Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

To jest taki zetor po tjuningu więc na upartego postawisz na 14,9-28 tylko wtedy zaczyna to naprawdę śmiesznie wyglądać. 

Są takie sztuki w ogłoszeniach, nie mówię że nie 

4 minuty temu, hubertb napisał:

to pewnie jak u mnie uprawa wielko obszarowa 10ar. 

Marne półtora hektara 

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

tylko przebuszował cały dom gdzie to schował.

Ja raz zostawiłem w kieszeni 50 zł szukałem ale już podejrzewałem małżonkę swą o przywłaszczenie i powstał mały konflikt. A tu widać @Agrest nie jest materialistą i nie przywiązuje uwagi do ilości 0 ;) 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, hubertb napisał:

To jest taki zetor po tjuningu więc na upartego postawisz na 14,9-28 tylko wtedy zaczyna to naprawdę śmiesznie wyglądać. 

4341 na pewno wychodziły fabrycznie na takich kołach. Miałem zakus, żeby sobie właśnie takiego jeszcze kupić, ale to graniczy z cudem, a jeszcze żeby miał rewers to już więcej niż cud. Więc trzeba ten pomysł porzucić 

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
13 minut temu, jahooo napisał:

jestes jak urażona baletnica, my tylko mamy z tego polewkę

A niech Ci będzie 😛

Opublikowano
12 minut temu, Desperado napisał:

Niepotrzebnie się tu doradzasz, sam kupujesz co chcesz, ja nawet nie biorę nikogo z kolegów na oględziny i dobrze na tym wychodzę, bo gówno się znają a tylko zbijają mnie z tropu z niewiadomych jakich powodów. Tu na forum jest tak że jakbyś chciał kupić 30-tkę, to nawalą 50 stron i na ostatniej masz już kupić 1614 na 5 ha.  :P

Tak z nimi jest ale co tam niech się cieszą 😊, a ja zrobię swoje 

Opublikowano
Agrest napisał:

3 minuty temu, wojtal24 napisał:

Ale swoją ta kurtkę wzioles?😄😄😄😄😄😄😄🤭🤭🤭😉😉😉😉

No swoją, innych nie mam, kochanka w szafie też nie znalazłem🤣

dobrze ze żona na vinted Ci nie wystawiła kurtki albo do PCK oddala bo by się ktoś ucieszył

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
46 minut temu, Agrest napisał:

Kurła, ale fajna niespodzianka.

Wyciągnąłem kurtkę zimową. Wróciłem z kościoła i przeglądam kieszenie a tam zaskórniki🤭🤭🤭3,2tysia😋😋😋👍👍👍

Lubię to🤣

Kiedyś w koszuli po praniu 4 stówki znalazłem.

Ech, ma się to głowę i pamięć.

o przepraszam. raczej 2600

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

No to już jakaś uprawa. U mnie to wygląda komicznie 

Powiedz proszę, proxa będzie miała z przodu koła 24 cale??? Czy nie wpłynie to negatywnie na skręt np. względem ciągnika na kołach 20???

1 minutę temu, superfarmer02 napisał:

Ciekawe jak on szeroki @bratrolnika

Screenshot_2022-12-04-11-37-46-055_com.facebook.katana.jpg

Tego nie wiem.

Ale na pewno za stary 

Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A niech Ci będzie 😛

Widzisz miałem rację że nie warto tu szukać porad w takich sprawach, weź takiego Piotrka, mówi że nie chce kobity, a za trochę powie to moja małżonka.  :P 

AOSUAI Legginsy damskie legginsy poliester długość do kostki oddychające  spodnie nogi kobiety standardowe składane push-up legginsy bawełna (kolor:  Biały, rozmiar: S) : Amazon.pl: Moda

a jakby się radził, to by mu odradzali że koślawa.  xD

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Powiedz proszę, proxa będzie miała z przodu koła 24 cale??? Czy nie wpłynie to negatywnie na skręt np. względem ciągnika na kołach 20???

Nie powinno. 

• Thanks 1
Opublikowano
8 minut temu, Desperado napisał:

O sumie wątpię, tylko przebuszował cały dom gdzie to schował.   :P

No nie wiem.

Ja to w sumie się zastanawiam czy to już... ten wiek że...   co to ja miałem napisać?...🤔😉🙃🤨

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

Widzisz miałem rację że nie warto tu szukać porad w takich sprawach, weź takiego Piotrka, mówi że nie chce kobity, a za trochę powie to moja małżonka.  :P 

AOSUAI Legginsy damskie legginsy poliester długość do kostki oddychające  spodnie nogi kobiety standardowe składane push-up legginsy bawełna (kolor:  Biały, rozmiar: S) : Amazon.pl: Moda

a jakby się radził, to by mu odradzali że koślawa.  xD

Co to takie krzywe jak mój kręgosłup po zbieraniu zimnioków?

• Haha 4
Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Ja raz zostawiłem w kieszeni 50 zł szukałem ale już podejrzewałem małżonkę swą o przywłaszczenie i powstał mały konflikt. A tu widać @Agrest nie jest materialistą i nie przywiązuje uwagi do ilości 0 ;) 

Kiedyś starałem się liczyć każdy wydany grosz, teraz się nie da. Za szybko wyparowują. Do sklepu wchodzisz i teraz za 200zł masz pół torby zakupów. Mam kartę lewiatana to chociaż wiem ile wydaję. Ale włos się jeży podluczyć wszystko. Na targu i w biedronce, cukierni nawet nie wiem. Dzieciaki też utrzymać trzeba.

W listopadzie i grudniu wydałem już  więcej niż mustang w salonie kosztuje🤭

Opublikowano
23 minuty temu, Qwazi napisał:

Z tego coś tu wymienił to u mnie tylko pryskanie i kartofle robi siuntka. Ale to tylko do czasu dopóki jeszcze jest. Resztę robi 6341

Ale masz duże wydajne maszyny do tego Zetora

Opublikowano
11 minut temu, HF86 napisał:

o przepraszam. raczej 2600

A w której kieszeni to zostawiłeś, jaką kurtka i ile łącznie miała kieszeni?🤣

Opublikowano
8 minut temu, bratrolnika napisał:

Tego nie wiem.

Ale na pewno za stary 

Darek jaki by nie był ten Zetor ale do sadu odpada.

Ja ci to mówie i @Agrest to potwierdzi

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał:

Kiedyś starałem się liczyć każdy wydany grosz, teraz się nie da. Za szybko wyparowują. Do sklepu wchodzisz i teraz za 200zł masz pół torby zakupów. Mam kartę lewiatana to chociaż wiem ile wydaję. Ale włos się jeży podluczyć wszystko. Na targu i w biedronce, cukierni nawet nie wiem. Dzieciaki też utrzymać trzeba.

W listopadzie i grudniu wydałem już  więcej niż mustang w salonie kosztuje🤭

Ktoś tu się chwali 😂

Opublikowano

Ja polecałem landini rex F80, mccormick f80. Szerokość 180cm zrobi i wówczas ma uciąg. A kabiną wąska do drzew, ale nie taka kajuta jak nh wersji v czy też to lamborghini z linku.

W Rawie Mazowieckiej główny diler, serwis, olbrzymia popularność modelu w tych okolicach...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v