Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nic Ci nie będzie, ja dziś na dwa obiady nasmażyłem. Przecież nie będę codziennie obiadu gotował. A dwa dni detoksu od ziemniaków też dobrze zrobią.

O właśnie Pjoterek, jak tam dzień minął? 

Opublikowano

Dzień jak co dzień. Nic się nie działo w sumie, naleśników nasmażone no i trochę posprzątane w jaskini. Jutro Posejdon, ziemniaki i może wypad po marchewkę.

Przybyło stada? 

Opublikowano
4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Pytanie... Miał ktoś ostatnio robione testy na wirusa ? Po jakim czasie mieliście wyniki ?

@6465 ty pewnie w temacie tego ?

Testy około 15 ,z sanepidu ,około 7 ,ok 16 godzin 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Się zebrać nie mogą. Śmierć by mnie spotkała dziś kurna mac... 

W teorii termin dopiero jedna ma jutro a druga w niedzielę. 

Ty masz ciągle koszmary, śmierć... Czy to aby nie przez Merylin?

Opublikowano

Śmierć by mnie spotkała dziś kurna mac...

a po co ona tobie?

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

Pytanie... Miał ktoś ostatnio robione testy na wirusa ? Po jakim czasie mieliście wyniki ?

@6465 ty pewnie w temacie tego ?

Test robiłem o 13, a o 23 już był wynik

TheraRolnik napisał:

1 minutę temu, kizak napisał:

Testy około 15 ,z sanepidu ,około 7 ,ok 16 godzin 

No to coś lipę odwalają, znajomi już 3 dni czekają na wyniki 

Pacjent.gov, zakładasz profil zaufany i masz wynik

Opublikowano

W teorii termin dopiero jedna ma jutro a druga w niedzielę. 

Ty masz ciągle koszmary, śmierć... Czy to aby nie przez Merylin?

To mnie się nie śniło tym razem. To było naprawdę tylko nie wiem jakim cudem... 

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

No to coś lipę odwalają, znajomi już 3 dni czekają na wyniki 

przede wszystkim, gdyby miał dodatni wynik , to szybko by z sanepidu zadzwonili i ancel by miał. on nie potrafi zadzwonić by się dowiedziec?

Opublikowano

To było naprawdę tylko nie wiem jakim cudem... 

no daaajesz...

Opublikowano

Łożysko się rozerwało. Rozdupilo banke z olejem, tą koronkę która trzyma kulki znalazłem, bieżnie mniejsza też dużej bieżni nigdzie nie mogłem znaleźć. Ściągasz ile dał udar radę to dociągnąłem i czekałem aż ciśnienie sprężarka dobije. Odeszlem ze dwa kroki i trzask... 

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

przede wszystkim, gdyby miał dodatni wynik , to szybko by z sanepidu zadzwonili i ancel by miał. on nie potrafi zadzwonić by się dowiedziec?

znajomy ostatnio 4 dni czekał na wynik - w dodatku dodatni, a ancel mu liczyli od dnia badania dopiero jak przyszedł wynik, bez sensu

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Łożysko się rozerwało. Rozdupilo banke z olejem, tą koronkę która trzyma kulki znalazłem, bieżnie mniejsza też dużej bieżni nigdzie nie mogłem znaleźć. Ściągasz ile dał udar radę to dociągnąłem i czekałem aż ciśnienie sprężarka dobije. Odeszlem ze dwa kroki i trzask... 

E, myślałem, że to Merylin coś sknociła...

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

E, myślałem, że to Merylin coś sknociła...

Tak pomyślałem i nic w tym tygodniu chyba mi nie podpadła 🤔 jeden incydent był ale to trzeba ją zrozumieć i przebaczyć. Trza by ją chyba opierdaczyc tak dla podtrzymania tradycji 😂

Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Tak pomyślałem i nic w tym tygodniu chyba mi nie podpadła 🤔 jeden incydent był ale to trzeba ją zrozumieć i przebaczyć. Trza by ją chyba opierdaczyc tak dla podtrzymania tradycji 😂

Ty tak kozaczysz ale pewnie bez niej to byś pewno zginął jak dziecko we mgle 

• Like 2
Opublikowano

zniknęło z obserwowanych? :D

Rysiek, Ciebie musi kusi żeby kupić.

1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

@slawek74

Hvjdyra kupili czy ogłoszenie wygasło?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v