Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Desperado napisał:

🇵🇱2-1🇨🇵

Fajnie jest pomarzyć. 🙄😁

Opublikowano
44 minuty temu, hubertb napisał:

No, powinien najpierw spuścić wodę do sąsiada i potem wjechać po suchym. 

rowy krzakami zarosły , spółka wodna w karpy nie wbije łyżki koparki i stąd woda, z resztą jak się czeka do grudnia to czego się spodziewać , dobrze że kapeć konktet w zetorze , dociążony turem to idzie jak amfibia i ciągnie , ja z drewnem na diagonalnych to mieliłem na torfie pałując na blokadzie z włączonym przodem 

20 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Zamówili samolot na jutro na 15:00

to jeszcze dzień w luxusie przebimbajo za naszą kasę

Opublikowano
24 minuty temu, PRIMO napisał:

Załamujesz mnie chłopie. 🤦‍♂️

Więcej wiary. 

A Tak na marginesie to 🇨🇵6-2🇵🇱

a1eb503812_co_to_kurwa_.jpg

37 minut temu, Qwazi napisał:

Ło Panie...to w moim luzów nima...dawej tego kupca za 30k...bo zanim Ty zrobisz i się na sprzedaż zdecydujesz to on już se i tak kupi 🤭🤔 (żarcik taki, ale kupca możesz dać😉)

Zrobię szybko , teraz mam czas 

20 minut temu, Karol6130 napisał:

Chodzą słuchy że Marek to konkretny gość, że jemu w zakupie to tylko piątek weekendu początek przeszkodził

Jak wstawi foto nanytku to niejeden z kaleson wyskoczy 

Gratuluje mu , mi tam gul nie skacze ,tym bardziej na zachodnie sprzęty 😉

Opublikowano
32 minuty temu, stempos1980 napisał:

Mechanicznie lux ale karoserie pokonał ząb czasu i rdzy niestety.

A nie opłaca się robić go blacharski.

Chyba że trafię gdzieś mastera 2.5 dCi z walniętym silnikiem i zrobię mu swapa  na 2.8 bo ten 2.5 dCi to jakoś mnie o mdłości przyprawia.

@hubertb Nasz ksiądz były piłkarz a teraz zawzięty  kibic.

O sobie też to mówił😁

Ja się zastanawiam jak długo ten nowy Man nam wytrzyma... Komora i podwozie tylko w podkładzie i to jeszcze tak słabo pomalowane że widać blachę... Jak go nie zakonserwuja to po 10 latach pewnie opony tylko zostaną 

• Like 1
Opublikowano

A ja mam to w d*pie u murzyna kto wygra mecz. Wiele ważne są jesienne wybory. Od nich zależą losy ojczyzny i milionów naszych rodaków w kraju i zagranicą  o czym przypomniał na spotkaniu z mieszkańcami Legnicy Pan Prezes Jarosław Kaczyński;

"Jest bardzo, bardzo ważne, żeby obywatele naszego kraju zdawali sobie sprawę z wagi tej kartki wyborczej, tego skreślenia, którego będą dokonywali na jesieni przyszłego roku. Bo stawka jest naprawdę wysoka - stwierdził prezes PiS Jarosław Kaczyński. W sobotę spotkał się on z mieszkańcami Legnicy."

474398165_Jarosaw_Kaczyski_wicepremier_(cropped).png.4f041586997bac7836ea537b1d608208.png

• Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, Karol6130 napisał:

Chodzą słuchy że Marek to konkretny gość, że jemu w zakupie to tylko piątek weekendu początek przeszkodził

Chyba wielki piątek 

Ale wkurzył mnie MARCIN  tym wpisem że to my mamy radochę z tej telenoweli, najpierw zaczyna temat  a potem tnie głupa 

24 minuty temu, Karol6130 napisał:

Chyba wielki piątek 

Ale wkurzył mnie MARCIN  tym wpisem że to my mamy radochę z tej telenoweli, najpierw zaczyna temat  a potem tnie głupa 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertb napisał:

U was też tak szaroburo za oknem? Brzydko jak cholera się ten grudzień zaczyna. 

U mnie jest już tak 6 dzień, słownie szósty dzień. Ostatni raz przebłyski słońca były w poniedziałek. Od wtorku cały czas mgła albo chmury.

Ale sobie pojadł w gościach, jak to Gregor mawia, jak stara baba. Jednak przyrządzenie a przyrządzenie to jest różnica i decyzja na gąski zapadła 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Dublin napisał:

A ja mam to w d*pie u murzyna kto wygra mecz. Wiele ważne są jesienne wybory. Od nich zależą losy ojczyzny i milionów naszych rodaków w kraju i zagranicą  o czym przypomniał na spotkaniu z mieszkańcami Legnicy Pan Prezes Jarosław Kaczyński;

"Jest bardzo, bardzo ważne, żeby obywatele naszego kraju zdawali sobie sprawę z wagi tej kartki wyborczej, tego skreślenia, którego będą dokonywali na jesieni przyszłego roku. Bo stawka jest naprawdę wysoka - stwierdził prezes PiS Jarosław Kaczyński. W sobotę spotkał się on z mieszkańcami Legnicy."

Czy pan prezes nie mógł by jakoś wznowić produkcje Ursusa 🤔 

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

...

sprowadza nas do jego poziomu i pokonuje doświadczeniem 

dlatego radziłem mu 12045 , stabilny z rozłożonym hydropakiem i pełnym zboża nawet bez obciążników z przodu ,  agregat uprawowo siewny byłby 3m jakby siewnik na 3m rozszerzył i mniej komplikacji z psiukadłem i nawozami 

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Chyba wielki piątek 

Marek gdzie wkurzyłem Ciebie😪. Naprawdę będzie coś większego 

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ale sobie pojadł w gościach, jak to Gregor mawia, jak stara baba. Jednak przyrządzenie a przyrządzenie to jest różnica i decyzja na gąski zapadła 🤔

Gdzie tak dobrze karmią? 

Opublikowano
Przed chwilą, konteno napisał:

sprowadza nas do jego poziomu i pokonuje doświadczeniem

Ty to nawet nie masz gospodarstwa 

Opublikowano
25 minut temu, PRIMO napisał:

Fajnie jest pomarzyć. 🙄😁

Ale my jesteśmy w lepszej sytuacji.....

Nie stoi nad nami presją wygranej.

Poza tym jesteśmy psychiczne w lepszej sytuacji🤭-Francja miała problem w rozszyfrowaniu nas.Jak do tej pory ciężko znaleźć słabą naszą stronę,bo nie graliśmy nic 🤭😅

Więc wygramy🙆

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Czy pan prezes nie mógł by jakoś wznowić produkcje Ursusa

maske i kabine gdzieś jeszcze nową kupisz , założysz na farmtraca i będzie to samo co by z lublina wyjechał 

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

No zrobic państwową fabrykę.

To by było dobre , i dać rolnikom co jeszcze nie korzystali z prowu po nowym Ursusie 🙂

Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

i dać rolnikom co jeszcze nie korzystali z prowu po nowym Ursusie 🙂

ale jedynie po okazaniu faktur sprzedaży ;) 

Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Ototoo

• Haha 1
Opublikowano
Leszy napisał:

2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Gdzie tak dobrze karmią? 

pewnie jaka kobita tak napichciła 🤔🙆‍♂️

Opublikowano
10 minut temu, Dublin napisał:

Wypad z tego tematu

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Leszy napisał:

Gdzie tak dobrze karmią? 

A mnie zaprasza co roku na obiad taki gość co u niego na "poletku" wszystko robię od A do Z, prócz kombajnu (jak do tej pory) i prasy. Się rozliczamy wtedy za cały rok. Przychodzi do mnie ziemniaki zbierać. Nie wypada odmówić, mam trzech takich "na stałe", w sumie mają z pół hektara. Ten ma najwięcej, będzie coś koło 20a ornego. No i hoduje parę kur, kaczek i gęsi. Do tego parę brojlerów i królików. Sam mieszka, wdowiec.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v