Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj zamówiłem nawóz i ceny tak wyglądają. 

Sól potasowa 4500zl

Korn Kali 3550zl

Zaksan 3860zl

Pulan 3760zl

Saletrosan 26  3590

Kizeryt 2300zl

Ceny w detalu Lubelskie Agrobit Księżpol. 

• Sad 2
Opublikowano
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Suszowe jutro ostatni dzień , złożyłem elektronicznie uznali suszę w tytoniu w zbożu nie i czekam do dziś na odpowiedź i nic , co mam dalej robić ?

Czekać dalej jutro ostatni dzień 1 grudnia  to czwartek to aż 5 grudnia w poniedziałek zaczną wysyłanie i naliczanie decyzji ile wyszło na , gospodarstwo pomocy rodzinie .

Opublikowano
7 minut temu, GRZES1545 napisał:

ale skowyt. 

cudotworcy pi......I

myśleli że można dowoli doić chłopa. 

już z hitlerowni można taniej wyrwać. 

jakiś import mocznik dziś na składzie 3800.

saletra pl 3500

Opublikowano
9 minut temu, galan99 napisał:

Czekać dalej jutro ostatni dzień 1 grudnia  to czwartek to aż 5 grudnia w poniedziałek zaczną wysyłanie i naliczanie decyzji ile wyszło na , gospodarstwo pomocy rodzinie .

Z czym mam jechać do ARMR ? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Aroo22 napisał:

Sól potasowa 4500zl

Korn Kali 3550zl

Zaksan 3860zl

Pulan 3760zl

Saletrosan 26  3590

Kizeryt 2300zl

Ile ton tego wszystkiego zamówiłeś ? 

Opublikowano

Kiedy to uczyniłeś ? .

Powinni  przysłać 2 protokóły . Szacowania jeden to jednostkowy ogólny w startach i drugi rozpisany na każda działkę ile zostało przypisane  strat do danej działki . Protokół na aplikacji się pojawi i na e-mail,przyślą jeden za drugim .

Trzeba było pobrać wniosek wypełnić swoje dane i dołączyć dane protokóły i fakturę na 5 tyś . Jeśli gospodarstwo wspólne  oświadczenie współmałżonka na wyrażenia zgody na złożenie wniosku .

Opublikowano
9 minut temu, SawekBraczyk napisał:

Ile ton tego wszystkiego zamówiłeś ? 

Z tego to kupiłem tylko sól potasowa, saletrę i kizeryt. Łącznie 7,5t. Polifoska i superfosfat kupiony wcześniej. 

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Kiedy to uczyniłeś ? .

Powinni  przysłać 2 protokóły . Szacowania jeden to jednostkowy ogólny w startach i drugi rozpisany na każda działkę ile zostało przypisane  strat do danej działki . Protokół na aplikacji się pojawi i na e-mail,przyślą jeden za drugim .

Trzeba było pobrać wniosek wypełnić swoje dane i dołączyć dane protokóły i fakturę na 5 tyś . Jeśli gospodarstwo wspólne  oświadczenie współmałżonka na wyrażenia zgody na złożenie wniosku .

Właśnie na e-mail nic mi nie przyszło .

Opublikowano
4 minuty temu, wojak1986 napisał:

Macie swoje suszowe, zaraz po nie przyjdą 

Screenshot_20221129-144710.png

Nic nowego było o tym kilka miesięcy wspominane w zielonym ładzie wiec , co do pomocy rodzinie niema nic wspólnego .

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Aroo22 napisał:

Sól potasowa 4500zl

Korn Kali 3550zl

Zaksan 3860zl

Pulan 3760zl

Saletrosan 26  3590

Kizeryt 2300zl

Serio tak drogo? Toż nawet w Agroloku chyba by taniej wyszło i dowieźliby na podwórko.

Edytowane przez JanKrzysztof
Opublikowano
18 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Pobrało się , są dwa protokoły siedziały w aplikacji a ja chyba nie podałem e-maila , wdrukować i jutro wypełnia się wniosek w ARMR ?

drukuj wypełniaj i kurierem flaszke wysłać haha

Opublikowano
13 minut temu, JanKrzysztof napisał:

Serio tak drogo? Toż nawet w Agroloku chyba by taniej wyszło i dowieźliby na podwórko.

Najtaniej w okolicy. 5 składów sprawdziłem. Większość jeszcze ma po starych cenach z zapasów towar. Np. W jednym punkcie dostałem ofertę na sulfan po 4500zl, w innym saletra po 4000, a w innych azotu w ogóle nie było dostępnego. Z większymi firmami nie pohandluje bo za mała ilość. 

Opublikowano

Następnym razem zadzwoń i zapytaj, co Ci szkodzi. Generalnie za nimi nie przepadam, ale dochodzą słuchy, że niektóre nawozy idzie wyhaczyć od nich taniej niż od konkurencji, szczególnie jeśli dawno z nimi nie handlowałeś. Nawozy można mieszać, a dowożą bodajże od 5 ton.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Dodaj nową pozycję...
v