Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

To niechby i z krowich placków 🤔

Z gowna I patykow już rząd zbudowany. 

Ciebie z jakiegoś innego materiału. na co zarobisz w życiu, to będziesz miał 

Opublikowano
4 minuty temu, Leszy napisał:

Po śmierci Cię w occie namoczą i będziesz wieczny jak Lenin.  

Na Kurpiach to ulepią z piasku i torfu. Będzie regionalna. 

A daj spokój z tym torfem. Ukraince wczoraj ciągnik utopili to trzeba ciągnikami wyrywaliśmy z tego barachła. Ale pod uprawy ryżu przygotowane 😂

Opublikowano
8 minut temu, Leszy napisał:

I stoi, czy pogoniłeś "dziadów" 😜 ??

Od razu jak pojechał to przesunąłem słupek tak żeby mieć latarnie zaraz przy furtce i ładnie oswietlony podjazd, aczkolwiek potem i tak poprzesuwali, i mam lampę daleko od wjazdu

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Chyba niepoważny jesteś. Ocet źle wpływa na mnie... 

To solą natrzeć, albo uwędzić jak wieprzowinę. To też konserwuje

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

A daj spokój z tym torfem. Ukraince wczoraj ciągnik utopili to trzeba ciągnikami wyrywaliśmy z tego barachła. Ale pod uprawy ryżu przygotowane 😂

A po cholerę oni tam wjeżdżali teraz, jak wszędzie ciepło się zrobiło?  

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

A po cholerę oni tam wjeżdżali teraz, jak wszędzie ciepło się zrobiło?  

A po cholerę chcieli w rozrzutniku listwy do podłogi przyspawać? Ich ciężko pojąć czasami. Plantacje trzciny likwidowali żeby to ładnie w mapkach wyglądało. 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

No jo ta żeby ruskie mnie zjedli.... 

To Cejrowski chyba kiedyś pokazywał. Taką forma pochówku gdzieś daleko na południu mają. Jedni spalają i zjadają zupę z popiołem, a jeszcze inni pieką nieboszczyka i na stypie podają.  

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie będziesz tego widział to co Ci do tego... Ja tylko miejsce mam, opłacić po latach nie będzie miał kto to kogo innego położą i już, jakoś mnie to nie martwi.

Prześlesz mi piniendze i jak będę żył to opłacę. Chyba że Cie na kurpiach pochowam, w piachu 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

To Cejrowski chyba kiedyś pokazywał. Taką forma pochówku gdzieś daleko na południu mają. Jedni spalają i zjadają zupę z popiołem, a jeszcze inni pieką nieboszczyka i na stypie podają.  

Daj spokój. Nie wiedziałem o takiej formie pochówku a i tak nigdy na stypach nie jadałem bo takie miałem wyobrażenie. 

Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Ja w glinie chcę 👀

Wszystko jedno Ci będzie... 

Opublikowano
9 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A niech go nawet i czczą, mnie aby tylko zakopali na moim miejscu i tyle... 

A może kremacja i rozrzucenie prochów po twoich polach?

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Prześlesz mi piniendze i jak będę żył to opłacę. Chyba że Cie na kurpiach pochowam, w piachu 🤔

gdzie na tych waszych piaskach. dobry wiatr i z powrotem odkryty. A jak zimno wtedy będzie 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

gdzie na tych waszych piaskach. dobry wiatr i z powrotem odkryty. A jak zimno wtedy będzie 🤔

Łe cmentarz na Rudzie położony. Choćby i wpół żywego przysypali to się nie wygrzebie. Była akcja kiedyś. Zmarła młoda dziewczyna jakoś przed swoim ślubem, pochowali ją w sukni ślubnej i jakoś dwa dni po pogrzebie przyśniła się swojej matce i mówiła że jej zimno. No to na cmentarz poszli i dawaj kopać, odkopali a ona bez tej sukni. Milicja itp. Afera i ten co wykopał powiesił czapkę na krzyżu i zapomniał zabrać. Ten co zakopywał ukradł ta suknie i sprzedał 

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

No w sumie tak... Ale mam już u siebie miejsce. 

Wiatr wieje jak głupi. 

To mi się źle kojarzy...

Pjoter może Ty nie wiesz a dobrze zainwestowałeś w nieruchomość? Dużo byś zarobił na tym miejscu? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Panie a nigdy w życiu  🙆‍♂️ , ani 8 godzin temu , ani 16 ani 2 ,   

Ale no mogę przeprosić publicznie @jahooo i wszystkich obrażonych

Bardzo ładnie, bo ja tez z zamojskiego pochodzę 😀

Pytanie mam do Was z Wielkopolski. Dzisiaj mialem szkolenie z gościem z poznanskiego bo PZ rejestracja. No i tlumaczyl nam że oznacza to Poznań Zadu**e. Czy to prawda?

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Łe cmentarz na Rudzie położony. Choćby i wpół żywego przysypali to się nie wygrzebie. Była akcja kiedyś. Zmarła młoda dziewczyna jakoś przed swoim ślubem, pochowali ją w sukni ślubnej i jakoś dwa dni po pogrzebie przyśniła się swojej matce i mówiła że jej zimno. No to na cmentarz poszli i dawaj kopać, odkopali a ona bez tej sukni. Milicja itp. Afera i ten co wykopał powiesił czapkę na krzyżu i zapomniał zabrać. Ten co zakopywał ukradł ta suknie i sprzedał 

Zbieraj opowiadania ludowe i horrory zacznij pisać. Nowy pomysł na biznes. 😜 

Opublikowano

Gdzie ten stary maruda Pafnucy? 

Przed chwilą, Leszy napisał:

Zbieraj opowiadania ludowe i horrory zacznij pisać. Nowy pomysł na biznes. 😜 

Pisać to bym mógł, ale to by musiała jaka farmaceutka przepisywać. 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Pytanie mam do Was z Wielkopolski. Dzisiaj mialem szkolenie z gościem z poznanskiego bo PZ rejestracja. No i tlumaczyl nam że oznacza to Poznań Zadu**e. Czy to prawda?

Żona ma tam rodzinę. Byliśmy nawet i źle nie wyglądało. 

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Pisać to bym mógł, ale to by musiała jaka farmaceutka przepisywać. 🤔

XXI w. mamy...... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v