Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, songo napisał:

181cm/83kg i to już jest nadwagą, celuje w 75kg ale w wieku 28lat ciężko już zrzucić cokolwiek

Nie możesz tego ocenić po samym stosunku wagi do wzrostu. Przy moich 176 wzrostu i 96 wagi zrobiłem analizę składu ciała. Wyszło, że oczywiście mam nadwagę, ale 6 kg nadmiarowego tłuszczu. Zbije do 90 i starczy. Więcej będzie już jakimś kosztem mięśni.  

Opublikowano
12 minut temu, stempos1980 napisał:

Siemanko🙋 

+4 wieje i chyba coraz mocniej ma wiać 🤔 i padało.

Na tą chwilę narazie spokojnie bez opadów deszczu 

Kurde trochę km nas dzieli a jakbyś pogodę i u mnie opisał

• Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, songo napisał:

181cm/83kg i to już jest nadwagą, celuje w 75kg ale w wieku 28lat ciężko już zrzucić cokolwiek

Raz lub 2 razy w tygodniu godzinka na siłowni i nie trzeba zmieniać diety. W marcu przy wzroście 185 cm miałem 87 kg co było już zdecydowanie za dużo. 4 miesiące poćwiczyłem i zszedłem na 75 kg co było dla mnie odrodzeniem, nie męczyłem już się tak szybko, siła nie spadła. Teraz będzie trzeba znowu zacząć od marca bo waga znowu poszła na ponad 80 kg.

Opublikowano (edytowane)

Eh jak przyjemnie po świętach mieć wolne od kieratu tffu etatu :)

Bo co tam w gospodarstwie nie ma co robić za wiele :oOd cielakow wyrzucę gnój, przywiozę koncentrat, pszenicę, zaprawie może dziś owies i potem to już będę do wieczora odpoczywał jak Rysiu 😍

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Eh jak przyjemnie po świętach mieć wolne od kieratu tffu etatu :)

Bo co tam w gospodarstwie nie ma co robić za wiele :oOd cielakow wyrzucę gnój, przywiozę koncentrat, pszenicę, zaprawie może dziś owies i potem to już będę do wieczora odpoczywał jak Rysiu 😍

A zobacz ile lepiej byś miał jakbyś zwierzyny nie miał 🤣

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

Mi już tylko lekki katar pozostał, ale da się żyć. 

U mnie wszyscy dzisiaj wstali i zakatarzeni tylko ja zdrowy jak zwykle, znajomi to całe święta cały dom 7 osób leżało w łózkach

Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał:

Ale za to jak nudno, nic by nie ryczało za oknem, pies by nie miał roboty, ziemia by nie miała gnoju no i ojciec by mi zwariował siedząc w domu... 

Szymon u mnie też jeszcze trochę zwierzyny jest ale tylko dlatego jak napisałeś w ostatniej linijce. Dopóki chce to niech sobie chodzi. Ma 2 emerytury i nie wiem po co on to jeszcze obrzadza

Opublikowano
szymon09875 napisał:

Ale za to jak nudno, nic by nie ryczało za oknem, pies by nie miał roboty, ziemia by nie miała gnoju no i ojciec by mi zwariował siedząc w domu... 

ten ojciec najgorzej 🤭😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v