Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, KrólBykPierwszy napisał:

W lubelskim byki hf 10 zł brutto , mieszance lekko ponad 12 zł brutto. 

Macie w Lubelskim ubojnie Łuków od 4 sztuk odbierają sami nawet do mnie mają 100 km i kiedys dzwoniłem to od 4 sztuk odbierają sami 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, jarecki napisał:

Macie w Lubelskim ubojnie Łuków od 4 sztuk odbierają sami nawet do mnie mają 100 km i kiedys dzwoniłem to od 4 sztuk odbierają sami 

Nie tylko Łuków sam odbiera, w Końskowoli od wiosny też jest nowy właściciel. Jeździli przedstawiciele i namawiali rolników do współpracy. Ceny oferowali nawet niezłe ale tylko poubojowo i nie wiem jak tam u nich z wybiciem i płatnościami. 

Edytowane przez sylip
Opublikowano
7 godzin temu, jarecki napisał:

WWL ,    JA PŁACIŁEM 850 ZŁ TAKIE mm po 45 kg  i tak się utrzymują , w okolicy jałoszki hf są drozsze od byczków hf  byczki hf 600 zł jałoszki 650-700

Dzięki. Dawno nie sprzedawałem, myślałem że są tańsze. Jak dobrze kogoś mądrzejszego zapytać.

Opublikowano
6 godzin temu, Pitraszek napisał:

To ładny biznes można w lubelskim zrobić. 

W lubelskim na wszystkim jest najlepszy biznes. Co by nie sprzedawał to najtaniej. To taka terapia, że w życiu pieniądze nie są najważniejsze, trzeba się dzielić z pośrednikami i innymi:D

5 godzin temu, jarecki napisał:

Jest kilka ubojni.

Opublikowano

Dzis sprzedane 13 szt polowa miesnych polowa ncb do biernackiego Polowe wplacil przed zaladunkiem polowe za 30 dni tak na fakturze a rzeczywistosc pewnie 3 mce to po 12 netto i 6 procent na okarmienie szału nie ma ale nic wiecej nie chcial dac jeszcze mnie postraszyl kolejną obniźką

Opublikowano
17 godzin temu, jarecki napisał:

do lukowa malo klo odaje walo w ciula 

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, pedro2 napisał:

Tyle cyrków z tym wujem, a dalej się godzą z pełną świadomością, że będzie ich dymał 🙈 

Może taki fetysz mają co niektórzy żeby robić z siebie ofiary, albo lubią przemyslac kiedy swoją kasę dostaną  😄

Opublikowano
9 godzin temu, gregor1284 napisał:

Kiedyś będzie czas to mogę Ci pomóc te byki pchnąć tam gdzie naprawdę są ubijane bezpośrednio 😉

A co oni u siebie nie biją bezpośrednio.Masz lepszego kupca.

Opublikowano
5 minut temu, Robkos75 napisał:

Biją. To takie pierdolenie dla pierdolenia

5 minut temu, Robkos75 napisał:

Biją. To takie pierdolenie dla pierdolenia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v