Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

I tauzena chce za taką przyjemność ;/ 

ło matko. u nas za tyle trzy Ci zrobi.

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Kurde, zebolog zęba zalepil, ale mówił że trzeba zbrojenie kręcić albo koronkę robić... I tauzena chce za taką przyjemność ;/ 

A kły mnie bolą jak cholera, jak będę ciunika malował to nie czyszczę z rdzy jak ma go tak boleć jak mnie....

Bądź twardy 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

No ja czekałem, mieliśmy jechać po stado zarodowe do mojej nowej hodowli 

no i gdzie kłamstwo? jechałem..... tyle że nie dojechałem... to zupełnie insza inszośc .... czuję się oczernion. chyba zakończę współpracę, bo jeszcze chwila i rękawicę rzucę....

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

No ja czekałem, mieliśmy jechać po stado zarodowe do mojej nowej hodowli 

A cio to będzie?

uchowa to się w ogóle na kurpiach?

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

no i gdzie kłamstwo? jechałem..... tyle że nie dojechałem... to zupełnie insza inszośc .... czuję się oczernion. chyba zakończę współpracę, bo jeszcze chwila i rękawicę rzucę....

Mnie bić chcesz? Mnie bieda wybije... 

Opublikowano

A dużo robić przy tym trzeba? 

jakieś uczulenie mam. może czas na rentie 🤔

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 6465 napisał:

http://olmotkutno.pl/1698-panel-burtowy-pnbf60060254800.html pany do tego to wystarczy tylko słupki wstawić na końcu i burta gotowa?

Jak chcesz robić dolne/górne otwieranie to słupki wspawujesz do podłogi a na koniec tej burty wspawujesz takie o coś i elegancko wygląda. Na profilach też robiłem ale już tak dobrze to nie wyglądało. Też z Kutna przywoziłem te burty

Screenshot_2022-01-24-20-03-39-631_com.android.chrome.jpg

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
10 minut temu, szymon09875 napisał:

Kurde, zebolog zęba zalepil, ale mówił że trzeba zbrojenie kręcić albo koronkę robić... I tauzena chce za taką przyjemność ;/ 

Z przodu czy z tyłu? Widać go? Bo jakby nie było widać to przy takim obrocie sprawy ja bym wyrwał...

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Z przodu czy z tyłu? Widać go? Bo jakby nie było widać to przy takim obrocie sprawy ja bym wyrwał...

Górna czwórka. Ojciec ma problemy z czwórkami u góry, siostra też obie już leczone no i moje też obie strony u góry po kanałowym już, tyle że lewego już mało co zostało no i trzeba by odbudować. 6 już nie mam po tej stronie ale to z tyłu to UJ tam... Nie no wszystko przeżyje ale zeby jakos muszą wyglądać...

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Górna czwórka. Ojciec ma problemy z czwórkami u góry, siostra też obie już leczone no i moje też obie strony u góry po kanałowym już, tyle że lewego już mało co zostało no i trzeba by odbudować. 6 już nie mam po tej stronie ale to z tyłu to UJ tam... Nie no wszystko przeżyje ale zeby jakos muszą wyglądać...

Może Ty jednak nie jesteś Szymon tylko 🙊

Opublikowano

ło kurde

wynik jakiejś choroby?

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Ojciec ma 66 lat, od 40 nie ma już ani jednego swojego... Naprawdę.

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

ło kurde

wynik jakiejś choroby?

Nie, nigdy u dentysty nie był na jakimkolwiek leczeniu, tylko wyrywanie i palił od chyba 14 roku życia jak smok. Po ślubie matka powiedziała, że z takim szczerbatym dziadem nie będzie siedzieć to mu wyrwali do reszty i sztuczne.

Ja zresztą też mam krzywe, niby aparat był ale...

Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

to jest piec, co w zależnosci od nastawy ma od 10kW do 30, tylko ma wymiary pieca, co ma 30 i nit ne wziął tego pod uwagę przy zamawianiu, teraz głowią się, co zrobić z kilkudziesięcioma piecami, których nikt nie chce

Za fri to każdy weźmie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v