Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

liczba wypadków z udziałem pieszych wzrosła o ponad 30%

A jak miała nie wzrosnąć skoro zrobili z pieszych święte krowy a duża część z nich nie zna nawet zasady "w lewo, prawo i jeszcze raz w lewo". 

• Like 3
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Brawo PiS

Jarek chodź DAMY W SZYJĘ

IMG_20221203_151409.jpg

To ostatnio widziałem typa w nowym BMW X5/6 na masce kopiec śniegu mało co widział co przed zderzakiem ale jedzie . Rączek nie chciało się pomrozic 

1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Brawo PiS

Jarek chodź DAMY W SZYJĘ

IMG_20221203_151409.jpg

To ostatnio widziałem typa w nowym BMW X5/6 na masce kopiec śniegu mało co widział co przed zderzakiem ale jedzie . Rączek nie chciało się pomrozic 

Opublikowano
29 minut temu, PRIMO napisał:

Oni nie chleją tylko kultywują zapomnianą przez niektórych tradycję. 😁

Dobrze mówię Marku @Łolek?

Zaje kurna biście mówisz  czasem trzeba po szklance i każdy za swoją robotę się bierze 

Opublikowano
31 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Oj panie chyba troche za dużo , zagalopowałeś się 🙄, ale 60 powinno być 

Marek ja mam 300l biardzki 

Za lichy na takiego rolnika 600 to co innego 😉

Opublikowano
4 minuty temu, Leszy napisał:

Kto ma garaż to wygrywa. W sumie to chyba najbardziej przerąbane mają mieszkańcy bloków. 

Jakie przerypane a wyjazd z garażu czy podwórko to sam się odśnieży  oni wyjdą z d*pą tylko i nic ich nie interere 

Opublikowano
12 minut temu, mf362 napisał:

Ostatni widziałem radiowóz, oczywiście zapalony bo zimno panom. Gdyby nie to że byłem samochodem to bym im wyjaśnił że wypadało by zgasić

• Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, bratrolnika napisał:

Wg raportów po zmianie przepisów na te które dają pieszym bezwzględne pierwszeństwo liczba wypadków z udziałem pieszych wzrosła o ponad 30%

Ale według raportów pisiorów liczba wypadków z udziałem pieszych zmalała 

PiS nie patrzy na raport stronicę tylko jak koń klapki na oczy i do przodu.

Jebać .....

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Ostatni widziałem radiowóz, oczywiście zapalony bo zimno panom. Gdyby nie to że byłem samochodem to bym im wyjaśnił że wypadało by zgasić

Wyjaśniłbyś im raz a o ni by cie paśli  kilka lat .

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

Policyjno-opresyjne państwo, nastawione na łupienie ludzi.

FB_IMG_1670059984649.jpg

1 godzinę temu, Agrest napisał:

Najgorsza zachłanność. Jednemu 1700 mało, mi 1400 starczyło. Magazyny czyściutkie,,biegunki nie ma patrząc na giełdę. Na dziś lekko 30tys na plus gdybym dziś sprzedawał.

Nie wykluczone że od marca wystrzeli, ale bez znaczenia dla mnie bo i tak max do lutego trzymałem.

🤣🤣🤣🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Tak trzeba. Chytry dwa razy traci 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Chłopy ten przepis funkcjonuje w x krajach. To że pieszych mamy głupich to nie wina rządu czy przepisów. 

A do czego ten przepis potrzebny ? Źle było ? Pieszy poczekał, samochód przejechał, pieszy przeszedł i było ok 

A teraz ładują się przed maskę samochodu bo on może bo on ma pierwszeństwo 🤦

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

Jak trafisz na pizde psa to płacisz jak na normalnego to przymykają oko do tych 10km/h 

Ale niestety normalny policjant to już rzadkość 

Bo teraz to już nie policja, wraca ZOMO 

Z ostatniej wycieczki takie coś "nie przekraczaj więcej niż o 50 to uja nam zrobią" 😂 tak sobie jeździmy 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

FB_IMG_1670059984649.jpg

Gregor aleś się postarzał. Ze dwa dni temu miałeś jeszcze piękną, bujną, czarną brodę i elegancką muszkę🤔. Że o kurierkach i Pani że spożywczego nie wspomnę😉

• Haha 2
Opublikowano

Z owej nazwy wyszło potoczne określenie funkcjonariuszy, pracowników – czekiści (czekista); także obecnie często tak są nazywani funkcjonariusze organów bezpieczeństwa państwowego KGB, FSB oraz SWR.

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Karać jebać na drodze ma być bezpiecznie ma furę i za***rdala , a teraz będzie jechał 2 biegiem .

Nie stać Cię chyba na coś z większym silnikiem niż 700 że tak pieprzysz 

• Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Gregor aleś się postarzał. Ze dwa dni temu miałeś jeszcze piękną, bujną, czarną brodę i elegancką muszkę🤔. Że o kurierkach i Pani że spożywczego nie wspomnę😉

Teraz to prawdziwy dziad ze wszami w brodzie😁

Opublikowano
12 minut temu, superfarmer02 napisał:

Jeżeli silnik pracuje i kierowca siedzi w pojeździe to nic karalnego nie robi. Wykroczenie polega na pozostawieniu pojazdu z włączonym silnikiem. A w te statystyki tak bardzo nie patrzcie jak w obrazek

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Nie stać Cię chyba na coś z większym silnikiem niż 700 że tak pieprzysz 

Rowerem nie pojedziesz zaraz , a co dopiero samochodem . Piechotą będziesz robiła w  sandałach by chłodzenie było .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v