Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
izydor6280 napisał:

Dnia 21.08.2022 o 17:25, Grzechooo napisał:

na moje pytania nikt nie odpowiada😭 może ktoś by polecił jakaś fajną ergonomiczną gałkę na kierownicę?

wszędzie mam założone w tym, stylu i nie narzekam
https://allegro.pl/oferta/galka-na-kierownice-uniwersalna-czarna-2-sruby-g-9092703231

ja mam coś takiego https://allegro.pl/oferta/galka-kierownicy-uniwersalna-lozyskowana-mizar-11073189471?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_term=desc-yes&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_mtrzcj_czesci_czesci-samochodowe_pla_pmax&ev_campaign_id=17996333742&gclid=Cj0KCQjw0oyYBhDGARIsAMZEuMteGdQGL2Wyifx9XTiTn9Cf3l7X7NSPFht9A9i6XYhCdU3Q47tluvQaArq-EALw_wcB

soltys48 napisał:

33 minuty temu, Grzechooo napisał:

nie na darmo cena 7500 do negocjacji jakby był w ciut lepszym stanie to by kosztował 12k

Za 12 Ci sprzedam GB w bdb stanie 

A mi to za 17 chciałeś sprzedać

Opublikowano
5 minut temu, SamaPrawda napisał:

A mi to za 17 chciałeś sprzedać

inflacja...

Opublikowano
SamaPrawda napisał:

ja mam coś takiego https://allegro.pl/oferta/galka-kierownicy-uniwersalna-lozyskowana-mizar-11073189471?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_term=desc-yes&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_mtrzcj_czesci_czesci-samochodowe_pla_pmax&ev_campaign_id=17996333742&gclid=Cj0KCQjw0oyYBhDGARIsAMZEuMteGdQGL2Wyifx9XTiTn9Cf3l7X7NSPFht9A9i6XYhCdU3Q47tluvQaArq-EALw_wcB

i jak zadowolony? czytałem opinię są podzielone

soltys48 napisał:

w tym przypadku deflacja

Może Jahooo coś kiedyś wspominał

Opublikowano

Chyba drugi rok to mam i chodzi, jedyny problem jaki zauważyłem to taki, że trzeba dobrze dopasować do kierownicy, ja mam na poprzeczce i czasem lekko się przekręci, ale to może wystarczy odkręcić uchwyt

Opublikowano

Nie wystarczy. Pisałem wcześniej - mam taką - była w zetorku, była w casie. Zetorek ma za gruba kierownicę i musiałem dać na poprzeczkę. Case ma za cienka i trzeba było dużo podłożyć, ale wtedy nie można docisnąć dobrze. Teraz leży zdjęta nawet nie wiem gdzie

Opublikowano
Dnia 21.08.2022 o 19:28, 6465 napisał:

Ten jest fajny i cena dobra tylko nie mam kiedy jechać. https://www.olx.pl/d/oferta/rozsiewacz-sulky-CID757-IDL81cn.html

Weź Tomek i nie zawracaj sobie głowy takimi malowańcami, już po tym skromnym opisie handlarza można wywnioskować, że szłu to tam nie ma i wszystko raczej tylko trzyma się kupy

Dnia 21.08.2022 o 19:31, daron64 napisał:

A co można po takich zdjęciach ocenić, poza tym że był malowany i to chyba dość świeżo 

Wróćcccc 

Oglądam na telefonie i wyglądał na malowanego, ale jak powiększyłem, to nie wiem sam

No, no, dwudziestoletni od handlarza, to raczej  malowanie, to tam obowiązkowe

Dnia 21.08.2022 o 20:51, Łolek napisał:

Ale jak go tak zdezelował to ciekawe  jak reszta, co trzeba robić  żeby  błotniki  z przodu  pourywać 

Taa nie  może  być jakoś  mam pług bez liniowania  a kość pamięci  jest  , liniowanie do obrotu to dodatkowa funkcja nie wszystkie starsze  szczególnie  pługu ja mają 

Tak jak już wczesniej było napisane, kość pamięci używana przy siłowniku do liniowania, przy siłowniku obrotu standardowo jest kostka obrotu, po to, żeby płynnie obracać i cały czas wajcha w tą samą stronę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v