Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, szymon09875 napisał:

Mechaniczne w zupełności Ci wystarczy. Przy skotarku 12m też mechaniczne dawało radę bez problemu. Teraz w pilmecie myślę czy nie założyć siłownika 

Jakiekolwiek będzie dobre byle nie na sztywno 🤭

Opublikowano
2 godziny temu, Baks00 napisał:

Rozrzutnik T 088 jak opinie,nada się do wapna?

Ogólnie to bardzo dobry rozrzutnik mam 2 i naprawdę jestem z nich zadowolony, ale do wapna to nie polecam. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, kubica11 napisał:

Ogólnie to bardzo dobry rozrzutnik mam 2 i naprawdę jestem z nich zadowolony, ale do wapna to nie polecam. 

Ostatnio przejazdem widziałem facet margiel na niego ladowal-stad też me zapytanie  

Taki do wapna marglu usilnie poszukiwany...

Edytowane przez Baks00
Opublikowano

Miał ktoś do czynienie z marką Prestigio a dokładnie z kosiarką  Prestigo LT 115. Jak z awaryjnoscia tego. Nada się to do koszenia zarośli, głównie trawy nie raz jakiś krzaczek. C-330 da z tym radę? Kosiarka ma chyba 112cm szerokości 

Opublikowano (edytowane)
Dnia 14.10.2022 o 10:01, szwagier24 napisał:

PRZEZ TEN WEEKEND WIDZE SPORO ,,PROMOCJI" NA ALLEGRO MAJA - PYTANIE TYLKO CZY TO FAKTYCZNIE PROMOCJE.

a gdzie tam, to jak w sklepie , cena w góre tylko że przekreślone są jeszcze wyższe kwoty rzekomo z których była obniżka

Dnia 14.10.2022 o 11:36, daron64 napisał:

ale nie zgadzam się z takim podchodzeniem do tematu, że z automatu sprzęt z sieciowki to totalny badziew. 

bo widzisz i porównujesz jak jest nowe albo sporadycznie używane , niech pozasuwają solidnie w budowlance , markowe zużywają się nieporównywalnie wolniej , wytrzymują lepiej długotrwałe obciążenia ale mowa o markowych a nie o marce robionej pod markety 

Dnia 14.10.2022 o 10:25, Dziad932 napisał:

Tego Einhella pierwszego co link wstawiłem

🤦‍♂️

Edytowane przez konteno
Opublikowano
6 minut temu, konteno napisał:

bo widzisz i porównujesz jak jest nowe albo sporadycznie używane ,

No pewnie, że porównuje sporadycznie używane. Chyba logiczne, że jak ktoś rypie jakimś sprzętem po kilka godzin dziennie, dzień w dzień, to nie kupuje najtańszego sprzętu. 

Opublikowano
9 minut temu, konteno napisał:

🤦‍♂️

Co nie dobra 🤔 żeby jedną robotę ogarnąć 

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, daron64 napisał:

Chyba logiczne, że jak ktoś rypie jakimś sprzętem po kilka godzin dziennie, dzień w dzień, to nie kupuje najtańszego sprzętu.

czasem jako pomocnicze się zdarzają , znajomy majster zimą tego roku robił wieńce na budynku to z wkrętarek bosch niebieski i macalister bo w kilku robią i sprzęt potrzebny w kilku miejscach jednocześnie

@Dziad932 owszem jak będziesz miał szczęście to wystarczy bo ze wszystkich co podlinkowałeś to w teorii "najmocniejsza" ale ja się zraziłem do tej marki jak główke zepsulem na dużo mocniejszym wystawowym modelu w sklepie 

Edytowane przez konteno
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, superfarmer02 napisał:

Miał ktoś do czynienie z marką Prestigio a dokładnie z kosiarką  Prestigo LT 115. Jak z awaryjnoscia tego. Nada się to do koszenia zarośli, głównie trawy nie raz jakiś krzaczek. C-330 da z tym radę? Kosiarka ma chyba 112cm szerokości 

nie miałem ale powinna wystarczyć , Andrzej z Plutycz ma ładowacz czołowy tej firmy i tylko zęba zgiął do tej pory 

Dnia 14.10.2022 o 13:46, bratrolnika napisał:

miałem kiedyś z pompki od klimatyzacji, ale się zepsuło, ...

jakiej ? a może pompka od spryskiwaczy samochodowych nawet razem ze zbiorniczkiem płynu , do tego ten zasilacz co miałeś wywalić + opcjonalnie jakiś regulator z wkrętarki 

co do zasilaczy to walają mi się takie , na jakąś szybką ładowarkę usb jak znalazł 😈

IMG_20221012_110711.jpg

Edytowane przez konteno
Opublikowano
1 minutę temu, Grzechooo napisał:

faktycznie, prawie jak za komuny-nie ma w czym wybierać trzeba brać co jest.

No co do 300 zł to wszystko jednakowa chińszczyzna , więc nie rozumiem 

Opublikowano

Co żeś się przypierniczył , potrzebna mi wkrętarka dwa trzy dni roboty na dachu , i później rzucę ją w kąt , to jaki sens było wydawać z 1000 zł 🤔

Opublikowano
6 minut temu, Dziad932 napisał:

Co żeś się przypierniczył , potrzebna mi wkrętarka dwa trzy dni roboty na dachu , i później rzucę ją w kąt , to jaki sens było wydawać z 1000 zł 🤔

Marcin ja też nie jestem zwolennikiem wywalania kasy na coś co będzie leżakowało bo potrzebne raz na jakiś czas.  Mam taką i polecam.https://allegro.pl/oferta/black-decker-bdcdc18-wiertarko-wkretarka-aku-1-5ah-12563503199

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, konteno napisał:

jakiej ? a może pompka od spryskiwaczy samochodowych nawet razem ze zbiorniczkiem płynu , do tego ten zasilacz co miałeś wywalić + opcjonalnie jakiś regulator z wkrętarki 

co do zasilaczy to walają mi się takie , na jakąś szybką ładowarkę usb jak znalazł 😈

IMG_20221012_110711.jpg

Coś tej firmy miałem (link poniżej) 

Dobrze jest jak jest, nie ma sensu zmieniać 

https://allegro.pl/oferta/pompka-mini-orange-aspen-pumps-12237123558?offerId=12237123558&inventoryUnitId=ePI2MVI6dqK7oXNetf6wCw&adGroupId=YjYyOGNjODItOGVkNS00MDIwLWFjYTQtYzUzODQ5ZmYyYzg5AA&campaignId=MzAzM2Q0OGYtNjkyOS00YTAwLWI3NWItZDlkMTQyYjg5MTkxAA&sig=ba77f1fcb02245c8898b05f7efbeffa3&utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=ads&gclid=CjwKCAjwtKmaBhBMEiwAyINuwAcY2H6aT3FEHYLq_C10BrSixtlZ-zDhq0lDl-45bwXNDw75OWQ0IRoCy-wQAvD_BwE

Opublikowano
20 minut temu, 6465 napisał:

Marcin ja też nie jestem zwolennikiem wywalania kasy na coś co będzie leżakowało bo potrzebne raz na jakiś czas.  Mam taką i polecam.https://allegro.pl/oferta/black-decker-bdcdc18-wiertarko-wkretarka-aku-1-5ah-12563503199

Przecież pytałem czy ktoś coś poleci

Opublikowano
Dziad932 napisał:

wcale nie piszę że trzeba brać za 1000zł, tych do 300 jest sporo a jakbyś każdą wziął w rękę to każda by była inna więc jak nie ma wyboru? takie pitolenie.

Opublikowano
33 minuty temu, Dziad932 napisał:

JA kupiłem wiertarko wkrętarkę z Lidla + 2 akumulatory 2 i 4 Ah, można robić praktycznie bez przerwy a mocna taka że na 1 biegu przy wierceniu trzeba się pilnować bo by rękę wykręciła.

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy napisał:

nie przeżywaj. to co zamówiłeś w zupełności Co wystarczy.

Nie przeżywam , tylko tak mnie denerwują 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v