Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

Widzisz👇 wcale nie...to nie jest ta zła kobieta🤗

Karol za te pieniądze zamykaj oczy i bierz co jest🤭

Ps nie traktuj tego poważnie 

Za takie to i macał nie będę 🤭

Opublikowano
4 minuty temu, jahooo napisał:

no to sukces, widać z żoną dużo ćwiczył wcześniej :D

W tych czasach jeszcze żona nie bylam

6 minut temu, Karol6130 napisał:

Na kiedy dostawa? 

Moja co miała być w czwartek jeszcze nie dojechała

Nie zamawialam. Wkurzyli mnie

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Jakiś taki wyblakły 

Sporo witamin wyrzucił z siebie to i wygląda jak wygląda 

Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał:

No a jak. Biorę przykład z Gregora. Ale i tak nie dałem rady go doścignąć. Ostatnio kołdrował do 11🤭. Będę dążył 😁

Phi wczoraj do 14stej kołdrowałem

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Obecnie żyje jak właściciel - żre, pije i śpi.

Po tej fotce widać że chyba potrzeba mu czegoś więcej, bo wygląda jak kłapouchy z kubusia puchatka.

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

Po tej fotce widać że chyba potrzeba mu czegoś więcej, bo wygląda jak kłapouchy z kubusia puchatka.

trzeba mu dobrej partnerki, jak właścicielowi

Opublikowano
13 minut temu, Qwazi napisał:

Widzisz👇 wcale nie...to nie jest ta zła kobieta🤗

Karol za te pieniądze zamykaj oczy i bierz co jest🤭

Ps nie traktuj tego poważnie 

Co ja zła kobieta jestem?

Opublikowano
44 minuty temu, hubertb napisał:

Kiedyś bardzo lubiłem oglądać krisa nawet łysy czy kikster dawali się obejrzeć. Dziś jedynie povagowanych czasem wrzucę i cos posłucham. Tak to raczej wolę np. Olafa Popkiewicza czy Grzegorza Bobrka. 

@brodziak81 No ciekawe, ciekawe tak z ciekawości kiedy przestałeś sobie ów zajęcie chwalić? 

Ja krisa dalej lubię czasem obejrzeć szczególnie jak coś o tych swoich traktorach wrzuci. Łysego to już że 3 lata nie oglądam bo mu już zaczęło odbijać od tych zasięgów. Z takich mechanicznych to Mechanik z prowincji oglądam, fajnie chłop tłumaczy a nie jak niektórzy "wiem ale nie powiem i pocałujcie mnie w dupe".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v