Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Dałeś się nabrać bo koledze  stary myk nie wypalił.... Dostał karę i powinien ja odbębnić jak wszyscy a nie jakieś pierdolamento odwala.. 

Bana nie dostał bo by konta nie usunął jak zablokowane, aż się skończy kara, a jak mógł tam manipulować to i mógł usunąć.

Opublikowano

Ale słoneczko grzeje. Mawiają, że gdy w wigilię jasno to latem będzie w stodole ciasno. Co by zapowiadało albo świetne plony, albo wróży niezły bajzel w stodole. 😉

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

ewentualnie polecieć autoreklamą np. Przystojny_Zbyszek albo Piękny_MF

Odwyk od af na święta dobrze mu zrobi, niech spędzi ten czas z rodziną 😅

Opublikowano
15 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Że to ktoś inny założył konto a nie on. 🤭

O przepraszam bardzo, ja nie pisałem że się skasował i że zaraz powrócił. Zasięgnąłem opinii u źródła, i po otrzymaniu informacji przestrzegam po prostu innych 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Desperado napisał:

Bana nie dostał bo by konta nie usunął jak zablokowane, aż się skończy kara, a jak mógł tam manipulować to i mógł usunąć.

Moderacja to tyz kara i widać że pan wielki uznał ze nie wytrzyma.... 🤭

6 minut temu, MonteChristo napisał:

Odwyk od af na święta dobrze mu zrobi, niech spędzi ten czas z rodziną 😅

Dokładnie... Powinien dziękować moderatorowi że dał mu chwilę refleksji aby zastanowił się co czyni. 

4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Zasięgnąłem opinii u źródła, 

Te źródło już raz zdemaskowane było a tyz ponoć to nie o był 🤭

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Screenshot_20221224-100923.png

A co dopiero całować 🙆

Opublikowano
5 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Moderacja to tyz kara i widać że pan wielki uznał ze nie wytrzyma.... 🤭

Dokładnie... Powinien dziękować moderatorowi że dał mu chwilę refleksji aby zastanowił się co czyni. 

Z całym szacunkiem ale tobie też kaganiec na święta by się przydał. 

Opublikowano
10 minut temu, Bananek napisał:

Co by zapowiadało albo świetne plony, albo wróży niezły bajzel w stodole. 😉

Jeśli TO drugie TO inwazja myszoszczurów i tym podobne. 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Z całym szacunkiem ale tobie też kaganiec na święta by się przydał. 

Dziecko ja nigdy w święta s nie udzielam się  na af.... Wiem że tego nie ogarniesz bo tobie af to rodzina a mi nie. 

Opublikowano
Bananek napisał:

Ale słoneczko grzeje. Mawiają, że gdy w wigilię jasno to latem będzie w stodole ciasno. Co by zapowiadało albo świetne plony, albo wróży niezły bajzel w stodole. 😉

Noo, rok temu w wigilię było jasno i teraz mam w stodole ciasno bo rzepak 2500 🙄

• Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Dziecko ja nigdy w święta s nie udzielam się  na af.... Wiem że tego nie ogarniesz bo tobie af to rodzina a mi nie. 

A jednak by się przydałby się ten kaganiec. 

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Nie będziesz ze mną wyczekiwał pierwszego pijanego forumowicza? 🤔 Krzak tam już pewnie drugą fazę łapie 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Już raz się zapierał ze to nie jego konto i sam  szef to wyjaśnił.... Wiec jego słowo jest nic nie warte i tyle.

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Ale że jak??? Myślisz że numer telefonu który do niego posiadam tak naprawdę nie jest do niego???

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie będziesz ze mną wyczekiwał pierwszego pijanego forumowicza? 🤔 Krzak tam już pewnie drugą fazę łapie 

Nie... Nie mam ani na to czasu ani ochoty bo święta to się spędza z rodziną i znajomymi a nie na af.... 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
40 minut temu, Qwazi napisał:

@bratrolnika Darek teściu mojego brata ma takiego agroplusa. To jest ciągnik niskobudżetowy, niedopracowany, z bardzo słabym uciągiem. U niego to wogóle nie widzi pola, tylko pracuje przy hodowli. Co prawda awarii nie miał. Ciągnik kupił nowy. Jak by się go zapytać o ten ciągnik to mówi, że to taka żabcia. Mój brat twierdzi, że Deutsch zaczyna się od sześciu cylindrów

Co za ludzie z tym podszywaniem🤦. Jaki to ma cel

hodowli nie ma , za dużo nie robi w warzywach a że jest pare traktorów to robotą sie podzielą albo na zastępstwo w razie awarii , uciąg lepszy będzie od siuntki a qni dych wiecej , choć odczuć to w 3 garach będzie ciężko  . małe zwolnice chyba na przodzie że felgi tak od czoła poprzykręcane 

Opublikowano
5 minut temu, Bogdan_ja napisał:

A pełno cie w wielu tematach 🤔

2 minuty temu, konteno napisał:

hodowli nie ma , za dużo nie robi w warzywach a że jest pare traktorów to robotą sie podzielą albo na zastępstwo w razie awarii , uciąg lepszy będzie od siuntki a qni dych wiecej , choć odczuć to w 3 garach będzie ciężko  . małe zwolnice chyba na przodzie że felgi tak od czoła poprzykręcane 

O kim Ty piszesz ? 

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v