Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
pedro2 napisał:

Kolega dzwonił w miasteczku na stacji ropę wybrali do cna, biedronka ogołocona z półek 🙆

Przechodziłem obok bankomatu ok godz. 16, ludzi pełno każdy odchodzi z kwitkiem, kasy brak,

Opublikowano
9 minut temu, Uziu92 napisał:

dobrze że kupiłem na początku lutego.

za dwa dni też bez kolejki kupisz.

Opublikowano

Watowiecki i kłamczyński pewnie w duchu dziękują putinowi za wywołanie tej paniki. Tak jak dziś , jutro czy w weekend to chyba już nigdy  orlen, lotos czy inne stacje się nie obłowią. Ceny w ciągu dnia po kilkadziesiąt groszy do góry gdzie tak naprawdę nic u nas się nie dzieje. Ciekawe czy w estoni, litwie i łotwie też tak panikują. 

Opublikowano
FarmerDyzio napisał:

36 minut temu, danielhaker napisał:

Jeden trzyma pieniądze na koncie, inny stara się inwestować. Naturalne. Chodzi mi o porównanie wzrostu cen surowców i kupno w odpowiednim momencie

Jeden złoto drugi mieszkanie trzeci 5 traktorów na 10 ha. Każdy ma swój punkt widzenia

a sa tacy co im tylko żal dupę ściska ....

Opublikowano

kolejki na stacjiach po 200-300metrów

pawlus224 napisał:

1 minutę temu, maciek916 napisał:

kolega mi pisał ze ON 9.99  i kolejka

Spokojnie ,drożej nie będzie bo nie ma tyle okienek na tablicy 😂

to będzie cena za ,,100,,gram 🤪

maciek916 napisał:

zrobili panikę a za parę dni  będzie po staremu

ale ceny nie ,,cofną,,

Opublikowano

Wydoją ludzi ładnie z kasy. Baryłka rano skoczyła na 102 dolary a teraz spadłą nie niecałe 99 dolarów. No rzeczywiście powód żeby podnieść cenę o 1zł na stacjach. Amerykańce się z ciapatymi dogadają i jak zwiększą wydobycie to cena znowu spadnie. Rosja nie ma monopolu a ropę czy gaz.  Ludzie nic się nie uczą na błedach. Zwłaszcza że nie tak dawno było to samo z pandemią. No nic trzeba posiedzieć kilka dni w domu i po niedzieli będą pustki na stacjach czy w sklepach jak ludzie z kasy się wyczyszczą to zrobi się jakieś zakupy. Ludzie nic nie myślą. Panika jakby ruski zaopatrzali cały świat we wszystkie produkty i wstrzymali dostawy. 

• Like 3
Opublikowano
40 minut temu, cinek1808 napisał:

Jest to samo co na początku pandemii. Puste półki były w sklepach. Teraz też każdy zatankuje pod korek. Przez parę dni będą pusti na stacji

Jest znacznie gorzej.

37 minut temu, slawek74 napisał:

kolejki na stacjiach po 200-300metrów

to będzie cena za ,,100,,gram 🤪

ale ceny nie ,,cofną,,

W lubelskim kolejki kilometrowe teraz o tej porze , toż to pół nocy czekania.

Wolali "komuno wróć !" To wróciła.

35 minut temu, krzychu121 napisał:

Wydoją ludzi ładnie z kasy. Baryłka rano skoczyła na 102 dolary a teraz spadłą nie niecałe 99 dolarów. No rzeczywiście powód żeby podnieść cenę o 1zł na stacjach. Amerykańce się z ciapatymi dogadają i jak zwiększą wydobycie to cena znowu spadnie. Rosja nie ma monopolu a ropę czy gaz.  Ludzie nic się nie uczą na błedach. Zwłaszcza że nie tak dawno było to samo z pandemią. No nic trzeba posiedzieć kilka dni w domu i po niedzieli będą pustki na stacjach czy w sklepach jak ludzie z kasy się wyczyszczą to zrobi się jakieś zakupy. Ludzie nic nie myślą. Panika jakby ruski zaopatrzali cały świat we wszystkie produkty i wstrzymali dostawy. 

Prawdę mówiąc nikt nie potrafi przewidzieć rozwoju sytuacji , bo Putin to szaleniec. Ja jakoś nie boje się o to że nie będzie co jeść , bardziej właśnie obawiam się wysokiej ceny za ON dlatego około południa zatankowałem w kanistry , ale już żałuję że nie kupiłem więcej - lepiej nie będzie a zaraz trzeba iść w pole 😐

1 godzinę temu, karino25 napisał:

limity wypłaty 1 tys. , ruch w banku i na stacjach spory

W spółdzielczym limit w południe 20k ,pytałem czy ludzi sporo to pani powiedziała że trochę więcej niż zwykle.

Opublikowano
pedro2 napisał:

Kolega dzwonił w miasteczku na stacji ropę wybrali do cna, biedronka ogołocona z półek 🙆

2 lata temu mało co się nie pobili o ostatnią paczkę makaronu w Łomży w biedronce

Opublikowano
3 godziny temu, robercikj100 napisał:

Na zachodzie też taka sraczka na stacjach czy tylko na wschodzie? 

Sraczka mocna. Brat dzwonił i w Świnoujściu bezproblemowo idzie tankować

1 godzinę temu, maciek916 napisał:

czy nie jest to robienie sztucznej paniki

Jest

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v