Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, slawek74 napisał:

Twoją czy wspólną 🤔🤭

Każdy ma swoją karte.

7 godzin temu, Bananek napisał:

I cyk limit na karcie zmniejszony. 😉 

Nie nie. A strasznie nie lubię wydawać pieniędzy. A małżonka uwielbia to robić więc świetnie się uzupełniamy 😁

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, konteno napisał:

Polki też za takimi przepadają , po to pare ogierków stoi w Laszkach 😆

Widać tęsknisz za nią bardzo skoro jak tylko jest okazja to próbujesz jej w jakiś sposób pocisnąć 🤔

9 godzin temu, songo napisał:

Polacy to jednak rasisci

A Ty nie ? Poczucie humoru to jednak masz 🤭

9 godzin temu, Bananek napisał:

Ano mam.

Ależ mi ta lipka powera dała. Rozgrzała lepiej jak żonka. 😉 

A starczy ciut dla mnie ? 

Wczoraj mnie tak poskładało że od 17 spałem... 

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, gregor1284 napisał:

Phi, ona mnie jednak trochę zna. 

No zna i uważa ci za bajkopisarza😁 

Dzień Dobry wszystkim 

+4.5  wieje sobie i obsusza pola z resztek śniegu.

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Widać tęsknisz za nią bardzo skoro jak tylko jest okazja to próbujesz jej w jakiś sposób pocisnąć 🤔

A Ty nie ? Poczucie humoru to jednak masz 🤭

A starczy ciut dla mnie ? 

Wczoraj mnie tak poskładało że od 17 spałem... 

Nie tylko ciebie połamało 🙄

Opublikowano
6465 napisał:

7 godzin temu, slawek74 napisał:

Twoją czy wspólną 🤔🤭

Każdy ma swoją karte.

7 godzin temu, Bananek napisał:

I cyk limit na karcie zmniejszony. 😉 

Nie nie. A strasznie nie lubię wydawać pieniędzy. A małżonka uwielbia to robić więc świetnie się uzupełniamy 😁

a co wczesniej napisałeś 🤔🤭

Opublikowano
28 minut temu, szymon09875 napisał:

Trza się nazrec jakiejś chemii i wstawać.. dziś członkiem komisji będę to się muszę do użytku doprowadzić ,🤣

Ponawiam pytanie Mariusza 

Co to za komisyja 

1 minutę temu, soltys48 napisał:

Marek jeden błąd zrobiłeś. Blacha na dachu 

A czemu to, pełne deskowanie jest 

Opublikowano
45 minut temu, szymon09875 napisał:

Trza się nazrec jakiejś chemii i wstawać.. dziś członkiem komisji będę to się muszę do użytku doprowadzić ,🤣

teraz się nażresz ,a póżniej chemii zapijesz  c2h5oh😉

9 godzin temu, Agrest napisał:

taka z jedna to i mi by się przydała ,tylko że o nich nie mam bladego pojęcia . Obornik by załadowal zamiast ładowaczem ,kabinę przy remoncie ładnie by zdjął i nałożył ,echhhh

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, kizak napisał:

teraz się nażresz ,a póżniej chemii zapijesz  c2h5oh😉

taka z jedna to i mi by się przydała ,tylko że o nich nie mam bladego pojęcia . Obornik by załadowal zamiast ładowaczem ,kabinę przy remoncie ładnie by zdjął i nałożył ,echhhh

Akurat o Merlo słyszałem bardzo negatywne opinie dwóch ludzi, którzy kupili ten ładowarki nowe

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Agrest napisał:

@Łolek  patrzaj, skrzynię do rcw na zapas Ci znalazłem 🤭

https://www.olx.pl/d/oferta/wasag-do-woza-konnego-CID757-IDOU97h.html

Przepłaciłem za swoją jasny gwint 

33 minuty temu, jarecki napisał:

jak pada deszcz to uderza w blache i pies może słuch utracić , nie kryje się budy psiej blachą 

20 lat i żaden słuchu nie stracił  jak pada to na wybiegu i tak maja sucho tu bardziej o mróz chodzi 

16717778361052442741785099256950.jpg

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

Partyzan zza rzeki poddany dekapitacji i czy sam konto usunął?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v