Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, Rolnik1973 napisał:

A ja w gumofilce ponabierał zanim do bramy doszedł

Jutro odsniezanie

Młoda w domu bo nie ma szans z podwórka wyjechać.

Ja znowu wyszedlem odsniezyc to co odsniezone🙆‍♂️ wieje kurzy,droga znowu zawiana. Sasiedzi przy t25 mają pług,ale mlody łopatował, rozebrali hydraulike we wladku i nie zdążyli złożyć. Trzeba bedzie wajdkiem odsniezyc troche podworka bo zetor nie odpali.

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Umnie wchodzi

Screenshot_20221211-151035.jpg

Jak ja przy ogłaszaniu wyników wyborów 🙄

6 minut temu, Łolek napisał:

Szkoda tylko że politykom odjebało (bez względu na barwę) że całkiem odlecieli debile yebane 

Nie wszystkim! Okazuje się teraz że Ci którzy zawsze uchodzili za idiotow najrozsądniej mówią. 

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

No to chociaż ty se wypij 😜

Ja nie lubię. Czasem coś leciutko dla towarzystwa...a towarzystwo czasem nawet doceni, że to poświęcenie z mojej strony😉

Opublikowano
1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

Ja znowu wyszedlem odsniezyc to co odsniezone🙆‍♂️ wieje kurzy,droga znowu zawiana. Sasiedzi przy t25 mają pług,ale mlody łopatował, rozebrali hydraulike we wladku i nie zdążyli złożyć. Trzeba bedzie wajdkiem odsniezyc troche podworka bo zetor nie odpali.

Czemu 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Czemu 🤔

Właśnie. Mój dzisiaj dygnął bez zająknięcia😊. Ciapek tak samo👍

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Właśnie. Mój dzisiaj dygnął bez zająknięcia😊. Ciapek tak samo👍

Ja się zdziwiłem że 7341 wczoraj zapalił od strzała mimo mrozu lekkiego 🤔 ciekawe jak będzie przy większych mrozach bo zawsze trzeba było podłączać drugie Aku kablami to nie miał siły zakręcić na jednym 

• Like 1
Opublikowano

Czemu 🤔

Aku juz slaby. Ostatnio musialem prostownik podlaczac na pol godziny. Ale przeciez wiadomo nie od dziś ze seria x540 ma problemy z paleniem. Mam grzalke,swiece żarowe. Z grzalki nie korzystam nawet. Gdyby aku byl w 100% sprawny to bylbym pewniejszy ze zagada ale tak to tylko szkoda krecic. Ale....zeby wyjechac nim musialbym starego audi wyciagac na letnich oponach🤣 wajdek stoi w hali i krokodyla odczepie,łyżkę podczepie i bede odśnieżał

Opublikowano
1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

Aku juz slaby. Ostatnio musialem prostownik podlaczac na pol godziny. Ale przeciez wiadomo nie od dziś ze seria x540 ma problemy z paleniem. Mam grzalke,swiece żarowe. Z grzalki nie korzystam nawet. Gdyby aku byl w 100% sprawny to bylbym pewniejszy ze zagada ale tak to tylko szkoda krecic. Ale....zeby wyjechac nim musialbym starego audi wyciagac na letnich oponach🤣 wajdek stoi w hali i krokodyla odczepie,łyżkę podczepie i bede odśnieżał

Zetorów to większość ma problem z paleniem 

Opublikowano
3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Czyli na kawę mam przyjechać z kierowcą 🤔 

Jak sobie księżniczka życzy🤭

Ja się zdziwiłem że 7341 wczoraj zapalił od strzała mimo mrozu lekkiego 🤔 ciekawe jak będzie przy większych mrozach bo zawsze trzeba było podłączać drugie Aku kablami to nie miał siły zakręcić na jednym 

Jak będzie większy mróz wyciągaj akumulator. Tak robię i ciągniki zawsze odpalają, wszystkie trzy

• Haha 1
Opublikowano
32 minuty temu, gregor1284 napisał:

@HF86 może pendrive w kształcie strzykawki by Cię przekonał? 

IMG_20221211_145210.jpg

już i tak mała tłumaczy w przedszkolu że tata kaczek nie lubi, psy to tylko takie prawdziwe i pinokio działa na nerwy 

Opublikowano
1 godzinę temu, donweter1989 napisał:

Dobrze myślałeś. Brat kierowcą jest z problemem wzięcia wolnego od ręki więc ja ogarniam takie tematy. 

A żonę też???

1 godzinę temu, witejus napisał:

pewnie mu koła przez noc urosły😅

No zapytaj @6465 albo @soltys48, jak bum cyk cyk, wczoraj jak go Tomek na podwórko wprowadzał to był podwieszany 

25 minut temu, hubertb napisał:

Nie ale znajomy z wlkp jak był u mnie w lecie to nie wierzył ze jeżdżę samochodem w zimie 

U nas jak płasko jest, to nawet w lato jak się w góry pojedzie to człowiek obsrany, a w zimę to nie wiem, tylko usiąść i płakać, w życiu bym nie pojechał 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Jak sobie księżniczka życzy🤭

Jak będzie większy mróz wyciągaj akumulator. Tak robię i ciągniki zawsze odpalają, wszystkie trzy

No gdzie tak ciągle wyciągać Aku 🙉 to wolę drugim podjechać bo jest zawsze na zimę zrobiony "wspomagacz" Aku wyciągnięte z bizona, położony na wózku ręcznym i zrobione grube kable z jednej strony normalnie klemy mają i są założone na te Aku a z drugiej strony żabki  

Czy ciągnik czy ładowarka czy samochód to podjezdzasz kable zakładasz pyk i chodzi 

Opublikowano
20 minut temu, Belaruss820 napisał:

Tata kuzynowi łańcuchy zakładał do ciężarówki bo tak to nie wyjedzie pod górę. Nigdy kuzyn ich nie używał , a tak to wielki truckers 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v