Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

zmieniłem na szybszy, mocniejszy, no i już na wtrysku, nie na gaźnikach

ten co wstawiłeś to wersja przedliftowa, mój wyglądał tak: inny zadupek, inny bak, ogólnie dużo ładniejszy wygląd 

IMG_20211023_150121_321.jpg

@Janeczko pisze że ma er5 na sprzedaż, to coś porównywalnego z GSem, tyle że hamulce slabsze, zapytaj co ma, może się dogadacie 

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
31 minut temu, bratrolnika napisał:

swojego GS500 sprzedałem za 5500zł

Pomóż szukać 

Opublikowano
12 minut temu, bratrolnika napisał:

Żebyś zapytał miesiąc temu to mógłbyś kupić mojego GSa, kupującemu żona zagroziła rozwodem i musiał go dalej sprzedać. Ale popatrzę. Wymagania??? budżet??? Pojemność??? 

Tak ok 5 tys. 

Wymagania to.... Ładny

Brat a ten gs z Łukowa jak po twojemu? 

Źle mi pisac bo turlam... 

Opublikowano

@Pafnucy popatrzyłem co tam w lubelskim ciekawego macie, a więc:

Suzuki GS 500 A2 30837km!!! z Niemiec 2003r 25kW 35kW ER ER5 GSX 600 Biała Podlaska • OLX.pl

taki jak mój, tyle że brzydsze malowanie, ładna opona, wygląda na zadbany

Kawasaki ER 500 rok 2003 Dęblin • OLX.pl

lub

Kawasaki Er5 2002r Obsza • OLX.pl

ładne obydwa, odpowiednik GSa, mówią o nich że słabe hamulce mają, za to chłodzony cieczą a nie wiatrem

Suzuki bandit 600N Prawiedniki-Kolonia • OLX.pl

Bandit-klasę wyżej niż poprzednie, 4 cylindry, silnik nie do zarżnięcia, klasyk

są jeszcze Yamahy Diversion, albo pierwsze Yamahy Fazer, ta pierwsza to taka trochę wiekowa już maszyna, natomiast Fazer jest fajny, ale ma słabą skrzynię

tu przykłady

Yamaha XJ600N - ładny stan z Niemiec - oryginał Nałęczów • OLX.pl

Yamaha Fazer 600 Lublin • OLX.pl

Yamaha Diversion Abramów • OLX.pl

Opublikowano
18 minut temu, bratrolnika napisał:

@Pafnucy popatrzyłem co tam w lubelskim ciekawego macie, a więc:

Suzuki GS 500 A2 30837km!!! z Niemiec 2003r 25kW 35kW ER ER5 GSX 600 Biała Podlaska • OLX.pl

taki jak mój, tyle że brzydsze malowanie, ładna opona, wygląda na zadbany

Kawasaki ER 500 rok 2003 Dęblin • OLX.pl

lub

Kawasaki Er5 2002r Obsza • OLX.pl

ładne obydwa, odpowiednik GSa, mówią o nich że słabe hamulce mają, za to chłodzony cieczą a nie wiatrem

Suzuki bandit 600N Prawiedniki-Kolonia • OLX.pl

Bandit-klasę wyżej niż poprzednie, 4 cylindry, silnik nie do zarżnięcia, klasyk

są jeszcze Yamahy Diversion, albo pierwsze Yamahy Fazer, ta pierwsza to taka trochę wiekowa już maszyna, natomiast Fazer jest fajny, ale ma słabą skrzynię

tu przykłady

Yamaha XJ600N - ładny stan z Niemiec - oryginał Nałęczów • OLX.pl

Yamaha Fazer 600 Lublin • OLX.pl

Yamaha Diversion Abramów • OLX.pl

Z Dęblina ciekawe

Opublikowano

jak masz chęci to jechać oglądać, za 5 kupować

niby mówią że z trójki CB500/GS500/ER5 to ER5 najgorsza, ale myślę że jak trafisz zadbany egzemplarz to polatasz

widać że opona ładna, wygląd też ok, mechanicznie musisz sprawdzić, choć tam nie ma wielkiej technologii, prostsze to jak naprawa ursusa

mi kolega mówił żeby od razu kupować min. 600 pojemność, bo 500 się szybko znudzi, coś w tym jest, ale jakoś ciężko było mi swojego sprzedać, pare razy robiłem zdjęcia, i jakoś nie mogłem się przełamać żeby wystawić ogłoszenie

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

zmieniłem na szybszy, mocniejszy, no i już na wtrysku, nie na gaźnikach

ten co wstawiłeś to wersja przedliftowa, mój wyglądał tak: inny zadupek, inny bak, ogólnie dużo ładniejszy wygląd 

IMG_20211023_150121_321.jpg

@Janeczko pisze że ma er5 na sprzedaż, to coś porównywalnego z GSem, tyle że hamulce slabsze, zapytaj co ma, może się dogadacie 

Mam z przodu anty nurka od gpz i dwie tarcze więc hamuję dobrze.

2003r za 5 bez targowania oddam.

Opublikowano
3 godziny temu, daron64 napisał:

Zakręcić się koło a pojechać 300km/h to różnica.  280-290 pojadą, 300 raczej nie. Najbliżej będzie cl.

Opublikowano
14 minut temu, Janeczko napisał:

Mam z przodu anty nurka od gpz i dwie tarcze więc hamuję dobrze.

2003r za 5 bez targowania oddam.

wrzuć zdjęcie, może @Pafnucyemu się spodoba

12 minut temu, superfarmer02 napisał:

@bratrolnika to ty masz motur w policyjnych barwach? 

miałem, sprzedałem jesienią zeszłego roku, choć do policyjnych barw to mu trochę brakowało

teraz jeżdżę całym czarnym

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

a ty nie czujesz się bezpieczniej otoczony blachą, niż jadąc motocyklem???

nie, jedynie jak ktoś we mnie miał by przywalić to samochód na plus 

chodziło mi bardziej o podkręcanie seryjnych aut ze 120 na 200 koni i zapierdlaaalanie nimi , ni tam hamulca ni zawieszenia do takiej jazdy 

Opublikowano

Może i fajne, tanie te gs-y ale żeby pojechać to trzeba kręcić a huku przy .tym co nie miara

Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy napisał:

@Janeczko co masz? za ile? z jakich stron jestes?

O matko dziadku Zbyszku taki szybki motor kupujesz 🙆‍♂️

Opublikowano
15 minut temu, pawel885 napisał:

nie, jedynie jak ktoś we mnie miał by przywalić to samochód na plus 

chodziło mi bardziej o podkręcanie seryjnych aut ze 120 na 200 koni i zapierdlaaalanie nimi , ni tam hamulca ni zawieszenia do takiej jazdy 

jeśli nadal chcesz się przysrać do mojego bieda-fiata, to fabrycznie to miało 165KM, w dodatku w pakiecie sport, a więc niższe i sztywniejsze zawieszenie, a hamulce ma takie że staje dęba

14 minut temu, gustaww napisał:

Może i fajne, tanie te gs-y ale żeby pojechać to trzeba kręcić a huku przy .tym co nie miara

jeżdżąc litrem można tak sądzić, ale po przesiadce z jawy czy mz-ki to przez pierwsze pół roku będzie w szoku jak to idzie, do setki rozpędza się jak auto 200KM, 180km/h poleci

Opublikowano

Zgadza się, nie zmienia to faktu że po roku czasu to kręcenie manety dość nieprzyjemnie wpływa na uszy, miałem er 5 z wyjętym db-killerem( poprzednik mi nie dał wkładki).

Opublikowano

Za dwa tygodnie, rama i zawieszenie się prostuje w Bielsku?   

Żartuje.

Opublikowano

Po prostu nie ma mnie na miejscu a z tym Bielskiem to nie wiem o co chodzi.

Ogólnie jak nie sprzedam to nic się nie stanie koszt utrzymania nie Duży a jak będzie więcej czasu to wtedy wróci do łask 

Opublikowano
2 godziny temu, Janeczko napisał:

Lubelskie lwl Kawasaki er500

Za dwa tygodnie mogę podrzucić zdjęcia jeśli ktoś będzie zainteresowany 

A juz kupilem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v