Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Mają chłopaki w lubelskim rozmach

No i wziąłeś 1 czy 2?

Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

Sławek a Ty jakie masz przyczepy?

najlepsze ma .

Opublikowano

Braud do winogron.

Tego nie kupuj bo będziesz się bujał

1 minutę temu, radekz200 napisał:

Ale mi powiedziałeś….

Sławek a Ty jakie masz przyczepy?

D732 i DKL

Opublikowano

Kisten chodliwy temat, jeśli nie dziurawy.

Po ile?

Przydały by się do rozdzielenia zbóż w magazynie

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Kisten chodliwy temat, jeśli nie dziurawy.

Po ile?

Przydały by się do rozdzielenia zbóż w magazynie

Mogę popytać, ewentualnie dam Ci numera i sam zadzwonisz, lepiej znasz się na tym. Ja ewentualnie mogę dowieźć do siebie na plac

1 minutę temu, radekz200 napisał:

A jakiej pronarki tam nie widziałeś? 

Nie patrzę w kierunku tego goooowna🤭

• Confused 1
Opublikowano
4 minuty temu, radekz200 napisał:

A jakiej pronarki tam nie widziałeś? 

image.jpeg.6416071681267c1e3e65440c4cc879a7.jpeg

Opublikowano

Zapytaj o cenę i ewentualnie cyknij zdjęcie.

O lamborghini pytałeś?

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, mf362 napisał:

Za byle c360 niby po remoncie bez kabiny na najtańszych oponach chcą 33 000 .

Może by tak zamiast się w tym babrać, to opierolic wszystko jak stoi i olać te gospodarkę 🤔 8145, 7011, 60, bizon, dwie autosanki, kverneland, nordsten, hardi. Po tych cenach, to do emerytury mi wystarczy 😅

3 godziny temu, bratrolnika napisał:

Eeeeee, na chociaż jakiś kawałek cycka (kobiecego, nie chłopskiego, nie babskiego - bo zaraz ktoś tu coś wrzuci) liczylem 😥

3 godziny temu, Ursus932 napisał:

Kto w tych czasach jeździ na wodzie ...

Zdziwilbys się. Bardzo dużo osób. Zwłaszcza jak kto ma stare ursusy, zetoey palone bardzo rzadko poza sezonem.

2 godziny temu, soltys48 napisał:

I co to jest?

Nic, za czym warto byłoby tyle jechać. Wał Campbella. Jak mam za wałem za 2tys jechać cały kraj, to wolę zapłacić 3tys u lokalnego handlarza.

2 godziny temu, bratrolnika napisał:

W sumie teraz dopiero doszło do mnie że mozna po Polsce tyle w jedną stronę przejechać, od nas to gdzie by nie jechał to dalej jak 500 się nie zrobi

Toc to nawet nie było jakoś najdalej. Tu to wszędzie daleko. 

2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Tomek to zły pomysł

Tu się zgodzę z Tobą. Kiedyś myślałem, że nie najgorszy. No ale potem zapomniałem spuścić wody z małego zetorka. Plus taki, że ma teraz nówki Ori głowice..

36 minut temu, Agrest napisał:

Ja naprawdę nie wiem, czy ludzie mają po prostu nasrane we łbach, czy naprawdę liczą, że coś choć w pobliżu tej kwoty dostaną. Przecież to jakieś kompletnie absurdalne kwoty i nie wierzę, że ktokolwiek wyłożyły takie pieniądze. 

Edytowane przez daron64
Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

Pisze ze 8t pszenicy na nią wejdzie 😂 a jak zapytałem o wymiary skrzyni to już nic nie odpisał 

Pewnie nie ma czasu. Z komornikami współpracuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v