Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rownie prawdopodobne jak i  z 17 zł. 

rok temu nikt nawet nie myślał o 20stu za u czy e. 

Opublikowano

HF 650kg 11zł brutto, nie specjalny, jak by go potrzymał jeszcze z 10 m-c to może do 800 by doszedł ale to strata żarcia i czaau.

Opublikowano
1 godzinę temu, boogii napisał:

Oferta z OSI na dzisiaj , byk 23.20 , krowa 22,00, jałówka 22,00 . Ceny netto za klasę O.

czyli  w góre 4 tyg temu mieli po 22,5.  pózniej obniżyli na 22.00 a teraz 23.20 a mi tu jeden wciska ze  tanieja ...

• Confused 1
Opublikowano

po 9 to I 2015 brałem lekko a potem dlugie lata bida była 

Opublikowano

złote czasy z perspektywy. na obore i dom suporex 6.3 stal 2700 murarz, majster 20 zł rg pomocnik 12. rosły byki i budynki. 

Opublikowano

Dziś sprzedałem 6 szt, dwie słabe jałówki tzn nie rosły już biało czerwone jak te legendarne Włochy czyli karły waga 500-540 kg poszły po 13, dwie inne ładne obie pod 600 kg po 13,5. Byk hf 670 kg 13,5 i ładny mm 630 kg po 14. Wagi i ceny brutto.

Opublikowano
2 godziny temu, farmer787 napisał:

propozycja od lokalnego handlarza hf 12 mm15 krowa 12.jak coś sprzedam napewno napiszę ceny brutto lokalizacja llb.

Ja sprzedałem miesiąc temu hf za 13 brutto, miały około 800 kg średnia

• Confused 1
Opublikowano
3 godziny temu, EmilPlayP napisał:

Dziś sprzedałem 6 szt, dwie słabe jałówki tzn nie rosły już biało czerwone jak te legendarne Włochy czyli karły waga 500-540 kg poszły po 13, dwie inne ładne obie pod 600 kg po 13,5. Byk hf 670 kg 13,5 i ładny mm 630 kg po 14. Wagi i ceny brutto.

Jaki wiek hf? 

Opublikowano

b kebej brali kiedyś odnas raz ale tylko na wbc na zywą nie chcieli i więcej z nimi nie handlowałem teraz kupiłem swoją wage to zadzwonię do nich to może przy handluje .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v