Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, witejus napisał:

Murzyni suszonym łajnem krowim palą

O przy tych cenach nawozów nie mogę sobie na takie coś pozwolić. Kijów bym dostał. We mnie z tym gnojem chociaz nie denerwuj 🙆‍♂️

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Kawa z cukrem i mlekiem? Ty świrze 🙆‍♂️ cukier do beczki żeby drożdże do karmić, mleko do zbiornika żeby nie generować strat w gospodarstwie. Dopłaty wpłynęły to mnie stać kupić pudełko najtańszej herbaty, paczkę najtańszej kawy i chrustu do zagotowania wody przynieść! O marmoladzie zapomniałem ale to też z dopłat 

Bogol a nie dziad. Piniondze ma od łunii, a podobno nie dają tym co nic nie mają🤔

Opublikowano
4 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Bogol a nie dziad. Piniondze ma od łunii, a podobno nie dają tym co nic nie mają🤔

Oho czekaj niech zaczną kombinować z tą definicją rolnika aktywnego to już nawet na herbe nie będzie. Wtedy mnie przygarniesz 

Opublikowano

@Dziad932 Marcin Marcin schowałeś nowego złomka pod dach? Dał radę fetor podnieść te 300 kg szmelcu?

1 godzinę temu, Leszy napisał:

Ty musisz oszczędzać by w sylwestra dać popis pirotechniczny ;) 

A on chyba do Piotra @chloporobotnik ma jechać i mają razem strzelać z petard 😎 

Ja chyba za rzekę pojadę  - trza pokazać  zacofańcom spod  Kocka że juz nowsza technologia jest a nie tylko zimne ognie 😎

Opublikowano
14 godzin temu, TheraRolnik napisał:

Zbroimy się na sylwestra... Pierwsze zamówienie poszło w nocy 🤭

Screenshot_2022-11-25-00-18-30-613_com.android.chrome.jpg

to i tak w jedną noc puścisz mniej $ z dymem niż @radekz200 przez całą zimę ale on chociaż ma pożytek z tego 

15 godzin temu, witejus napisał:

To jakieś seminarium było?

jak jeden dzień w tygodniu nie siedział zamknięty w szafie z dziurą na wysokości rozporka to raczej nie 

14 godzin temu, witejus napisał:

organistka w kościele?pierwsze słyszę.

wolę słyszeć kobiecy głos z organów aniżeli męski 

męskiego sprzed ołtarza jest aż nadto

14 godzin temu, Dziad932 napisał:

Chłopaki muszę kupić myjkę , bo ostatni Karcher k5 odmówił posłuszeństwa nie daje ciśnienia . Coś do mycia gratów za około tysiąc złotych , kupię coś 🤔

używkę markowa do remontu tak ,używke po remoncie nie , nowa to tylko na tyle aby gwarancję wytrzymało

14 godzin temu, lemik napisał:

Też muszę jakąś myjkę ogarnąć w takim budżecie

bierz największego lavora jakiego znajdziesz na promocji w takim budżecie bo karchier jeszcze bardziej oszczędnościowy na jakości będzie za taką cenę

13 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

W drugiej parafii we wsi jest nawet "kościelna" i ona świece zapala itp.

u nas też kościelna

13 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

To sie spusci do sąsiada 

mógłby się odwdzięczyć i ci do piwnicy spuścić 

Dnia 24.11.2022 o 14:16, Qwazi napisał:

Po pijaku to każdy odważny. Zrób to na trzeźwo!!!

też sie da , wystarczy stracić dla jakiejś kobity głowę 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

@JarekBazydlo sprzedałeś tą 12?

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

a bo to wszystko... przez bujną wyobraźnię ...

napisz o nim coś więcej.

Kranik zamykająco otwierający 🤔 nie byle co 

Nie sprzedaje jej.

Musiałem ją dalej postawić na placu bo co chwilę ktoś się o nią pytał

Opublikowano
14 minut temu, Qwazi napisał:

🙋🤝 2°C i mgła potężna. A szofer cysterny mlecznej gadał, że na Wielkopolsce mgły ni ma bo ona z Mazowsza idzie😉

Mgła i u mnie duża więc wszystko możliwe że od nas idzie🤔

Opublikowano
7 godzin temu, Wędrowycz85 napisał:

@Dziad932 Marcin Marcin schowałeś nowego złomka pod dach? Dał radę fetor podnieść te 300 kg szmelcu?

A on chyba do Piotra @chloporobotnik ma jechać i mają razem strzelać z petard 😎 

Ja chyba za rzekę pojadę  - trza pokazać  zacofańcom spod  Kocka że juz nowsza technologia jest a nie tylko zimne ognie 😎

Dobrze że poinformowaleś ,niemieckie ,,patrioty'' bliżej Kocka poustawiają i Ci przy ziemi pozbijają , petardy to może i do jaj dolecą ,a patrioty już tam będą .       Moje jaj......aaaaaaa ,    wydmuszki?O.o    . To taki żarcik 🙄😳

Opublikowano
9 godzin temu, Qwazi napisał:

A to nie. Ja takich nie trzymam. Te co są to na 2mm😉. Jak już braki to braki. Zresztą nigdy nie widziałem łysego barana. Co najwyżej był ostrzyżony😜. Myślę że @Bananek się że mną zgodzi🤔

W 100%. Siebie miałbym oszukiwać? Zaakceptować to co jest i tułać się dalej po tym świecie. 

• Like 2
Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

W 100%. Siebie miałbym oszukiwać? Zaakceptować to co jest i tułać się dalej po tym świecie. 

Trochu by poprzesadzać z  [pleców] ,tylko czy by się zgrało😉 . Olać braki włosów ,ludzie mają naprawdę problemy , a nie kłaki hołubić   . Jakaś wilgoć pada ,samochody oblodzone ,drogi też ,słaba ,wręcz żadna przyczepność ,miałem kilka rożżutników wywieśc ,ale pod górki nie podjadę ,ani nie zobaczę gdzie nie podjadę ,ani nie zobaczę j ak ładować ,a tak naprawdę to mi się nie chce🤷‍♀️.

Opublikowano

@konteno Ty masz lavora myjkę?kiedys sie zainteresowalem tą marką ale na szybko kupilem parkside bo akurat bylem w lidlu i byl w sprzedazy ale jakis maly. Szukam tez czegos konkretnego,wiem ze bylybte zolte 160bar albo 180, szare chyba lepsze modele. No i chodzimo silnik czy aluminiowy mosiezny indukcyjny. Jakos tak to bylo

Opublikowano

Lovar ,na rynku kupę lat ,swoją lovarkę załatwiłem brakiem zewnętrznego filtra wody ,i za durne 30 zł poharatałem jakimś piachem ,,cylindry i tłoki'' . Teraz to internety i częsci,a wcześniej śmignięta w kąt i tam nikt o nią się nie potyka .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v