Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy jakie masz ustawienia konta w banku, każda zmiana, nr tel., e mail, W zakładkach w ipko wymaga autoryzacji smsem. Więc jakikolwiek obcy ruch na rachunku, przelew itp. od razu dostajesz powiadomienie. Nawet z tym potwierdzeniem dodatkowym do wysyłki tego wniosku przyszedł wujowi sms z banku.

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Strongman napisał:

No tak ale wienkszość rolników robi to pierwszy raz a jak to pierwszy raz zawsze ostroznosć mniejsza i mozna się pomylić kto nie komputerowy, da się zrobić na tym przekrent.

Najbezoieczniej nie wionzać nic z bankiem tylko zrobić ten profil zaufany 

Wszendzie jest pełno osustów.

A nawet jak ktoś to zrobił przez bank to radził bym zmienić hasło na inne po wysłaniu tego suszowego.

Nie żebym szukał problemu ale te błędy pisowni robisz specjalnie?  Czy tak masz bo strasznie razi w oczy i źle się to czyta 

Opublikowano
15 minut temu, Bercik92 napisał:

Czy kawaler mający numer gospodarstwa i mieszkający z rodzicami może składać wniosek na suszowe? 🤔

Tak, dziś składałem bez problemu.

Ogólnie Panie w Arimr nie doedukowane,przy mnie odbierały telefony od petentów, zależy która odbierze tel., raz powie, że kawaler wdowiec nie może, raz że wystarczy że z kimś tam mieszka i może, kabaret.

Opublikowano
Dnia 28.10.2022 o 21:19, JanKrzysztof napisał:

Ciekawe gdzie, skoro w Agrochemie przy całym aucie chcą 4395 zł za tonę Poli 6. :D  Podobno handlarze mają mieć w ofercie lada moment Ultrę 8 przywiezioną ze Szczecina. Ma być trochę tańsza od Polifoski...

to po ile będzie ta ultra 8 ?

Opublikowano
41 minut temu, toooomaszewski napisał:

Tak, dziś składałem bez problemu.

Ogólnie Panie w Arimr nie doedukowane,przy mnie odbierały telefony od petentów, zależy która odbierze tel., raz powie, że kawaler wdowiec nie może, raz że wystarczy że z kimś tam mieszka i może, kabaret.

I ja jestem tego zdania ze składać nawet jak kawaler czy wdowiec czy wuj wie kto, najwyrzej dostanie się odmowe nic się nie traci a kto wie mozna zyskać 

• Thanks 1
Opublikowano

Dzisiaj poszło elektronicznie , uznali tylko tytoń , zboża aplikacja nie uznawała jako uprawę objętą suszą , pow . kraśnik 

wpisałem 50 % strat i mam pytanko ile będę czekał na odpowiedź ?

https://www.agrofoto.pl/produkcja-roslinna/nawozy/jak-ue-zamierza-zaradzic-wysokim-cenom-i-brakom-nawozow,124724.html

Jakieś wsparcie dla rolników i monitoring nawozu UE planuje , w tej ich zaradności widać wiele niewiadomych .

Opublikowano
14 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Dzisiaj poszło elektronicznie , uznali tylko tytoń , zboża aplikacja nie uznawała jako uprawę objętą suszą , pow . kraśnik 

wpisałem 50 % strat i mam pytanko ile będę czekał na odpowiedź ?

https://www.agrofoto.pl/produkcja-roslinna/nawozy/jak-ue-zamierza-zaradzic-wysokim-cenom-i-brakom-nawozow,124724.html

Jakieś wsparcie dla rolników i monitoring nawozu UE planuje , w tej ich zaradności widać wiele niewiadomych .

tzeba bylo odnzaczyc i wpisac procent na zboza, sam sobie ograniczyles szanse na dobra kalkulacje

Opublikowano
13 minut temu, masa24 napisał:

tzeba bylo odnzaczyc i wpisac procent na zboza, sam sobie ograniczyles szanse na dobra kalkulacje

Nie no wpisałem i zboża po 50 % ale odrzucą na pewno 

Ile czasu aplikacja liczy szkody i przysyła do wydrukowania do ARMR ?

Opublikowano
3 godziny temu, krilan06 napisał:

Już to pisałem i się powtórzę - mi powiedzieli w odr że jeżeli mieszka się z rodzicem/rodzicami to pomoc przysługuje

ale jak sie mieszka z rodzicami a ja mam 1 gospodarstwo a rodzice drugie to wtedy jak ? adres ten sam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Dodaj nową pozycję...
v