Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Marecki2922 napisał:

Leda to już nie to samo co oryginalne 

t-25

a czym to się różni?

Opublikowano
11 godzin temu, radekz200 napisał:

Co tu dzisiaj tak spokojnie? 😂😂

I z czego się cieszysz? Z wczorajszej gówno burzy ? Nikomu to nie było potrzebne.

• Like 5
Opublikowano
22 godziny temu, Agrest napisał:

Uziu u ciebie to podkład z pieczarek podnosi ph  a nie tona kredy w granuli.

I to oczko w górę🤦‍♂️

Jeszcze ludzie uwierzą i zaczną po tonie sypać a potem z pretensjami że nie działa

podkład tak podnosi pH 🤔 . To po uja to wapno kupować , pod kukurydze jakby dać podkład 🤔

Opublikowano
43 minuty temu, 6465 napisał:

I z czego się cieszysz? Z wczorajszej gówno burzy ? Nikomu to nie było potrzebne.

A co się staneło bom nie w temacie. 🤔

Tylko tak pokrótce bo nie mam czasu czytać kilku stron wstecz. 

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

A co się staneło bom nie w temacie. 🤔

Tylko tak pokrótce bo nie mam czasu czytać kilku stron wstecz. 

To chyba chodzi o przedwczorajsze sprzeczki 😛😛

Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

To chyba chodzi o przedwczorajsze sprzeczki 😛😛

Można nieco jaśniej. 🤨

1 minutę temu, Dziad932 napisał:

@PRIMO a po akcji @slawek74 odszedł 🤷‍♂️

No coś ze Sławkiem słyszałem ale nie wiem o co konkretnie chodzi. 

Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Ja nie Michał🙄

Adam nie warto z nim pisać, nie będę pisał jak takich u nas nazywają co rozpętują  jazdę a po tym uciekają.

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Można nieco jaśniej. 🤨

No co no, z grubsza wychodzi na to, że jak jest wazeliniarstwo to jest cacy, jak nie ma to jest źle. 

Opublikowano
10 minut temu, PRIMO napisał:

Można nieco jaśniej. 🤨

W tym temacie kilka stron do tyłu musisz przeczytać 

Opublikowano

Patrzcie jaką trzeba było modyfikację zrobić. W oryginale była dziurka do której można było strzykawką wcisnąć smar. Taki z tubki co się kiedyś wciskało to do nowego modelu już nie pasuje. Jeszcze odkręcić tej zaślepki nie szło w ogóle, a głowica całkiem sucha. Jakby kupił i od razu poszedł robić, to szybko by to szlak trafił. 

IMG_20220701_102221.jpg

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, stempos1980 napisał:

To ty główny prowodyl do tego

Dokładnie..podjudzacz i farbowany lis... 

6 minut temu, radekz200 napisał:

A kto uciekł? 😛

Chwalipięta podobna do ciebie się obraziła bo wsparcia nie dostała 😁😁😁😁😁

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)

No niby z czym łon do mnie pryszcz z 3 ha do moich 55ha .... Ja 15 lat temu zdawał do 50 tyś mleka na miesiąc a taki pryszcz 15 tys ledwie i wielki madrala rozwojowy itp.... Śmiech na sali.... 

Komu te docinki pierdzaCy soltysiku... 😜

Edytowane przez Bogdan_ja
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v