Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, lemik napisał:

że nic nie robisz?

czemu tak sądzisz?

odśnieżone, zapiekanki zjedzone, obrządek zrobiony... no czemu tak Ty?... a jeszcze i śruta...

... nie spodziewałem się tego po Tobie.. 😪

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
30 minut temu, Pigmei napisał:

Jak skończysz to daj znać, przerobię na takie coś, 😁 Jakże fajnie dziś się robiło taka zrębke  🙂

wiórki .jpg

Oczadział chyba 

700 złotych za materiały dałem 

Opublikowano
4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

A to już musisz teraz mieć 🤔 w styczniu będziesz siać że już ci potrzebne ? 🤔

Na 1 marca co najmniej musi być, jeśli nie wcześniej. W 2014 somsiad już nieżyjący zresztą, siał mieszankę 1 marca a znajomy od którego odbieram koński obornik owies zasiał 26 lutego bo dało się wjechać. Ziemniaki do sadzenia już dawno w piwnicy a do sadzenia jeszcze pewnie prawie 4 miesiące.

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

To weź się pochwal 

Szwagier kiedyś próbował sieczkarnią jednorzędowa, marki nie pamiętam, ale to gałęzie na drzazgi mieliło 

Jak zrobię fotkę to się pochwalę  

Teraz ma inne zmartwienie🙄🤔

Opublikowano
31 minut temu, 6465 napisał:

A rcw już rozgrzebałeś na części, czy jeszcze w całości stoi?

Po świętach 

31 minut temu, Pafnucy napisał:

takie trochę    sześciokątne te drzwi... 🤔

Ty pryszczaty na jedno łoko chyba 

16 minut temu, Qwazi napisał:

Nie no Marek ja bym cię przy robocie nie zostawił. Ja bym Ci polewał do końca🤭😉

Już nie te lata 😔

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

co się stanęło? pomożemy!

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
9 minut temu, bratrolnika napisał:

Szwagier kiedyś próbował sieczkarnią jednorzędowa, marki nie pamiętam, ale to gałęzie na drzazgi mieliło 

noży za dużo i wom wolniejszy można było włączyć 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, stempos1980 napisał:

Żona i 39⁰ gorączki 🤔

Grypa pewnie do apteki i aspirynę albo metafen i do łóżka 

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

No nie za bardzo 🤔

Po dwie tabletki na raz 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
13 minut temu, stempos1980 napisał:

Jak zrobię fotkę to się pochwalę  

Chyba jakaś choroba się szerzy, bo co i raz słyszę że ktoś z gorączką parę dni i zbig nie może 

9 minut temu, konteno napisał:

noży za dużo i wom wolniejszy można było włączyć 

To było jakieś 10 lat temu, kupił potem normalny rębak a za to ustrojstwo wziąć jeszcze jakieś rozsądne pieniądze 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v