Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popadało śniegu ,popadało deszczu ,napadało na włącznik światła i lampa świeci non stop pod oborą ' Gdzie się oglądniesz to kaszlą ,gorączkują . Człek by ,,antybiotyku'' jakiego może i zażył ,ale wszędzie zaraza,ani do mnie ,ani do kogo w gości🤷‍♂️

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie chcę. 

To już inna sprawa 

11 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

Że z babą źle ale bez baby jeszcze gorzej

Jest tutaj takich dwóch co się boją baby jak diabeł święconej wody 

Zdecydowanie 93, locha

Wtedy tylko mafia się takimi bujała, nawet ówczesnego rządu nie było stać na eSke

Miałem w 97  123ke z 3,0 w gazie Ło ale to robiło szum 

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

W gimnazjum dwóm z mojej klasy urodzili się bracia, w tym samym roku - 16 lat różnicy. Znajomy ma 29 letnią córkę i 11 letniego syna. Syn urodził mu się jak już był na emeryturze z kopalni.

U mnie ma być tak jak ja chcę i koniec. A jak się ma wtrącać, doradzać, zmieniać to niech się buja i innego szuka, który da jej wolność i co tam jeszcze jej trzeba.

W t wypadku 16 lat a 24 to  można powiedzieć że różnica lat świetlnych 

1 minutę temu, tytanowyJanusz napisał:

Widzisz, wszystko dzięki 500+ 😉

Bardziej dzięki przypadkowi 

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

W t wypadku 16 lat a 24 to  można powiedzieć że różnica lat świetlnych 

U mnie 16 lat i jednak... No... Średnio bym powiedział. 

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Nie działa na niektóre 

To co by zadziałało?

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

No to daliście kolejny powód żeby się nie żenić. Jak mam sam oprzątać to się nie żenię 🙄

E tam ,dobrze mieć i chwilę tylko dla siebie.😉 . jest czas alkohole wydmuchać ,albo niedobory uzupełnić Już wolę oporządzać niż garnki przestawać 

Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

W gimnazjum dwóm z mojej klasy urodzili się bracia, w tym samym roku - 16 lat różnicy. Znajomy ma 29 letnią córkę i 11 letniego syna. Syn urodził mu się jak już był na emeryturze z kopalni.

U mnie ma być tak jak ja chcę i koniec. A jak się ma wtrącać, doradzać, zmieniać to niech się buja i innego szuka, który da jej wolność i co tam jeszcze jej trzeba.

Co to za emerytura jak fedrowac nie przestał 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Co to za emerytura jak fedrowac nie przestał 🤔

25 lat pracy było, to poszedł, ma chłopina czas na wszystko. Kobita na 7 do roboty i sam w całej chałupie, objazdówka po wsi codziennie, a te parę hektarów i byczków to dla rekreacji.

Opublikowano
6 minut temu, kizak napisał:

Popadało śniegu ,popadało deszczu ,napadało na włącznik światła i lampa świeci non stop pod oborą ' Gdzie się oglądniesz to kaszlą ,gorączkują . Człek by ,,antybiotyku'' jakiego może i zażył ,ale wszędzie zaraza,ani do mnie ,ani do kogo w gości🤷‍♂️

Kaziu dawaj W. M 65 

Opublikowano
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Tobie potrzebna jest taka, która w razie W spuściłaby ci łomot gołymi rękami, taka herod baba, góralka. Oj chodziłbyś na sznureczku jak ten byczek nie kastrowany, ale z kółkiem w nosie

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, bratrolnika napisał:
4 godziny temu, hubertb napisał:

To wiek smarkaty, nie chcę nic mówić ale na 90% skończy się to źle. 

To jestem w pozostałych 10%

4 godziny temu, MonteChristo napisał:

Rodziców znajomi zrobili sobie bombelka w wieku 48 lat i jak miała kilka lat to mówiła do ojca, a wiesz, że ty mógłbyś być moim dziadkiem😂

Trzy dni do tyłu gadam z dawnym kumplem z pracy, gość 46 lat, ma córkę 24 lata i pełnoletniego syna, i teraz mi mówi że znów ojcem będzie 🙆‍♂️

A ja też jestem w tych 10% i też mi się trzecie urodziło po czterdziestce, kiedy dwójka starszych miała już sporo lat...i dobrze mi z tym🤗

Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

No to daliście kolejny powód żeby się nie żenić. Jak mam sam oprzątać to się nie żenię 🙄

Dziadu jak ty tak samo obrzadzasz jak ja

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, jahooo napisał:

Tobie potrzebna jest taka, która w razie W spuściłaby ci łomot gołymi rękami, taka herod baba, góralka. Oj chodziłbyś na sznureczku jak ten byczek nie kastrowany, ale z kółkiem w nosie

Takiej to won. To ona na sznurku ma latać i się słuchać.

Edytowane przez Chłoporobotnik
  • Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v