Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

A żona co na taki pomysł🤔 siedź przy rodzinie a nie jakieś pomysły.

No żona razem ze mną,żona też by chciała. Tam prace też by znalazł. Sam nie wiem.

Opublikowano
Przed chwilą, Krzak napisał:

No żona razem ze mną,żona też by chciała. Tam prace też by znalazł. Sam nie wiem.

A ona to z twoich stron czy Warszawianka? Jak tak to wszystko przed wami. Tylko ten obsypnik kup ode mnie 😁

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 6465 napisał:

A ona to z twoich stron czy Warszawianka? Jak tak to wszystko przed wami. Tylko ten obsypnik kup ode mnie 😁

Ona w ogóle z innej części Polski :P Chate mam tam praktycznie gotową,tylko przyjść i mieszkać.

Ta kwarantanna mnie przeorała. Jak załatwię sobie wbicie haku w dowód i skombinuje przyczepkę to kupie go od ciebie :D A foto masz jakieś tego?

3 minuty temu, jahooo napisał:

u nas potrafi wparowac komuś do domu z pretensjami, że ślub czy pogrzeb w innej parafii

ludzie mają go serdecznie dosyć

ty koło LKS chyba z tego co kojarze?

Edytowane przez Krzak
Opublikowano
4 minuty temu, jahooo napisał:

u nas potrafi wparowac komuś do domu z pretensjami, że ślub czy pogrzeb w innej parafii

W sąsiedniej parafii podobno jak ksiądz wrócił z jakiegoś wyjazdu to zastał bramę zawiniętą łańcuchem i zamkniętą na kłódkę

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, jahooo napisał:

Wygnać kleche. U nas mieli dość to ksiądz z zawałem wyjechał 

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
7 minut temu, Krzak napisał:

Ona w ogóle z innej części Polski :P Chate mam tam praktycznie gotową,tylko przyjść i mieszkać.

Ta kwarantanna mnie przeorała. Jak załatwię sobie wbicie haku w dowód i skombinuje przyczepkę to kupie go od ciebie :D A foto masz jakieś tego?

ty koło LKS chyba z tego co kojarze?

Nie mam ale zrobię jak pujde do garażu 

5 minut temu, bratrolnika napisał:

W sąsiedniej parafii podobno jak ksiądz wrócił z jakiegoś wyjazdu to zastał bramę zawiniętą łańcuchem i zamkniętą na kłódkę

W czwartek nie zapomnij do nas na mszę przyjechać.

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

A wcześniej przez sen napisałeś? 

Jednym okiem czytałem i jedną ręką pisałem. Polowicznie się obudziłem a teraz całościowo. Zamiast zadawać durne pytania to byś kawę zaparzył... 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Zamiast zadawać durne pytania to byś kawę zaparzył... 

Żeś się obudził rychło w czas, właśnie kończę swoją. 

2 minuty temu, Pafnucy napisał:

Nie pijam.

Nie wiesz co tracisz. 

Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał:

Nie mam ale zrobię jak pujde do garażu 

W czwartek nie zapomnij do nas na mszę przyjechać.

Ale on jest na 3 łapy?

Opublikowano

Oj weś. Bez przesady. 

Gregor mi uświadomił kim ja jestem. 

1 minutę temu, 6465 napisał:

@Pafnucy kiedy że śwagrem się w moje strony wybierasz? Tak patrzę ty wartościowy człowiek i warto było by cię poznać.

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

I mi i mi z 2 łyżeczek i bez cukru.

😱 taką siekierę i to jeszcze bez cukru?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v