Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

I ja muszę rozsiać jak kiedyś mróz ziemię zetnie. Zaraz minie dwa miesiące od wożenia obornika to pora, tylko niech zmrozi żeby czystym gumiakiem przejść. 

Ja to tak ze 4 miechy poczekam od wożenia obornika 

9 minut temu, Pafnucy napisał:

@Qwazi już wiem skąd nick👍

Podszywa się, tamten to Chociaż trochę włosów miał 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Nie mogłem znaleźć. Ale taki może fajniejszy. W tajemnicy Ci powiem,że kiedyś dawno temu byłem zarejestrowany na pewnym forum pod tym samym nickiem. Tego forum już nie ma a nicka nie zdradzam bo ma dla mnie pewne znaczenie😉

A ten nie będzie fajniejszy?🤭

image.png.d50a76552738810c459c0236f8a726aa.png

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Jeszcze dwa lata temu nie szło z salonu VW kupić nowego auta za gotówkę. Może gdzie indziej dało radę ale w Olsztynie nie 🤔

W 2019r. W Piasecznie za gotówkę paserati 

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Nie mogłem znaleźć. Ale taki może fajniejszy. W tajemnicy Ci powiem,że kiedyś dawno temu byłem zarejestrowany na pewnym forum pod tym samym nickiem. Tego forum już nie ma a nicka nie zdradzam bo ma dla mnie pewne znaczenie😉

Oki. Nie powiem nikomu:ph34r:

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

No jeden z tu obecnych też na innym forum kiedyś nawywijal. Nicka tu już niby nie ma ale niezły ślad po nim pozostał 😂

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Kyrje lejson jeszcze na dodatek granulowane 🙆‍♂️

W porzeczkach muszę iść w drogi produkt bo o wysiew chodzi. Rcw zrobi bałagan na plantacji. A I to tylko pasowo w rzędy sypnę po 300 może 400kg.

Zostało mi jeszcze trochę radkowitu premium do wysiania ale czekam do wiosny bo pole na skłonie to za dużo by spłynęło z topniejącym śniegiem.

Kurna znowu coś się dzieje?

Myśliwce huczą.

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Wiedziałem, że ktoś to zrobi 🤣😂

Padło na mnie. 🤷‍♂️😁

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

No jeden z tu obecnych też na innym forum kiedyś nawywijal. Nicka tu już niby nie ma ale niezły ślad po nim pozostał 😂

Ja tam nic nie nawywijałem, a forum się skończyło i go nie ma. Raczej nikt z Was na nim nie pisał🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

W porzeczkach muszę iść w drogi produkt bo o wysiew chodzi. Rcw zrobi bałagan na plantacji. A I to tylko pasowo w rzędy sypnę po 300 może 400kg.

Zostało mi jeszcze trochę radkowitu premium do wysiania ale czekam do wiosny bo pole na skłonie to za dużo by spłynęło z topniejącym śniegiem.

Kurna znowu coś się dzieje?

Myśliwce huczą.

Rcw to nieporozumienie 

Opublikowano
25 minut temu, konteno napisał:

brat nie ma czego na sprzedaż i odrolnienie?

Od niego jak będę potrzebował to pewnie za darmo dostanę 

21 minut temu, 6465 napisał:

A po co ma sprzedawać. Darka brat to by pewnie jeszcze kupił.

Pewnie nie, warzywa to nie zboże że można zwiększać produkcję bez końca

Z tego co mówił to woli dopilnować tego co ma, bo wystarcza mu na życie i na inwestycje

• Like 3
Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

No i super, że na Ciebie👍

☺️

Opublikowano
8 minut temu, stempos1980 napisał:

To normalnie taniocha to wapno🤔🙄

Na sklepie 1200.

Miałem z Bodzentyna  brać, tam 950 plus transport. Pewnie drożej by wyszło niż to.

Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Ja to tak ze 4 miechy poczekam od wożenia obornika 

Podszywa się, tamten to Chociaż trochę włosów miał 🤔

Tu masz rację 👍😂🤣

• Haha 1
Opublikowano

w sumie to.. co za tajemnicze forum? to zbuntowane, co wiało pustkami?

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

w sumie to.. co za tajemnicze forum? to zbuntowane, co wiało pustkami?

Pierwsza literę w nazwie miało I. Więcej kiedyś Wam napiszę 

Opublikowano
30 minut temu, 6465 napisał:

A co do kupna nowego auta to raczej wszędzie sprzedają już z pakietem ubezpieczenia. Przynajmniej w VW i renault tak było. Za auta płatne gotówką.

Ubezpieczenie zawsze jest dobrowolne, ale pakiety dealer'skie są najbardziej korzystne i dlatego każdy z nich korzysta przy zakupie nowego samochodu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v