Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
39 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Zara wróci vat to vaciki bedo kupować bo przecia zwroty bedom dawać .. 🤣

Vacikom to wszystko jedno głąbie. Zobaczymy jak ryczałciki będą sr** rzadkim po kostkach jakie to niesprawiedliwe 😂

• Like 4
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

Tez mogę odsprzedać mocznik po 4700 😂😂

tylko mleczarzy stać tak przepłacać 🙉

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Olx aż kipi od tańszego importu mocznika

nasze orly ekonomi myśleli że można dowolnie wyciskać rolników. 

świat jest bardzo mały teraz. 

muszą dojść do momentu gdzie import nie będzie tak opłacalny. 

Opublikowano

I Też zderzą się że ścianą.

3 minuty temu, HF86 napisał:

nasze orly ekonomi myśleli że można dowolnie wyciskać rolników. 

świat jest bardzo mały teraz. 

muszą dojść do momentu gdzie import nie będzie tak opłacalny. 

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, pedro2 napisał:

Vacikom to wszystko jedno głąbie. Zobaczymy jak ryczałciki będą sr** rzadkim po kostkach jakie to niesprawiedliwe 😂

Ja szczególnie takim wydojonym jak ty.... 😂

Vacik będzie kupował i czym drożej to lepiej bo większy zwrot zrobi a że się zdoi z kasy to wszystko mu jedno bo i tak na krechę bierze.... 😋

Najważniejsze żeby zwroty były... 🤣

Głąb to sam jesteś i o sobie piszesz bajkopisarzu od siedmiu boleści. 

Kto srał po kostkach? A no wydojone vaciki srały na całe forum a ponoć im wszystko jedno. 😂

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem bo tak długo jeszcze nie trzymałem,ale mróz dzisiaj i on ma niby wysuszyć, tak mówią ,ale jak by skosił miesiąc temu a teraz przed mrozem to taka sama prawie  była, nic zero wyschnęła..

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano
7 minut temu, pedro2 napisał:

@Strongman Ty fachowiec w qq powiedz czy warto czekać żeby qq straciła wilgoć w polu czy to już nie zejdzie? Kolega ma 10ha i za miesiąc zamierza kosić. 25% z ręki pokazuje.

Na co to trzymać?już cenę ojebali.niech czeka aż śniegu nawali i wyłame

• Like 3
Opublikowano

z tym mrozem że niby powoduje lepsze wysuszanie kukurydzo to prawda, tylko że chodzi o liście :D. Mróz powoduje że roślina kukurydzy już nie wysyca wilgoci z kolby. Aczkolwiek jeśli nie będzie padac deszcz czy śnieg to powinna kukurydza zejść z wilgotnosci. Oby tylko nie wiało bo qq już krucha.

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Ja szczególnie takim wydojonym jak ty.... 😂

Vacik będzie kupował i czym drożej to lepiej bo większy zwrot zrobi a że się zdoi z kasy to wszystko mu jedno bo i tak na krechę bierze.... 😋

Najważniejsze żeby zwroty były... 🤣

Głąb to sam jesteś i o sobie piszesz bajkopisarzu od siedmiu boleści. 

Kto srał po kostkach? A no wydojone vaciki srały na całe forum a ponoć im wszystko jedno. 😂

Dlaczego tak nieładnie mówisz o swoim synalku? Dlaczego jest wydojony i przez kogo? I na co mu tyle tych kredytów? 

Pewno tatuś mu tak doradza. No czysty głąb 😆

11 minut temu, VonVegans napisał:

Na co to trzymać?już cenę ojebali.niech czeka aż śniegu nawali i wyłame

No właśnie, wystarczy jakaś wichura i będzie doopa. Zdecydował się, że będzie suszył i trzymał do wiosny, temu czeka. 

• Like 1
Opublikowano

Chory psychicznie czlowieczku szukaj głąbów w swojej rodzinie zapewne to dziedziczne i masz to po kimś... 😂😂😂

Weź zmysl jako bajeczkę co to ty nie kupowałes i zapomniałeś że jednak nie.... 😜

Opublikowano
51 minut temu, pedro2 napisał:

@Strongman Ty fachowiec w qq powiedz czy warto czekać żeby qq straciła wilgoć w polu czy to już nie zejdzie? Kolega ma 10ha i za miesiąc zamierza kosić. 25% z ręki pokazuje.

U nas we wsi gospodarz kosił w kwietniu miała coś około 15 procent wilgotnosci

• Haha 1
  • Confused 2
Opublikowano
2 godziny temu, wojak1986 napisał:

Pewnie mali na ryczałcie węgla i jedzenia z socjalu nie kupią tylko pobiegną po nawóz w tej cenie. Teraz nawóz w tej cenie wykluczył pewną grupę amatorów pasjonatów zostaną tylko Ci z kapitałem 

Taaa. Już lecę kupować...duży vatowcu Już zapasy masz na 3 sezony czy na 4 Już przymiarki robisz.

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Chory psychicznie czlowieczku

Przygarniał kocioł garnkowi 😂😂 

To powiesz czemu twój synalek daje się doić i na kresce jedzie na bieżąco? 🤔 Po tacie takie bogactwo odziedziczył? 😂😂

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Dodaj nową pozycję...
v