Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Czyli ciągnik do niczego 

prawda, przedział 60-70km to taki troche do d*py, ni to 60tka ni to 80tka, do rotacyjnej za duży, do  przetrząsarki 6tki za mały, itd   

Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

A jak nie ma szyby 🤔

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, atrol123 napisał:

Ta kosiarka... 🤭🤭

Ta kosiarka... 🤭🤭

Ta kosiarka... 🤭🤭

Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

w pewnych zastosowaniach się zdejmuje, ale ogólnie lepiej ją mieć

To to ja wiem ale nie da się z tymi gadżetami tam wjechać 

Tego pożyczam od sąsiada to ma 140 cm wysokości 

IMG_20221119_102721.jpg

Opublikowano
5 minut temu, TheraRolnik napisał:

Czyli ciągnik do niczego 

To jest do ładowacza głównie i dwoje zadanie spełnia 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, michal1993 napisał:

Bardzo fajny ciągnik, szkoda że opony już ma liche. Za te pieniądze nic lepszego nie kupisz o ile faktycznie te naprawy ma dobrze porobione i na dobrej jakości częściach. Jak byś chciał oglądać to odezwij się to pomogę zwrócić uwagę na ewentualne mankamenty

@soltys48 kasy na przyczepke mogę przeznaczyć maks okolo 25tys brutto

Edytowane przez KlimekPL
Opublikowano
soltys48 napisał:

Sławek a co ja zrobię ,ze tyle go mam do 10min, najszybciej 5min

nie Ty 🤦‍♂️ u mnie załadunek podobnie 👍

TheraRolnik napisał:

Przed chwilą, jahooo napisał:

zbędna zbędna, dopóki szyby z tyłu nie stracisz

A jak nie ma szyby 🤔

to odrazu w łeb 🤦‍♂️🙈

Opublikowano
9 minut temu, KlimekPL napisał:

Bardzo fajny ciągnik, szkoda że opony już ma liche. Za te pieniądze nic lepszego nie kupisz o ile faktycznie te naprawy ma dobrze porobione i na dobrej jakości częściach. Jak byś chciał oglądać to odezwij się to pomogę zwrócić uwagę na ewentualne mankamenty

Ładną d 55 facet dziś wystawił ale 30 tys 

Opublikowano
11 minut temu, KlimekPL napisał:

Polskie 12 ursusy się chowają przy tym 1055/56 

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

a ile byś dał za taką? tak z ciekawości?

Że ja ?

Opublikowano
7 minut temu, Baks00 napisał:

Podobny widziałem tylko że na 4,ale po przejściach 

Ten ma walki doniczego 

Do kompostu dobre, słomiasty obornik niebardzo idzie 

Ale za parę lat będzie robił za wozidlo do obornika 

Mam do niego dwie burty tylne, dwie siatki, i dwa komplety nadstawek 

3 minuty temu, Pafnucy napisał:

a ile byś dał za taką? tak z ciekawości?

20 mogę dać 🤫

Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy napisał:

yhmmm.

Nie potrzebna mi taka  

Może i warta te 30 ale  szuka ciut tańszej

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie potrzebna mi taka  

Może i warta te 30 ale  szuka ciut tańszej

sie zastanawiałem czy nie warto przepłacić, skoro w oko wpadła.

Opublikowano
14 minut temu, mf362 napisał:

Polskie 12 ursusy się chowają przy tym 1055/56 

zobaczymy, na wiosnę ma nowy samasz czołowy przyjechać, a dziś podsumowanie, 38ha zgrabiane, średnie spalanie z dojazem 15km 2,6l/ha 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v