Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Janeczko napisał:

Była blisko w Hańsku za 20.5k z nowymi oponami taka sama może mniej naklejek

mam dużo naklejek do oddania, kto chce???

Przed chwilą, jahooo napisał:

też tak myslę, o ile nie gotowca da radę kupić

dokupić mozna, tylko ta cena...

Opublikowano
Agrest napisał:

Panowie jaja jak berety.

Do wymiany koło pasowa alternatora mccormick bo świszczy już i rowki powyrabiane.

Kupiłem tam gdzie ciągnik za 35zł.

Rozkręciłem i zonk. Inna średnica otworu montażowego i ciut inne wyżłobienie na paski.

W internety i szukam innego.

Jeden sklep 365zł, drugi 450, trzeci 780zł. No jebią się w głowach za 9,5kg materiału.

Zakładam stare bo zamienników na chwilę obecną nie ma na rynku.

Wymiana samych pasków pomoże czy włożyć stare?

Paski też prawie 100zł

Mniemam że to koło jest na pasek wielorowkowy? A może to jest tzw. sprzęgiełko alternatora? to działa podobnie jak torpedo w rowerze w jedną stronę ciągnie w drugą puszcza jezeli tak to nie licz ze taniej kupisz.

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

mam dużo naklejek do oddania, kto chce???

dokupić mozna, tylko ta cena...

chodzi mi o gotowca z tych katalogowych z typoszeregu, a nie do ciągnika

Opublikowano
12 minut temu, czesio200 napisał:

A co w niej takiego fajnego.. wąskie to i kółka jak od taczki.

No wąskawa ale mi wystarczy ,mam d43 to dopiero jest wąskie 🥴. A d46 przerobionych na wywrotke mało w sprzedaży 😛

5 minut temu, ZetorMisio napisał:

Nie wiem z jaka Ty lokalizacja ale jeden ty na forum ma d47 w podwójnych burtach, tyle że bez papierów. @JarekBazydlo wes no coś napisz?

Bez papierów odpada ...

Opublikowano
14 minut temu, jahooo napisał:

to jest na klin, na wieloklin, na stożek ? na fotce guzik widać

Zwykły otwór bez stożka czy klina.

Opublikowano
20 minut temu, Janeczko napisał:

Ja z ogłoszenia jeden telefon. Podoba mi się cena ustalona dogadanie zsypów gdzie zamontować i po 4 dniach na podwórku miałem I tyle. Mam zdjęcia przyczepy która będzie następna robił. Z tego co wiem to i na zamówienia robi. A co do jakości, wykończenia itd pogadamy za jakiś czas. Na razie stoi w stodole

Ja jej nie widziałem osobiście,miał ją gotowa więc sprzedał.Kumpel właśnie był w takim czasie,że pokazał mu,, bazę''na czym będzie robił.I tak robił i robił.Z tego co wiem niby jest ok,a jak ktoś chce to do wszystkiego się przyczepi.

Opublikowano

@daron64 jeśli chodzi o opryskiwacze to pisz do @griga to jest specjalista, co do wału to zależy od ziem, jak będzie już ramie to można powiesić wszystko, u znajomy przy 400ha kupił podwójnego croscilla i nie zamieniłby na żaden inny, wszystko zależy od gleb

5 godzin temu, stempos1980 napisał:

fendt ztargować 10tys i jak najbardziej cena realna, chociaż jak ja kupuje to tanio i bym wziął za 55 ale wiadomo jak jest, wadą 600 jest brak 540 jak z womem się robi ale nie każdy potrzebuje 

3 godziny temu, tomek73 napisał:

chyba wiem do kogo należy, nie popierdziela z pługiem 6+? czy coś takiego, ogólnie fendty na manie to chyba najlepsze fendty jeśli chodzi o silniki  

Opublikowano
6 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Dobrze że miałem później wyjazd bo szybko z podwórka bym was nie wypuścił 😂 Do 19 się wyrobiliscie z powrotem?

Coś tak 19,30, ale odprowadzić lawetę, 🥃🍻 to duuuzo później 🤦

Opublikowano
23 minuty temu, JarekBazydlo napisał:

Dobrze że miałem później wyjazd bo szybko z podwórka bym was nie wypuścił 😂 Do 19 się wyrobiliscie z powrotem?

Coś tak 19,30, ale odprowadzić lawetę, 🥃🍻 to duuuzo później 🤦

Opublikowano
31 minut temu, JarekBazydlo napisał:

A wszystko dojechało czy przekladaliscie pasy? Możesz od razu olej wymienić na ten co Ci dałem

Cos mi się telefon zawiesił. 2 razy pasy dociągnąć musieliśmy i bylo ok. Mam pytanie o prasy bo chyba też grzebiesz w tych gratach,ale to w SMS się odezwę.

Opublikowano

Bo drogo.

Przede mną gość brał elementy masku bo miał kuku  i połamał. Mały element około 50cm na 20cm 750zł, maska 8000, gdyby całość skompletować to pewnie ze 12000by wyszło.

To części do aut są tanie

Przed chwilą, jahooo napisał:

orginał ?

Tak, 365zł.

U korbanka ponad 500, inne już powyżej 700zł.

Materiał ujowy miękki, pasek jak nowy a koło wytarte.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v