Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
42 minuty temu, Uziu92 napisał:

pewnie bo ja w odróżnieniu do fanbojów tego co mają to jak coś jest juchowe to piszę w prost że takie jest i tyle, a niee zachwalam gówno, że super i wspaniałe, 2 maszyny kupiłem po tych super opiniach tych zachwalaczy i teraz się męczę.

A jakie to maszyny 🤔

Dobrze że ja mimo wszystko idę własną drogą

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Zagranicą jest gorzej i drożej .

Gdzie jest drożej ? 

W niemciwni mandaty przeliczać na zarobki to u nich są tańsze mandaty 

I jeszcze te śmieszne przepisy u nas np. "wyprzedzanie" na pasach, wystarczy że ch*j jadący obok zwolni bo taki na kaprys i zaraz psiarnia może cię ściągnąć na bok bo "wyprzedzałeś" i cyk tysiąc pinceta 🤦🤦

Opublikowano
8 minut temu, witejus napisał:

Policyjno-opresyjne państwo, nastawione na łupienie ludzi.

Dokładnie, ale jak widać niektórzy jak bata na duupie nie mają to się źle czują i cieszą się z często bzdurnych przepisów.

Odśnieżenie auta może być kwestią widzimisię policjanta.

6 minut temu, TheraRolnik napisał:

Jak 40 to 50 

Dycha więcej to takie bezpieczne przekroczenie żeby psiarnia się nie czepia 

Mnie to wk***iają zawalidrogi co jest 50 a on jedzie 40, jest 40 a on jedzie 30 

No jprd 🤦

Teraz za przekroczenie o 1km płacisz. Koniec ulg.

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Gdzie jest drożej ? 

W niemciwni mandaty przeliczać na zarobki to u nich są tańsze mandaty 

I jeszcze te śmieszne przepisy u nas np. "wyprzedzanie" na pasach, wystarczy że ch*j jadący obok zwolni bo taki na kaprys i zaraz psiarnia może cię ściągnąć na bok bo "wyprzedzałeś" i cyk tysiąc pinceta 🤦🤦

U nich też wyprzedać na pasach nie wolno.

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

42 minuty temu, Uziu92 napisał:

pewnie bo ja w odróżnieniu do fanbojów tego co mają to jak coś jest juchowe to piszę w prost że takie jest i tyle, a niee zachwalam gówno, że super i wspaniałe, 2 maszyny kupiłem po tych super opiniach tych zachwalaczy i teraz się męczę.

A jakie to maszyny 🤔

Dobrze że ja mimo wszystko idę własną drogą

pryskacz i tur

Agrest napisał:

8 minut temu, witejus napisał:

Policyjno-opresyjne państwo, nastawione na łupienie ludzi.

Dokładnie, ale jak widać niektórzy jak bata na duupie nie mają to się źle czują i cieszą się z często bzdurnych przepisów.

Odśnieżenie auta może być kwestią widzimisię policjanta.

6 minut temu, TheraRolnik napisał:

Jak 40 to 50 

Dycha więcej to takie bezpieczne przekroczenie żeby psiarnia się nie czepia 

Mnie to wk***iają zawalidrogi co jest 50 a on jedzie 40, jest 40 a on jedzie 30 

No jprd 🤦

jeszcze żeby u nas te znaki i ograniczenia były zasadne a nie ograniczenia i tereny zabudowane tam co nic nie ma a tam gdzie niebezpiecznie albo zakręty to nie ma nic.

• Like 1
Opublikowano
49 minut temu, Uziu92 napisał:

Nimam setek ha  i już drugi katuję i nie narzekam może dlatego że innymi nie robiłem 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Agrest napisał:

Jak trafisz na pizde psa to płacisz jak na normalnego to przymykają oko do tych 10km/h 

Ale niestety normalny policjant to już rzadkość 

Bo teraz to już nie policja, wraca ZOMO 

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
12 minut temu, Bananek napisał:

Bardzo się to dla mnie podoba. Smacznego. 

IMG_20221203_153453.jpg

A poczęstowałeś co smacznego życzysz?

Oj nie ładnie.

Ale smacznego, niech w boczki idzie😜

Opublikowano
5 minut temu, Uziu92 napisał:

pryskacz i tur

jeszcze żeby u nas te znaki i ograniczenia były zasadne a nie ograniczenia i tereny zabudowane tam co nic nie ma a tam gdzie niebezpiecznie albo zakręty to nie ma nic.

No troche w uja ktoś Cię zrobił , bo kupiłeś marki dla biednych a oczekiwania duże 😉

Opublikowano
Agrest napisał:

12 minut temu, Bananek napisał:

Bardzo się to dla mnie podoba. Smacznego. 

A poczęstowałeś co smacznego życzysz?

Oj nie ładnie.

Ale smacznego, niech w boczki idzie😜

No boczek smaczny. Dziękuję. Przecież leżą, częstuj się.

Opublikowano
49 minut temu, Uziu92 napisał:

Nimam setek ha  i już drugi katuję i nie narzekam może dlatego że innymi nie robiłem 

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

11 minut temu, Łolek napisał:

Sąsiada 30ka z turbo 

A co Wy przed kobietami w oborze chlata 🤭

nie wiesz że w sobotę chłop w chałupie jak wrzód na dupie 😜

Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

No boczek smaczny. Dziękuję. Przecież leżą, częstuj się.

A odkupisz telefon albo wstawisz nowe zęby?🤣

Opublikowano

a jakie można mieć oczekiwania od normalnego opryskiwacza ? takie żeby ciśnienie trzymał i nie ciekl, ale niestety nawet tego nie można oczekiwać, tym bardziej że ja mam niej pola jak Ty albo podobnie bo nie wiem ile masz tam ornego.

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A co Wy przed kobietami w oborze chlata 🤭

Jakie chlata 0,5 we dwóch to na  ból zęba za mało  człowieku, a w brudnych ciuchach sąsiadce do domu wejść 🤦‍♂️

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
witejus napisał:

Przed chwilą, galan99 napisał:

Zagranicą jest gorzej

co nie znaczy że u nas też tak musi być, w terenie zabudowanym prędkość powinna wynosić 90 km/h

Taa to tirami u nas by 120 jechali 🤦‍♂️ chyba gdzieś na zadupiu mieszkasz 🤭🤪

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, hubertb napisał:

U nich też wyprzedać na pasach nie wolno.

Tylko wyprzedzać a wyprzedzać ... Dla mnie jak tym obok zwolni nie wiadomo czemu a ty dalej pojedziesz ze stałą prędkością to nie jest to wyprzedzanie 

5 minut temu, galan99 napisał:

Karać jebać na drodze ma być bezpiecznie ma furę i za***rdala , a teraz będzie jechał 2 biegiem .

Taaa kierowców karać za wszystko a j**ani piesi łażą jak święte krowy

Selekcja naturalna musi być np. na pasach 

Edytowane przez TheraRolnik
  • Like 1
Opublikowano

Mi w lesie na zadupiu mandat wjebali gdzie nie było dosłownie nic, prosta droga, stwierdzili że tu chodzą zwierzęta akurat tutaj co oni stoja i tu trzeba jechac wolniej, bo kurla ten zwierz 1 km dalej czy 2 km bliżej to już iść nie będzie przez drogę 🤦

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Jakie chlata 0,5 we dwóch to na  ból zęba za mało  człowieku, a w brudnych ciuchach sąsiadce do domu wejść 🤦‍♂️

Dokładnie, to ilość którą można rozlać do dwóch szklanek i wypić. 

• Like 2
Opublikowano
Uziu92 napisał:

Mi w lesie na zadupiu mandat wjebali gdzie nie było dosłownie nic, prosta droga, stwierdzili że tu chodzą zwierzęta akurat tutaj co oni stoja i tu trzeba jechac wolniej, bo kurla ten zwierz 1 km dalej czy 2 km bliżej to już iść nie będzie przez drogę 🤦

a było jakieś ogranoczenie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v