Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Karol6130 napisał:

12 minut temu, malaczarna napisał:

Właśnie zadzwoniłam sobie po rope 7.45 w hurcie

Na kiedy dostawa? 

Moja co miała być w czwartek jeszcze nie dojechała

a w który czwartek? problem jest z b0 szwagier do ciężarówek bierze i mówił że mu z lotosu z gdańsa aż przywozili...

Łolek napisał:

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Za mf 180 dam 🤭

@radekz200 co tam u pedra dziś słychać? 

Na 14 tą bądź 

14 😁 jest Karol 🤔🤭

Opublikowano
malaczarna napisał:

16 minut temu, jahooo napisał:

robilismy z ojcem inseminację u świń od kiedy tylko można było kupić nasienie (wczesniej było tylko dla punktów), czyli gdzieś od roku 1990

dla krów prawie na każdej wsi był punkt

Mój miastowy mąż inseminowal nam maciorki. Załapał od razu z pierwszego razu wyszło 15. 

trochę to inna inseminacjia niż u krów...

Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, malaczarna napisał:

75 F wygoogluj sobie

Ale co? takie cyce masz?   O.o a w sumie, na jednym cycku się położysz, drugim przykryjesz i w głowę miękko i w ucho nie zmarzniesz.  xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

ile lat juz nie widzialem na zywo tarpana. 

snieg stopnial,deszczu dolalo a na polach ani grama wody nie stoi...

Tylko patrzeć jak się ziemia zapadnie ci pod drzwiami. 

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

snieg stopnial,deszczu dolalo a na polach ani grama wody nie stoi...

Znasz  to stare porzekadło? 

Jesienią łyżka wody - wiadro błota, wiosną wiadro wody -łyżka błota  

Opublikowano
Agrest napisał:

Udało się znaleźć. Zamówione dwa koła, przebieg 10km 18PR z nowej pronarki, po zakupie ponoć zmiana na ciężarowe. Zobaczymy czy prawda jak dojadą.

Screenshot_20221228_111142_OLXpl.jpg

ma jeszcze drugie dwie? wziąłbym do paszowozu bo puszczają płótna..

Opublikowano
36 minut temu, gregor1284 napisał:

To nie wołał byś iść niż takim czymś jechać? Chłopie ja żyje na krawędzi 

Wsiadając nie miałem pojęcia, że to ma dziury w podłodze dopiero w połowie jazdy jakaś deska wypadła mi spod nóg 🤣

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

E tam, ja jakoś nie wierzę. Nie zdziwił bym się jakby to któryś z tu obecnych się podszywał 

pomarzyć zawsze warto, że jakaś ładna i inteligentna dziewczyna sie trafiła na forum

Oooo takie info trafiłem:

Spółka ogłasza Przetarg na dzierżawę gruntów rolnych.
Do wydzierżawienia 575 ha, w tym: 515 ha gruntów ornych oraz 60 ha trwałych użytków zielonych.
Lokalizacja gruntów: powiat milicki, gmina Milicz, obręby: Bartniki, Kolędy, Wrocławice, Ostrowąsy.
Pełna informacja o przetargu ogłoszona jest na stronie:
Proszę o zapoznanie się z dokumentacją przetargową oraz składanie dokumentów zgodnie z przedstawionymi wytycznymi.
Ekologiczne Przedsiębiorstwo Produkcji Zielarsko-Rolnej „H-L” Sp. z o.o.
Bartniki 40a, 56-300 Milicz, NIP: 9161280713
Edytowane przez jahooo
Opublikowano
12 minut temu, Pigmei napisał:

Znasz  to stare porzekadło? 

Jesienią łyżka wody - wiadro błota, wiosną wiadro wody -łyżka błota  

a zima ???

9 minut temu, MonteChristo napisał:

Wsiadając nie miałem pojęcia, że to ma dziury w podłodze dopiero w połowie jazdy jakaś deska wypadła mi spod nóg 🤣

rocznik 95 mial feralna blache -juz w salonach rdza wychodzila.

Opublikowano
32 minuty temu, slawek74 napisał:

a w który czwartek? problem jest z b0 szwagier do ciężarówek bierze i mówił że mu z lotosu z gdańsa aż przywozili...

14 😁 jest Karol 🤔🤭

Umowa nie aktualna bo go ni ma 

A za 180k miałby 6480 z pełnym zbiornikiem ale cóż jego strata 😁

Opublikowano

To BMW po swapie i dodatkowo na odpustowej feldze. Mnie się od razu zapaliła lampka "coś tu ktoś spierdolił" 

3 minuty temu, jacus napisał:

rocznik 95 mial feralna blache -juz w salonach rdza wychodzila.

126p w każdym roczniku jest felerny. 

Opublikowano
16 minut temu, slawek74 napisał:

ma jeszcze drugie dwie? wziąłbym do paszowozu bo puszczają płótna..

Nie, tylko dwie, ale zaraz nasms Ci podeślę inne .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v