Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, tytanowyJanusz napisał:

Droga na Wygnanke?

skąd takie drogi znasz? i miejscowości??

Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Normalni rodzice nie wnikają w życie swoich dzieci. Dlatego coś takiego jak poglądy, czy mają kogoś czy nie ich nie obchodzi. Tak było z siostrą, tak jest i ze mną. 

No i widać na twoim przykładzie że to się nie sprawdza, ty nie masz żadnych poglądów, żadnych wartości, ot tak jak zwierzak, byle pojeść i pospać, żyć byle dziś. 

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

No i widać na twoim przykładzie że to się nie sprawdza, ty nie masz żadnych poglądów, żadnych wartości, ot tak jak zwierzak, byle pojeść i pospać, żyć byle dziś. 

To się właśnie bardzo dobrze sprawdza. Lepsze takie coś niż ciąganie na siłę "bo do kościółka trzeba", "bo musisz to umieć". Lanie się dostawało, czegoś się tam nauczyło a jak się nie nauczyło to można się nauczyć jak będzie trzeba. Poglądy to mam szerokie ale całkowicie anty jak ty.

Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

To się właśnie bardzo dobrze sprawdza. Lepsze takie coś niż ciąganie na siłę "bo do kościółka trzeba", "bo musisz to umieć". Lanie się dostawało, czegoś się tam nauczyło a jak się nie nauczyło to można się nauczyć jak będzie trzeba. Poglądy to mam szerokie ale całkowicie anty jak ty.

Ototo. Ja to może z raz łomot dostałem za przebicie kilku kół w akcie zemsty a tak to tylko kierowane pod mym adresem były groźby karalne. Uczyć to się nie musiałem bo zapamiętywałem z lekcji a wszystkiego innego to jakoś tak się nauczyłem z czystej chęci do tego. Od 16 roku życia to już całkiem miałem luz pas, pracowało się po szkole i w weekendy, a to sie coś przehandlowalo i tak się żyło. Oj piękne to czasy były 

Opublikowano
14 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jeść, spać i sr**, to wszystko co masz.

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

3 minuty temu, DANDYS napisał:

a co pisał ?😃

No że przecież on to wszystko specjalnie pisze i se z nas jaja robi 

Tak w skrócie 👍

a to chujek,

• Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

Jeść, spać i sr**, to wszystko co masz.

no skoro mu to wystarcza....

Opublikowano
14 minut temu, TheraRolnik napisał:

No że przecież on to wszystko specjalnie pisze i se z nas jaja robi 

Tak w skrócie 👍

Teraz to kłamiesz , nie pisałem że jaja z was robię

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ale to prawda, co się rzucasz. Prawdę powiesz - jak się pomylisz w swojej wypowiedzi.

Pamiętaj, jest takie chińskie przysłowie " Kto sieje wiatr, zbiera burzę"

Opublikowano
5 minut temu, DANDYS napisał:

a to chujek,

Proszę uważać i przeprosić 

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ale to że mogą pisać co chcą i Ci doradzać a Ty i tak zrobisz co uważałeś wcześniej to już tak. 🤷‍♂️

Opublikowano
34 minuty temu, DANDYS napisał:

ty serio?

9 minut temu, jacek1296 napisał:

No chyba żartujesz.

Nie mój budżet , ale co to za różnica jaka, ta babcia przewiezie jeszcze więcej ton niż nie jedna nowa Pronarka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v