Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja już mentalnie się nastawilem, że skoro potanialo to w tym tygodniu nie sprzedam, i muszę dalej czekać. nawet byckom powiedziałem że jeszcze ze dwa tygodnie mają 😔🥴

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Michal014d napisał:

Wspierać dobrym słowem :)

chyba tylko bo gadane ma

1 godzinę temu, jarecki napisał:

Sołtys     jak to się pisz  ,, know- how ''  a Ogladałeś  ten film 

oglądałem bo na początku tego tematu ktoś o tym wspomniał, dla mnie żenada ale co ja sie tam znam.......

Miałem okazje zamienić kilkanaście zdań z tym chłopakiem to wg mnie prostego wsiura niema on za grosz pojęcia o hodowli bydła

Edytowane przez soltys48
Opublikowano
23 minuty temu, SimentalBoży napisał:

Używał ktoś tej foli ? Jakie opinie ? 

Screenshot_2022-01-24-18-06-05-059_com.android.chrome.jpg

Ja,w tamtym roku kupiłem 3 rolki i 3 oddałem do sklepu. Nie ma wogóle kleju. Za jedną co była nie zaczęta oddali mi odrazu kasę a za 2 zaczęte czekałem coś ok 6 miesięcy. Omijaj ja szerokim łukiem.

Opublikowano
19 minut temu, soltys48 napisał:

Ty chyba trochę handlujesz bydłem. Moge powiedzmy dzis kupic cielaka wziąć go przerejestrowac na siebie i odrazu dalej go odsprzedac czy musi u mnie byc na stanie jakis czas np tak jak z dopłatami ze 30dni trzeba trzymać.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Jak chcesz wiedzieć Jarek już wydał kasę za te zdechlaki 😂

ale jednak odrobinę więcej by dziś tej kasy było.

ja rozumiem że ciężko trafić w najlepszą cenę , ale po co panikę siać?

a tak z ciekawości. co żeś za byki kupił?

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
36 minut temu, Michal014d napisał:

Ty chyba trochę handlujesz bydłem. Moge powiedzmy dzis kupic cielaka wziąć go przerejestrowac na siebie i odrazu dalej go odsprzedac czy musi u mnie byc na stanie jakis czas np tak jak z dopłatami ze 30dni trzeba trzymać.

Jak zrobisz pojedynczo taki numer to nie będzie biedy , ale na dłuższą metę to nie wypali.  Teoretycznie 30 dni , bezpiecznie 60 

Opublikowano
28 minut temu, Cybulek17 napisał:

Jak zrobisz pojedynczo taki numer to nie będzie biedy , ale na dłuższą metę to nie wypali.  Teoretycznie 30 dni , bezpiecznie 60 

Ok dzięki. W takim razie jakos dam rade to ogarnąć in plus dla siebie 😜

Opublikowano

Nie wiem który bo dzwonił z ogłoszenia z olx. O cenie nic nie mówił tylko czy są i ile by ich było (choć w ogloszeniu pisze ile szt jest...). Standardowa gadka cwaniaczków którzy szukają jeleni lub takich co muszą sprzedać nie ważne za ile bo kasa potrzebna na np. Raty 

Opublikowano
14 minut temu, SimentalBoży napisał:

Udało się kupić za 350 zł ten wynalazek , może coś z tego będzie 

Ta folia to chyba jak się trafi.tu piszą że kleju jest ok,a w tej co ja kupiłem kleju nie było. Po ucięciu foli jak bela była już owinięta to końcówkę foli kleiłem taśma do beli bo się odwijala.

Opublikowano
18 minut temu, SimentalBoży napisał:

Udało się kupić za 350 zł ten wynalazek , może coś z tego będzie 

750? To dobra cena, nowe dostawy już grubo ponad 400. Ja rok temu na jesieni zrobiłem zapas. Jak dla mnie nie ma różnicy między silotite, ensibal czy unterland bo na takich wcześniej jechałem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v