Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
szymon09875 napisał:

Przed chwilą, HF86 napisał:

A czemu??

Wody gruntowe widać się obniżyły, studnia 13m ma. Jak już teraz nie ma wody to w czerwcu/lipcu na bank nie będzie. 

Trzeba będzie wiercić głębinowa...

widociągu nie masz

Opublikowano
27 minut temu, Bananek napisał:

I ja tak myślę. Miałem z nim kontakt na priv. 😉 A dni od kontaktu do rozwinięcia choroby się zgadzają. A nu jeho.

O cholera, do mnie też dziś smsy pisał!!!! 

Paczki nie widać???

Opublikowano
bratrolnika napisał:

O cholera, do mnie też dziś smsy pisał!!!!  Paczki nie widać???

Już po tobie. Skasuj szybko te smsy. Nie ma ani twojej paczki, ani mojego odpływu ściennego.

• Sad 1
Opublikowano
kris91 napisał:

Chłoporobotnik napisał:

Kolację se trzeba było zrobić, nie ma tak łatwo.

A jakby była luba, to by uszykowała i do królików skoczyła 🙊🙊🙊

A i Pioter jak królik mógłby naskoczyć. 😉

radekz200 napisał:

To w sobotę można beton lać? 🤔

Można, ale tylko wewnątrz. 😉

• Confused 1
Opublikowano
slawek74 napisał:

superfarmer02 napisał:

Pioter chyba asystuje przy porodzie 🤭😬

sznurki zakłada 🤔

No kurła, Sławek, wyobraziłem to sobie to oplułem telefon. 😉

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, kris91 napisał:

A jakby była luba, to by uszykowała i do królików skoczyła 🙊🙊🙊

Lepiej samemu, po swojemu i samemu dopilnować.

a jak byś się rozchorował jak ja wczoraj że wstać nie mogłem 🤔

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

Nawóz siać

2 minuty temu, Bananek napisał:

A i Pioter jak królik mógłby naskoczyć. 😉

Coś mocno kudłate myśli Masz dziś

Opublikowano
19 minut temu, Bananek napisał:

Dziś mnie jeden kurp wkurpwił. Wystawił jedną maszynę na sprzedaż i na jedną godzinę umówił trzech klientów. Powinien w łypę dostać od wszystkich trzech i żaden żeby nie kupił.

Gdzie tam Kurpie 🤦‍♂️ tam to parchy, waciaki 🤦‍♂️

Opublikowano
Bananek napisał:

bratrolnika napisał:

O cholera, do mnie też dziś smsy pisał!!!!  Paczki nie widać???

Już po tobie. Skasuj szybko te smsy. Nie ma ani twojej paczki, ani mojego odpływu ściennego.

🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

który to nie płaci Alimentów.

Zobacz wizerunki osób poszukiwanych przez lubelską policję za niepłacenie alimentów. Kliknij w przycisk „zobacz galerię” i przesuwaj zdjęcia w prawo - naciśnij strzałkę lub przycisk NASTĘPNE

https://kurierlubelski.pl/lubelszczyzna-oni-nie-placa-alimentow-zobacz-wizerunki-alimenciarzy-poszukiwanych-przez-lubelska-policje-rozpoznajesz-ich/ga/c3-16033143/zd/54387661

Opublikowano
5 minut temu, radekz200 napisał:

Pronarkę zalewasz? Pomnik postawisz w rozmiarze 4x2x1 z ryflowanymi bokami?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v