Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, szymon09875 napisał:

Mechaniczne w zupełności Ci wystarczy. Przy skotarku 12m też mechaniczne dawało radę bez problemu. Teraz w pilmecie myślę czy nie założyć siłownika 

Jakiekolwiek będzie dobre byle nie na sztywno 🤭

Opublikowano
2 godziny temu, Baks00 napisał:

Rozrzutnik T 088 jak opinie,nada się do wapna?

Ogólnie to bardzo dobry rozrzutnik mam 2 i naprawdę jestem z nich zadowolony, ale do wapna to nie polecam. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, kubica11 napisał:

Ogólnie to bardzo dobry rozrzutnik mam 2 i naprawdę jestem z nich zadowolony, ale do wapna to nie polecam. 

Ostatnio przejazdem widziałem facet margiel na niego ladowal-stad też me zapytanie  

Taki do wapna marglu usilnie poszukiwany...

Edytowane przez Baks00
Opublikowano

Miał ktoś do czynienie z marką Prestigio a dokładnie z kosiarką  Prestigo LT 115. Jak z awaryjnoscia tego. Nada się to do koszenia zarośli, głównie trawy nie raz jakiś krzaczek. C-330 da z tym radę? Kosiarka ma chyba 112cm szerokości 

Opublikowano (edytowane)
Dnia 14.10.2022 o 10:01, szwagier24 napisał:

PRZEZ TEN WEEKEND WIDZE SPORO ,,PROMOCJI" NA ALLEGRO MAJA - PYTANIE TYLKO CZY TO FAKTYCZNIE PROMOCJE.

a gdzie tam, to jak w sklepie , cena w góre tylko że przekreślone są jeszcze wyższe kwoty rzekomo z których była obniżka

Dnia 14.10.2022 o 11:36, daron64 napisał:

ale nie zgadzam się z takim podchodzeniem do tematu, że z automatu sprzęt z sieciowki to totalny badziew. 

bo widzisz i porównujesz jak jest nowe albo sporadycznie używane , niech pozasuwają solidnie w budowlance , markowe zużywają się nieporównywalnie wolniej , wytrzymują lepiej długotrwałe obciążenia ale mowa o markowych a nie o marce robionej pod markety 

Dnia 14.10.2022 o 10:25, Dziad932 napisał:

Tego Einhella pierwszego co link wstawiłem

🤦‍♂️

Edytowane przez konteno
Opublikowano
6 minut temu, konteno napisał:

bo widzisz i porównujesz jak jest nowe albo sporadycznie używane ,

No pewnie, że porównuje sporadycznie używane. Chyba logiczne, że jak ktoś rypie jakimś sprzętem po kilka godzin dziennie, dzień w dzień, to nie kupuje najtańszego sprzętu. 

Opublikowano
9 minut temu, konteno napisał:

🤦‍♂️

Co nie dobra 🤔 żeby jedną robotę ogarnąć 

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, daron64 napisał:

Chyba logiczne, że jak ktoś rypie jakimś sprzętem po kilka godzin dziennie, dzień w dzień, to nie kupuje najtańszego sprzętu.

czasem jako pomocnicze się zdarzają , znajomy majster zimą tego roku robił wieńce na budynku to z wkrętarek bosch niebieski i macalister bo w kilku robią i sprzęt potrzebny w kilku miejscach jednocześnie

@Dziad932 owszem jak będziesz miał szczęście to wystarczy bo ze wszystkich co podlinkowałeś to w teorii "najmocniejsza" ale ja się zraziłem do tej marki jak główke zepsulem na dużo mocniejszym wystawowym modelu w sklepie 

Edytowane przez konteno
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, superfarmer02 napisał:

Miał ktoś do czynienie z marką Prestigio a dokładnie z kosiarką  Prestigo LT 115. Jak z awaryjnoscia tego. Nada się to do koszenia zarośli, głównie trawy nie raz jakiś krzaczek. C-330 da z tym radę? Kosiarka ma chyba 112cm szerokości 

nie miałem ale powinna wystarczyć , Andrzej z Plutycz ma ładowacz czołowy tej firmy i tylko zęba zgiął do tej pory 

Dnia 14.10.2022 o 13:46, bratrolnika napisał:

miałem kiedyś z pompki od klimatyzacji, ale się zepsuło, ...

jakiej ? a może pompka od spryskiwaczy samochodowych nawet razem ze zbiorniczkiem płynu , do tego ten zasilacz co miałeś wywalić + opcjonalnie jakiś regulator z wkrętarki 

co do zasilaczy to walają mi się takie , na jakąś szybką ładowarkę usb jak znalazł 😈

IMG_20221012_110711.jpg

Edytowane przez konteno
Opublikowano
1 minutę temu, Grzechooo napisał:

faktycznie, prawie jak za komuny-nie ma w czym wybierać trzeba brać co jest.

No co do 300 zł to wszystko jednakowa chińszczyzna , więc nie rozumiem 

Opublikowano

Co żeś się przypierniczył , potrzebna mi wkrętarka dwa trzy dni roboty na dachu , i później rzucę ją w kąt , to jaki sens było wydawać z 1000 zł 🤔

Opublikowano
6 minut temu, Dziad932 napisał:

Co żeś się przypierniczył , potrzebna mi wkrętarka dwa trzy dni roboty na dachu , i później rzucę ją w kąt , to jaki sens było wydawać z 1000 zł 🤔

Marcin ja też nie jestem zwolennikiem wywalania kasy na coś co będzie leżakowało bo potrzebne raz na jakiś czas.  Mam taką i polecam.https://allegro.pl/oferta/black-decker-bdcdc18-wiertarko-wkretarka-aku-1-5ah-12563503199

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, konteno napisał:

jakiej ? a może pompka od spryskiwaczy samochodowych nawet razem ze zbiorniczkiem płynu , do tego ten zasilacz co miałeś wywalić + opcjonalnie jakiś regulator z wkrętarki 

co do zasilaczy to walają mi się takie , na jakąś szybką ładowarkę usb jak znalazł 😈

IMG_20221012_110711.jpg

Coś tej firmy miałem (link poniżej) 

Dobrze jest jak jest, nie ma sensu zmieniać 

https://allegro.pl/oferta/pompka-mini-orange-aspen-pumps-12237123558?offerId=12237123558&inventoryUnitId=ePI2MVI6dqK7oXNetf6wCw&adGroupId=YjYyOGNjODItOGVkNS00MDIwLWFjYTQtYzUzODQ5ZmYyYzg5AA&campaignId=MzAzM2Q0OGYtNjkyOS00YTAwLWI3NWItZDlkMTQyYjg5MTkxAA&sig=ba77f1fcb02245c8898b05f7efbeffa3&utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=ads&gclid=CjwKCAjwtKmaBhBMEiwAyINuwAcY2H6aT3FEHYLq_C10BrSixtlZ-zDhq0lDl-45bwXNDw75OWQ0IRoCy-wQAvD_BwE

Opublikowano
20 minut temu, 6465 napisał:

Marcin ja też nie jestem zwolennikiem wywalania kasy na coś co będzie leżakowało bo potrzebne raz na jakiś czas.  Mam taką i polecam.https://allegro.pl/oferta/black-decker-bdcdc18-wiertarko-wkretarka-aku-1-5ah-12563503199

Przecież pytałem czy ktoś coś poleci

Opublikowano
Dziad932 napisał:

wcale nie piszę że trzeba brać za 1000zł, tych do 300 jest sporo a jakbyś każdą wziął w rękę to każda by była inna więc jak nie ma wyboru? takie pitolenie.

Opublikowano
33 minuty temu, Dziad932 napisał:

JA kupiłem wiertarko wkrętarkę z Lidla + 2 akumulatory 2 i 4 Ah, można robić praktycznie bez przerwy a mocna taka że na 1 biegu przy wierceniu trzeba się pilnować bo by rękę wykręciła.

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy napisał:

nie przeżywaj. to co zamówiłeś w zupełności Co wystarczy.

Nie przeżywam , tylko tak mnie denerwują 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v