiorą ha bo nie wyróbka  z ratami i znowu trzeba większe bo dzień za krótki i tak się zapędzaja w kozi róg zamiast sobie beztrosko pożyć.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Ujebią cię, bo wystarczy że zadzwonią że lejesz niezgodnie z prawem do mauzera i płyniesz.

Opublikowano

W kugę akurat 50l. Większości te 50l starczy, T5 to i 90l wejdzie, więc tu limity się zgadzają

Opublikowano
19 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Jak kto

Bambry

Podobierali hektarów to tera większe maszyny, potem dobiorą ha bo nie wyróbka  z ratami i znowu trzeba większe bo dzień za krótki i tak się zapędzaja w kozi róg zamiast sobie beztrosko pożyć.

102975_dupy-bol-wyczuwam.jpg

• Haha 2
Opublikowano
kubamako66 napisał:

U mnie tylko w bak i dużo ludzi tankuje traktory i nikt Się nie czepia

8 minut temu, Uziu92 napisał:

a traktor ? tankował ktoś ?

IMG_20220305_064224.jpg

tak tylko do wladka to nawet ten limit 50 nie wejdzie , a jak podjadę z kotłem 300 czy 500 litrów ?

Opublikowano
18 minut temu, kubamako66 napisał:

IMG_20220305_064224.jpg

Eee, tu to pół na pół z wodą, taniej a i tak pojedzie😁

Ja ostatnio już ze 3l oleju ze smażenia ryb i frytek do c 330 zalał. Kujawski nawet po 12 zł to drugie życie dostaje🤣

Opublikowano
Uziu92 napisał:

kubamako66 napisał:

8 minut temu, Uziu92 napisał:

a traktor ? tankował ktoś ?

IMG_20220305_064224.jpg

tak tylko do wladka to nawet ten limit 50 nie wejdzie , a jak podjadę z kotłem 300 czy 500 litrów ?

akurat wlałem 52l a znajomy jednego dnia był 4 razy i po 200 l wlał i nikt się nie czepiał jd 6920

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem co będzie, najważniejsze aby wojny nie było u nas a reszta jakoś będzie. bo po tym Putinie nie wiadomo co się spodziewać a jedno jest pewne ze się nie wycofa ze swoich nienormalnych zamiarów bo niema nic do stracenia już w tej chwili.

Edytowane przez Strongman
  • Like 3
Opublikowano

7.21 on na Orlenie

2 godziny temu, witejus napisał:

Za niedługo trza będzie zapomnieć o dopłatach.

Coś w kościach czuję, że przez obecną sytuację na ukr ciocia hujnia może zablokować niektóre fundusze. W końcu sytuacja nadzwyczajna

Opublikowano
wojak1986 napisał:

Milion Ukrainy będzie po lasach biegało, nie wiem co tam znajdziesz?

Chyba tylko choroby weneryczne 🤭

Strongman napisał:

Jest bum na maszyny bo jak brałem talerzówkę z placu to 2 tygodnie czekałem zanim przywiozą.

Dzisiaj widziałem jak danex wiózł case beczkę i paszowoz.. 😏

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Jak w bieżącym 2026 roku w waszych okolicach i u waszych dostawców kształtują się ceny paliw zarówno jeśli chodzi o sprzedaż detaliczną jak i hurtową. 

• Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Dodaj nową pozycję...
v